Сексология - Форум
Black-Zone Петък
28.07.2017
03:47:27
На пазара мъж продава комар в бурканче. На него има залепен етикет: "Заместител на мъже – само 25 лв." Една заинтересувана клиентка пита: - А как се използва? - В къщи се разсъбличаш,лягаш на леглото и го пускаш от буркана. Ако нещо не е наред – позвъни ми – ето телефонния ми номер. Вечерта жената звъни: - Прибрах се, съблякох се, легнах,отворих буркана, но той стои вътре и не се движи… - Стой така. Идвам веднага! Дошъл мъжът на мястото, разсъблякъл се и казал на комара: - Гледай, глупак! За последен път показвам
Добре дошли Гост | RSS Главна | Сексология - Форум | Регистрация | Вход
 • BGtop . Гласувайте за моя сайт в БГ чарт . Гласувай за мен в BGTop100.com


  [ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
  Страница 1 от 11
  Модератор на форума: robocob 
  Форум » Test category » Любопитно и полезно » Сексология
  Сексология
  ангелинкаДата: Понеделник, 07.05.2012, 22:53:51 | Съобщение # 1
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  ЗАБРАНЕНО ЗА ЛИЦА ПОД 18++ ГОДИНИ!!!


  В тази тема ще се опитаме да съберем полезна информация относно секса!
   
  ангелинкаДата: Понеделник, 07.05.2012, 23:08:42 | Съобщение # 2
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Нови секс пози за любопитни [c]

  Секс поза "Сгъната лъжичка"

  Секс позата "Сгъната лъжичка" е чудесна за поза за интимност. При нея, достъпът на партньора до врата ви и до гърдите ви е твърде лесен, за сметка на ъгъла на проникване. За да изпълните тази поза, трябва партньорът ви да легне по гръб на леглото, а вие да легнете върху него също по гръб и със сгънати в коленете крака. Възможността ви за движение е твърде ограничена, докато сте в тази поза, така че това е отговорност на партньора ви.
   
  ангелинкаДата: Понеделник, 07.05.2012, 23:19:51 | Съобщение # 3
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Секс поза "Да ти се завие свят"

  Може, наистина да ви се завие свят, не само от екстаза, а в буквалния смисъл. Това обаче рядко се случва, когато се съсредоточите върху по-важните в момента действия. За да се изпълни най-лесно позата, трябва да седните първо на раменете на партньора си с лице към него и след това, с неговата помощ, да се отпуснете надолу, като стискате с краката си врата на партньора си, той придържа тялото ви да е плътно прилепнало към неговото, а вие обгръщате с ръце кръста му. За да се изпълни позата, партньора ви трябва да е доста силен в ръцете, колената и кръста. Позата не би била особено подходяща за дами с висок ръст.
   
  ангелинкаДата: Понеделник, 07.05.2012, 23:31:18 | Съобщение # 4
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Секс поза "Провиснала господарка"

  Тази секс поза е вариация на "Господарката". За да я изпълните както трябва, просто е нужно да седнете у партньора си, който от своя страна трябва да е седнал на края на леглото. Ще трябва да го обкрачите и да отпуснете горната част на тялото си назад, а той да ви придържа за ръцете, докато прониква. Усещането е твърде интензивно, поради плътното и дълбоко проникване.
   
  Форум » Test category » Любопитно и полезно » Сексология
  Страница 1 от 11
  Търси:

  Нито един от торентите не се хоства на сървъра на сайта. Сайтът http://black-zone.ovo.bg/ само предлага връзки към други сайтове и не носи отговорност за неуредени авторски права.

  Copyright MyCorp © 2017 Хостнат от