Remote Desktop - Форум
Black-Zone Петък
28.07.2017
19:56:12
На пазара мъж продава комар в бурканче. На него има залепен етикет: "Заместител на мъже – само 25 лв." Една заинтересувана клиентка пита: - А как се използва? - В къщи се разсъбличаш,лягаш на леглото и го пускаш от буркана. Ако нещо не е наред – позвъни ми – ето телефонния ми номер. Вечерта жената звъни: - Прибрах се, съблякох се, легнах,отворих буркана, но той стои вътре и не се движи… - Стой така. Идвам веднага! Дошъл мъжът на мястото, разсъблякъл се и казал на комара: - Гледай, глупак! За последен път показвам
Добре дошли Гост | RSS Главна | Remote Desktop - Форум | Регистрация | Вход
 • BGtop . Гласувайте за моя сайт в БГ чарт . Гласувай за мен в BGTop100.com


  [ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
  Страница 1 от 11
  Модератор на форума: vaseto1212 
  Форум » Test category » ХУМОР » Remote Desktop
  Remote Desktop
  ангелинкаДата: Неделя, 18.03.2012, 14:37:29 | Съобщение # 1
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Въведение  Всеки съвременен компютърен потребител си дава сметка каква част от важната информация се съхранява на неговия личен компютър. И колко пъти се налага точно тази машина да е наоколо – докато потребителя се намира в интернет клуб, в офиса в работата, на гости у приятели или пред преносим компютър. Решение на този проблем са приложенията за отдалечено администриране. Тези приложения позволяват да се ползва личното РС, все едно че сте пред него, макар всъщност да се намирате на километри разстояние. Тук на помощ идва Интернет - глобалната компютърна мрежа, чиито потенциал съвсем не се ограничава с чата, сайтовете и мултимедията.

   
  Форум » Test category » ХУМОР » Remote Desktop
  Страница 1 от 11
  Търси:

  Нито един от торентите не се хоства на сървъра на сайта. Сайтът http://black-zone.ovo.bg/ само предлага връзки към други сайтове и не носи отговорност за неуредени авторски права.

  Copyright MyCorp © 2017 Хостнат от