Как да видите кой е във вашия компютър - Page 2 - Форум
Black-Zone Петък
28.07.2017
03:49:03
На пазара мъж продава комар в бурканче. На него има залепен етикет: "Заместител на мъже – само 25 лв." Една заинтересувана клиентка пита: - А как се използва? - В къщи се разсъбличаш,лягаш на леглото и го пускаш от буркана. Ако нещо не е наред – позвъни ми – ето телефонния ми номер. Вечерта жената звъни: - Прибрах се, съблякох се, легнах,отворих буркана, но той стои вътре и не се движи… - Стой така. Идвам веднага! Дошъл мъжът на мястото, разсъблякъл се и казал на комара: - Гледай, глупак! За последен път показвам
Добре дошли Гост | RSS Главна | Как да видите кой е във вашия компютър - Page 2 - Форум | Регистрация | Вход
 • BGtop . Гласувайте за моя сайт в БГ чарт . Гласувай за мен в BGTop100.com


  [ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
  Страница 2 от 2«12
  Модератор на форума: evlogi4 
  Форум » Test category » Софтуер » Как да видите кой е във вашия компютър
  Как да видите кой е във вашия компютър
  ангелинкаДата: Неделя, 01.04.2012, 13:24:05 | Съобщение # 16
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Как да спрем съобщението за Low Disk Space

  Сигурно много пъти ви е дразнило това съобщение, което ви изскача, въпреки че знаете с колко свободно място разполагате. Ето един начин да го премахнете без да използвате специална програма:

  Чукнете "Start" бутона, след това изберете "Run..." и там напишете "regedit". В Regedit отидете следвайте следните стъпки: HKEY CURRENT USER -> Software -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Policies -> Explorer. В дясната страна на прозореца потърсете за елемент наречен NoLowDiskSpaceChecks. Ако съществува такъв елемент то сигурно стойността срещу него в колоната Data е 0x00000000 (0). Това означава, че съобщението за Low Disk Space ще ви се показва. За да преустановите това, чукнете два пъти върху името на елемента и в текстовото поле, където пише "0" поставете "1".
  Ако случайно този елемент не съществува, тогава чукнете с десен бутон на мишката в дясната част на прозореца под другите елементи и изберете New -> DWORD value. Задайте името на елемента да бъде NoLowDiskSpaceChecks (точно както се пише, без интервалите) и след това натиснете Enter. После чукнете два пъти с мишката върху името на елемента и задайте стойността му да бъде "1" (както беше описано по-горе).

  Ако искате да видите информация за системата си ето един полезен трик.
  Натиснете бутона "Старт", след това изберете Run.. (това също става като натиснете бутона Win+R). В диалоговият прозорец напишете dxdiag. Тази команда ще ви стартира програмата за диагностика на DirectX, която освен всичко дава доста полезна информация за вашата система. Разгледайте отделните страници, в които ще намерите информация за процесора си, РАМ паметта, видео картата, карта и много други неща.

  Асоцииране на икона с устройство
  Oтворете regedit. Отидете на HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer. Ако не намирате ключ DriveIcons, създайте такъв. Под този ключ, създайте нов именуван с буквата на желаното устройство (примерно C за вашето C:\ у-во). За да смените иконката, създайте ключ под този на у-вото, с име DefaultIcon. В дясната страна на regedit ще видите стринг (Default). Стойността трябва да е пътят към иконката (примерно D:\Documents\C Drive Icon.ico).


  Съобщение редактирано от robocob - Неделя, 01.04.2012, 13:25:24
   
  Форум » Test category » Софтуер » Как да видите кой е във вашия компютър
  Страница 2 от 2«12
  Търси:

  Нито един от торентите не се хоства на сървъра на сайта. Сайтът http://black-zone.ovo.bg/ само предлага връзки към други сайтове и не носи отговорност за неуредени авторски права.

  Copyright MyCorp © 2017 Хостнат от