Ревюта на програми - Page 2 - Форум
Black-Zone Петък
21.07.2017
01:37:01
На пазара мъж продава комар в бурканче. На него има залепен етикет: "Заместител на мъже – само 25 лв." Една заинтересувана клиентка пита: - А как се използва? - В къщи се разсъбличаш,лягаш на леглото и го пускаш от буркана. Ако нещо не е наред – позвъни ми – ето телефонния ми номер. Вечерта жената звъни: - Прибрах се, съблякох се, легнах,отворих буркана, но той стои вътре и не се движи… - Стой така. Идвам веднага! Дошъл мъжът на мястото, разсъблякъл се и казал на комара: - Гледай, глупак! За последен път показвам
Добре дошли Гост | RSS Главна | Ревюта на програми - Page 2 - Форум | Регистрация | Вход
 • BGtop . Гласувайте за моя сайт в БГ чарт . Гласувай за мен в BGTop100.com


  [ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
  Страница 2 от 2«12
  Модератор на форума: evlogi4 
  Форум » Test category » Софтуер » Ревюта на програми
  Ревюта на програми
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 14:46:27 | Съобщение # 16
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  ProShow Gold 3.0
  Програмата ProShow Gold, разработка на Photodex, е създадена именно за сглобяване на видео - и/или фото презентация заедно с всичко възможни "екстри" към нея.
  Освен под формата на CD/VCD/DVD видео, записано върху съответния оптичен носител, бихте могли да експортирате презентация си и под формата на изпълним ЕХЕ файл или като Flash презентация, която да качите онлайн. Дори и приятелите или родните ви да не разполагат с компютър, това не би било проблем, за да покажете снимките и клиповете си пред тях, тъй като дисковете, записани с програмата, са съвместими с повечето домашни CD/DVD видео плеъри.
  Интерфейсът при настоящата версия на ProShow може да бъде класифициран като сравнително сложен, тъй като буквално е "отрупан" с бутони и менюта, като се вижда от екранните снимки. Това обаче не е сериозен недостатък, защото по този начин основната част от опциите на програмата са винаги достъпни, а не са "заровени" надълбоко в различни конфигурационни полета.
  На практика продуктът ви предлага всичко необходимо, за да създадете съвсем професионално изглеждащи слайдшоу програми. Контролът буквално е във вашите ръце по време на всяка стъпка от създаването на проекта.И най-малкия детайл относно презентацията може да бъде манипулирана и коригиран с прецизност - например ефектите на прехвърлянето между сцените са толкова многобройни, че само за да ги тествате, ще ви бъде необходим четвърт час.
  Въпреки това бихте могли да завършите проекта си буквално за няколко часа. По желание бихте да добавите и субтитри към всяка от сцените. В програмата ще намерите вграден редактор за изображения и клипове. С негова помощ е възможен извършаване на бързи корекции и добавяне на допълнителни ефекти към самите клипове или снимки. Например може да добавите ефекти на завъртане и приближаване или отдалечаване, които да приложите върху конкретен сегмент.
  Налице са и подобрени инструменти за синхронизация между визуални елементи спрямо саундтрака. За да поставите нови клипове или снимки, просто ги издърпвате в долната част на работното поле на програмата (т.нар. timeline), а добавянето на песни в проекта става на същия принцип, като песните са поставят в полето soudntrack.
  В допълнение към опциите за експортиране на завършения проект върху DVD (включително и двуслойни носители), CD,VCD,SVD или изпълними ЕХЕ файл, вече разполагате и с опцията за експортиране във Flash Video (FLV),както и в Windows Media Video (WMV) и QuickTime (MOV) формат.На този етап липсва поддръжка за Blu-ray Disc медии.
  Ако търсите специализиран софтуер за създаване на снимково или видео слайдшоу,ProShow Gold 3.0 определено е изключителен избор.

  Автор:Списание Software & Hardware
   
  Форум » Test category » Софтуер » Ревюта на програми
  Страница 2 от 2«12
  Търси:

  Нито един от торентите не се хоства на сървъра на сайта. Сайтът http://black-zone.ovo.bg/ само предлага връзки към други сайтове и не носи отговорност за неуредени авторски права.

  Copyright MyCorp © 2017 Хостнат от