Зодии - Форум
Black-Zone Петък
28.07.2017
03:49:16
На пазара мъж продава комар в бурканче. На него има залепен етикет: "Заместител на мъже – само 25 лв." Една заинтересувана клиентка пита: - А как се използва? - В къщи се разсъбличаш,лягаш на леглото и го пускаш от буркана. Ако нещо не е наред – позвъни ми – ето телефонния ми номер. Вечерта жената звъни: - Прибрах се, съблякох се, легнах,отворих буркана, но той стои вътре и не се движи… - Стой така. Идвам веднага! Дошъл мъжът на мястото, разсъблякъл се и казал на комара: - Гледай, глупак! За последен път показвам
Добре дошли Гост | RSS Главна | Зодии - Форум | Регистрация | Вход
 • BGtop . Гласувайте за моя сайт в БГ чарт . Гласувай за мен в BGTop100.com


  [ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
  Страница 1 от 3123»
  Модератор на форума: robocob 
  Форум » Test category » Любопитно и полезно » Зодии
  Зодии
  ангелинкаДата: Събота, 04.08.2012, 17:15:31 | Съобщение # 1
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  В тази тема ще се публикуват материали за различните зодии.
   
  ангелинкаДата: Събота, 04.08.2012, 17:16:55 | Съобщение # 2
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  [b]Цветя и зодии

  Древните скандинавци са разпределяли характерите на хората като си ги оприличавали на цветя. Те разделят хората на 36 зодии в техния цветен зодиак.

  Перуника

  1-10 януари
  Това са упорити и педантични хора.Изключителни професионалисти,Вие умеете да използвате в своя полза дори недостатъците и пропуските си.Вие излъчвате сигурност и печелите доверието на всички.Имате много приятели, които с радост Ви помагат.В любовта подходящ партньор за Вас ще е нежната Теменужка и грижовното Лале.За партньори в бизнеса си изберете представители на Белия имел,които Ви стимулират.

  Амарилис

  11-20 януари
  Вие сте трезвомислещи и интелигентни.Практични, но и пресметливи.
  Преценявате разумно рисковете,които може да се поемат.
  Вие имате строг характер и това отблъсква много хора,но Вие сте сроги към себе си, което Ви прави търсени специалисти.Чудесни любовници сте за Теменужката,Момината сълза и Глухарчето. Шипката и Жасминът са отлични бизнес-партньори за Вас.

  Гербер

  21-31 януари
  Вие сте много практично настроени хора.
  В професията си имате много високи изисквания,но пък сте и непостоянни. Въпреки това, винаги постигате целите си.
  Имате неустоим чар,който ще Ви отваря врати навсякъде.Щедри сте до крайност,което позволява да Ви използват.
  Вашите добри приятели са Орхидеята и Паричката.Слънчогледът ви е отличен бизнес-партньор,а стабилно семейство с неукротима страст ще имате с Азалията.

  Глухарче.

  1-10 февруари
  Вие сте много непостоянен човек.
  Затова в живота ви до вас на всяка цена трябва да има някой, който да ви подкрепя.
  Служебните си изпълнения ще можете да изпълнявате успешно,само с помоща на солидни приятелства.
  Чудесни приятели за вас са Карамфила и Гладиолата.
  Бизнес-партньор може да ви бъде Еделвайса и рационалния Амарилис.
  Вашата истинска любов търсите сред представителите на зодия Лилия.

  Паричка

  11-19 февруари
  Вечно в добро настроение, вие сте отлични творци.Вашият оптимизъм е заразителен и се пренася на околните.Затова всеки търси компанията ви.Лошото ви е,че сте прекалено суеверно хора и това понякога ви пречи.Стъписвате се лесно пред трудностите.Имате нужда от малък тласък,за да се справите.Ваши верни приятели са Герберът и Лотосът.Истинската ви любов е орхидеята.

  Лале

  20-29 февруари
  Силната ви интуиция граничи с телепатия.Тя никога няма да ви подведе и вие винаги се доверявате на усета си.Любовта ви е трудна и на приливи и отливи. Всичко зависи от настроенията ви и е трудно да задържите до себе си постоянен партньор.В бизнеса си се пазете от зодия Шипка,те могат да ви подведат. Единствено Перуниката може да задържи любовта ви завинаги при себе си,тъй като с нея никога няма да ви е скучно.

  Мимоза

  1-10 март
  Вашата изключително силна фантазия ви подтиква към непрекъснати промени.Непостоянни сте и в работата си,в интересите и в любовта си.Това е така,защото сте много чувствителни и лесно нараними.Пазете се от Орхидеята,защото тя е прекалено жестока за вас.Семейство бихте могли да създадете с Нарцис,Камелия и Перуника- те ще ви създадат всички условия да се чувствате щастливи и доволни.[/b]
   
  ангелинкаДата: Събота, 04.08.2012, 17:17:46 | Съобщение # 3
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Теменужка

  11-20 март
  Лековерни,скромни и тихи хора,вие сте търсени приятели.Всеки би искал да е във вашата компания,защото от вас се излъчва спокойствие и уравновесеност.Вие сте отлични творци,но това ви е по-скоро хоби.Предпочитате работата,която ще ви обезпечи материално.Добре е да имате колега Нарцис,на когото ще можете винаги да се доверите.Интимнити си партньори търсете сред представителите на Жасмин и Маргарита.

  Лютиче

  21-31 март
  Вие сте изключителен финансист.Вие сте много амбициозен и талантлив човек и често се издигате до върховете в професията ви.В любовта търсите сигурност и постоянство,спокойствие и покой.Тези претенции ще ви направят непостоянен партньор,но това ще е докато откриете своята идеална половина.Чудесни приятели са ви Гарденията и Карамфилът.Вашата голяма любов ще откриете при страстния Слънчоглед или красивата Гергина.

  Хортензия

  1-10 април
  Вие сте хора,които лесно постигат успех в живота.Сръчни,пресметливи и консервативни,вие сте труден партньор в живота. Справяте се с всеки проблем пред вас.Талантливи сте,но настроението ви се променя през броени минути.В любовта си търсите страст и покорство.Гладиолата ще ви даде страст, но е много агресивна и това няма да ви допадне.Потърсете партньор сред Слънчогледа или Цинията.

  Люляк

  11-20 април
  Вие сте заредени с изключителна енергия.Вие сте възпитани,великодушни,винаги готови да помогнете на хората,които имат нужда от това.Завладявате всичко около себе си с невероятния си чар и обаяние.Вие сте контактни и лесно успявате в живота.Щастието ще ви съпътства.Ще успявате в професии,в които е нужен контакт с хората.Вие сте добри политици.Вашите най-подходящи партньори са Водната лилия и Гладиолата.

  Камелия

  21-30 април
  Вие имате властен характер.Издържате на всякакви изпитания и имате много приятели.Вие имате склонност към творчеството,но по-добре се изявявате в обществения сектор. В любовта си търсите постоянство и спокойствие. Никога не подценявате развлеченята и обичате да се забавлявате. Идеалните ви партньори са чувствените и нежни представители на зодиите Мимоза,Теменужка и Маргарита.

  Божур

  1-10 май
  Вие сте решителни хора изпълнени с енергия и идеи.Вашите мнения и решения са най-рационалните и много от близките ви хора често искат съвет от вас.Колегите ви уважават,защото стриктни и изпълнителни.Приспособявате се лесно към всякакви условия.В любовста си сте много щастливи,но най-големия минус е болезнената ви ревност.Шипка,Маргарита,Здравец и Лотос ще ви донесат щастлив брак.

  Момина сълза

  11-21 май
  Вие сте много честни и открити хора.Имате големи амбиции и достатъчно сили,за да ги осъществите.Тези ви качества ви правят отличен работник и можете да успеете във всяка област от живота.Водната лилия и Фрезията ще запалят у вас буйна страст.Те са подходящи за брак,защото са романтични и нежни.Бихте изневерили с Гергината,защото ви привлича властната й натура.Това може да бъде само кратко увлечение.

  Роза

  21-31 май
  Това са талантливи и чаровни хора,посветени на изкуството и ценящи всичко изискано и възвишено.Красивото е най-ценното за вас.Въпреки това вие притежавате невероятна упоритост в работата си.Открити сте и това ви създава добри връзки в обществото,които винаги успявате да използвате.Щастлив брак може да имате с Цинията и Гладиолата,а интелигентността на Лалето ви дава чудесен приятел.
   
  ангелинкаДата: Събота, 04.08.2012, 17:18:41 | Съобщение # 4
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Азалия

  1-10 юни
  Вие сте конфликтни хора,защото винаги на преден план изтъквате собственото си "Аз".Това ви печели много врагове, но не винаги се забелязва,защото компенсирате с чар и обаяние.Всички ви смятат за интересни компаньони.Сланчогледът,Зюмбюлът и Герберът ви обещават щастлив брак.Към останалите зодии не поглеждайте,защото ще се изкушите да ги използвате,без да ги обичате.

  Лилия

  11-20 юни
  Това са постоянни,упорити и амбициозни хора,които посвещават живота си на науката и непознатото.Тяхната чувствителна душа често изпада в кризи и отчаяние пред непреодолимите трудности,но силният им характер бързо преодолява това.Азалията може да ви бъде предан помощник,с когото да споделяте научните си виждания.Чувствената еротика ще ви донесе Глухарчето.

  Шипка

  21-30 юни
  Вие често давате съвети на околните.Напътствате ги като демонстрирате мъдрост и разбиране.Не можете само да помогнете на себе си.Вие сте нерешителни.Страхувате се да не допуснете грешка и сте неуверени.Обичате красотата и изяществото.Имате много приятели.Привличат ви странните хора и сте склонни да сключите брак с Жасмин или Лале. Това ще ви удовлетвори.

  Жасмин

  1-10 юли
  Смелостта и енергията ви помагат да осъществите всяко свое хрумване.Спохождат ви бляскави идеи и вие разполагате с нужния капацитет,за да ги осъществите.Към работата си се отнасяте с такова желание и ентусиазъм,че увличате всичко със себе си.Вие сте чудесен водач и всички ви се възхищават.Отличен приятел ви е Теменужката,с която можете да споделите всичко.Истинската любов идва, когато срещнете Шипка.

  Маргарита

  11-20 юли
  Вие много лесно се приспособявате към всички ситуации.Контактни и открити хора сте и лесно създавате трайни приятелства.Привличат ви професиите,за които е нужнда сръчност в ръцете.Много високи успехи ще имате и във финансовата област.Лесно постигате целите си и се откроявате над другите.Камелията и Теменужката ви даряват със страст и разбиране,а с Белия имел и Мимозата създавате краткотрайни връзки

  Карамфил

  21-31 юли
  Вие сте решителни и постоянни хора.Добре се чувствате, само когато работите с много хора около себе си.Не обичате да ви обръщат много внимание.Отличен ваш колега би могло да бъде Лютичето.Влиятелни приятели,които да ви помогнат да се издигнете в йерархията са Гергина и Здравец.Нежност и разнообразие в любовта ви дарява Глухарчето,а вие търсите точно това.
   
  ангелинкаДата: Събота, 04.08.2012, 17:20:35 | Съобщение # 5
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Слънчоглед

  1-10 август
  Честността и чарът ви привличат хора около вас.Вие имате голям успех в обществото.Умеете да избирате за приятели, само хора, които могат да ви бъдат полезни.Вие сте практични и много талантливи.Никоя трудност не може да ви сломи и да ви спре.Може да имате флиртове с Хортензия и Гербер,но истинската любов ще ви донесе единствено Азалията.Само тя може да ви разпали.

  Циния

  11-20 август
  В професионално отношение вие притежавате изключително голяма амбиция и силна воля за реализация.Звездите ви дават и изключителен шанс, от който да се възползвате.Вие сте чудесни лидери.В любовта също искате да властвате и затова най-подходящи за вас са хора,които ще се оставят да ги покорите и водите на драго сърце.Орхидеята,Маргаритата и Розата ше направят живота Ви щастлив.

  Гардения

  21-31 август
  Вие сте изцяло отдадени на стремежа си към интелектуалните връзки и занимания.Винаги ще се притичате на помощ и ще направите всичко възможно да подкпрепите приятелите си.Мразите колективните занимания,защото вие държите да бъдете забелязани и да сте единствени.Обичате да ви хвалят.Орхидеята,Лютичето и Фрезията ви дават силна страст и високо интелектуално съдържание на връзката ви.

  Водна лилия

  1-10 септември
  Печелите доверие и имате трайни приятелства.Вие сте практични хора,но и разчитате много на интуицията си.Това дава много голямо внимание върху работата ви.Обичате творческата работа.Отлично ще сътрудничите с Туберозата и Люляка.В любовта си имате щастливи мигове и разочарования.Цинията,Момината Сълза и Теменужката са вашия щастлив шанс.

  Здравец

  11-20 септември
  Мъдри и много амбициозни вие непрекъснато търсите ново поле за изява.В работата сте посветени изцяло на проблемите и задачите за решаване,но свободното си време посвещавате единствено на себе си.
  Вие сте прекалено доверчиви и лесно може да ви излъжат.Вярност и преданост ще ви даде Амаралисът,а страстни нощи и тайни чувства ви свързват с Карамфил или Божур.

  Еделвайс

  21-30 септември
  Вие сте непостоянен,но много чаровен човек.Завладявате всички хора около себе си.Затова приятелствата ви са нетрайни, но пък много.Много добре знаете цената си и винаги постигате успех,като използвате предимствата си.В контраста си с Нарциса вие успявате да създадете единствено трайното приятелство.В любовта търсите романтика,развелчения и веселие,които могат да дадат Глухарчето и Перуниката.
   
  ангелинкаДата: Събота, 04.08.2012, 17:21:34 | Съобщение # 6
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Гергина

  1-10 октомври
  Вие сте красиви, но и много потайни хора.Никой не знае какво мислите и какво чувствате.Чудесно се реализирте в областта на модата,където ви помага вашата изтънченост и вкус.Не предприемайте рискови начинания,защото може да пострадате.Изключително горди хора сте,което е пречка в контактите ви с останалите.Идеалните партньори в живота ви са Лотос и Азалия.

  Зюмбюл

  11-20 октомври
  Капризни и непостоянни,но оригинални и практични.Вие сте много горди и с желание да се наложите над другите.Това често пречи в контактите ви с колегите.Много силно ви привлича Мимозата,но тя също е непостоянна и връзката ви ще бъде нетрайна.Чудесни приятели са ви Еделвайс и Лотос.Няма да устоите на силния чар на Фрезията и ще създадете една отлична любовна връзка.

  Фрезия

  21-30 октомври
  Много често вие сте непоследователни хора.Заемате се ту с едно, ту с друго.Трудно ще намерите областта, в която да се установите трайно.Сдържани сте и никога не показвате чувствата си.Имате силен характер и обичате да властвате.В любовта търсите спокойствието и тишината.Отстъпчивата Маргарита може да ви приласкае и да укроти характера ви.Нетрайни ще са връзките ви с Гардения и Момина сълза.

  Тубероза

  1-10 ноември
  Много остър ум и много силна амбиция - това са качествата,които ви извеждат към върха.С каквото и да се захванете,вие влагате цялото си усърдие и постигате целта,която сте набелязали.Може да ви попречи единствено прекомерната ви гордост.Ще трябва да положите много усилия, ако искате да я преодолеете.В любовта търсите приятелство и доверие, това може да ви предложи Водната лилия.

  Нарцис

  11-20 ноември
  Вие сте ръбат камък- агресивен,със силна воля и инат.Когато пред вас е поставена задача,вие мобилизирате тези си качества и изпълнявате стриктно всичко.Постигате успех,въпреки че по пътя си може да премажете някое по-нежно цвете.В любовта търсите нежност и страст.Можете да ги получите от Теменужката.Мимозата ще се опита да ви подчини и връзката ви ще е нетрайна.

  Орхидея

  21-30 ноември
  Вие сте умни, но до болка прями хора.Не умеете да увъртате и да бъдете дипломатични.Това ви осигурява колкото приятели, толкова и врагове.Няма проблем,който да не можете да решите.Вие сте ловки търговци.Склонни сте към изневери и множество любовни приключения.Тези ви качества ще могат да изтърпят Слънчогледа и Гарденията.При една връзка с чувствителната Паричка рискувате да я нараните.

  Гладиола

  1-10 декември
  Вие сте смели,твърди и амбициозни.Много издръжливи и упорити.Никога не се предавате.Нито едно поражение в живота не може да ви спре.Вашите организационни способности могат да спечелят хората.Вие ще отстоявате идеите си и ще постигате целите си.Отлични ваши съратници ще са Цинията и Жасминът.Вашият твърд характер ще се стопи в прегръдките на Гарденията.

  Лотос

  11-20 декември
  Мечтаете за пътешествия,промени,новости. Мами ви неизвестното и невидяното.Неразкритите тайни са вашето хоби.Пътуванията за развлечения са най-голямото удоволствие в живота ви.Искате да изживеете всичко пълноценно.Животът с вас е един безкраен празник.Чудесен партньор за вас ще бъде веселата Паричка и красивата Гергина. Силната Перуника ще се опита да ви покори, но вие няма да позволите.

  Бял имел

  21-31 декември
  Търпеливи, кротки и упорити хора сте.С помоща на тези качества осъществявате всичките си мечти.Мекия ви нрав привлича много приятели и около вас винаги има хора,които искат да ви помогнат.В любовта не знаете какво искате.Привлича ви нежната Маргарита,но искате да имате и смелата Перуника.Пазете се от Шипката,защото тя ще внесе само разочарования в живота ви.
   
  ангелинкаДата: Събота, 04.08.2012, 17:26:50 | Съобщение # 7
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Рожденната дата и Цветята

  Търсете вашата рождена дата и цветето, което и съответства. Например вие сте родени на 22-и и вашето цвете е синчец.

  Cлънчоглед – великодушно сърце
  (1, 10, 19 и 28 число на месеца)
  Характер: По природа вие сте със значителна енергия и влияние.
  Симпатични и увлекателни, вие създавате единодушие около вас, даже и в ситуации, които изглеждат безизходни, намирате винаги спасителната идея.
  Дарбите ви са толкова променливи, че понякога рискувате да тръгнете по лоши пътища, поне в първата част от вашия живот.
  Любов: Слушайте само великодушното си сърце.
  Ще срещнете много партньори, но без никой от тях да ви нарани. Ще привличате незначителните хора. Ще бъдете наистина задоволени през втората част от живота ви.
  Цветята с които сте в хармония, са божура, синчеца и орхидеята.
  Съдба: За да докоснете щастието, научете се да преодолявате недостатъците си и да трансформирате жестокостта в гъвкавост, лъжата – в истина и нетърпението – в търпение.
  Благоприятни дни: Неделя и понеделник.
  Числа, които ви носят щастие: 1, 11, 16, 19, 22, 25 и 31.

  Божур – жажда за любов
  (2, 11, 20 и 29)

  Характер: Вие сте верни и упорити, но понякога непоколебими и вироглави.
  Държите много на материалните блага.
  Имате нужда да бъдете в контакт с природата, защото от нея черпите силата си.
  Любов: За да живеете, нуждаете се така от партньор си, както от кислорода. Той става център на живота ви.
  Но внимание: имате прекалена склонност да разглеждате мъжа като ваша собственост. Вие виждате живота откъм неговата хармоничност, романтичност и нежност. Докато сте млади, сменяте често партньорите си, защото ви трябва най-напред да разберете разликата между любовното опиянение и истинската любов.
  Цветята с които сте в хармония: божур, синчец, орхидея, мак, маргарита.
  Съдба: Ще бъдете щастливи в деня, когато откриете собствената си индивидуалност и превърнете неразбирането в разбиране, безпокойството в кураж, затвореността в любезност.
  Благоприятни дни: Неделя, понеделник и петък.
  Числата които ви носят щастие: 1, 4, 7, 18, 27, 33 и 42.

  Грахулец (ароматен грах) – непостоянен и лекомислен
  (3, 12, 21 и 30)

  Характер: Много сте любознателни и всичко ви интересува.
  Обичате движението, оживлението, промяната.
  Чувствата се зле, когато се опитват да ви поставят в релси, свободата ви е присърце.
  Очарователни и весели, вие сте ценени в компания.
  Любов: Вашите партньори трябва да измислят винаги нещо ново, за да ви заинтригуват за по-дълго. Флиртувате много, но не се привързвате истински, никой не може да бъде сигурен за верността ви.
  Цветята, с които сте в хармония: грахулец, мак, роза.
  Съдба: Край на хазартните игри и на казината! Тази страст е опасна! За да намерите щастието, трябва да бъдете по-малко повърхностни и да поставите в ред вашия любовен живот.
  Благоприятни дни: Събота, неделя, понеделник.
  Числа, които ви носят щастие: 6, 9, 15, 18, 24, 27.

  Орхидея – безкомпромисни
  (4, 7, 13, 16, 22, 25 и 31)

  Характер: Винаги сте готови да помогнете и се подлагате често на колкото е възможно повече лишения.
  Тъй, като сте чувствителни, изпитвате болка от несправедливостите и споровете.
  Обичате пътешествията, защото искате да научите повече неща за околните.
  Старателни сте и имате нужда от добре подържан дом.
  Любов: Способни сте да обичате дълбоко и никога не правите компромиси в една връзка. Ако намерите мъжа на вашия живот, ще останете вярна и ще се приспособите към него и нуждите му.
  Цветята, с които сте в хармония: слънчоглед, грахулец.
  Съдба: Сменете свойствената ви тъга с веселост, ако ли не, рискувате да придобиете по-късно физически и душевни болести.
  Благоприятни дни: Неделя и понеделник.
  Числа, които ви носят щастие:12, 20, 21, 29, 30, 40.
   
  ангелинкаДата: Събота, 04.08.2012, 17:27:08 | Съобщение # 8
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Маргарита – крехка душа
  (5, 8, 14, 17, 23 и 26)

  Характер: Вие сте смели и надарени с голяма скромност. Понякога сте нетърпеливи и се палите за идеята, която защитавате с усърдие.
  Успешно се справяте с възложените ви задачи.
  Имате малко приятели, но те са ви много верни.
  Понякога много лесно се огъвате.
  Любов: След труден “пробег” ще намерите идеалния мъж във втората половина на живота ви.
  Вие ще му помогнете и ще поддържате проектите му.
  Нежността струва за вас повече от секса.
  Цветята, с които сте в хармония: синчец, божур, мак, слънчоглед.
  Съдба: Уморени от много трудности в живота, се стремите към спокойствие.
  Може да се посветите на нещо или на някого, но внимание!
  Не ставайте безропотни слуги, защото рискувате да се озлобите от това.
  Благоприятни дни: Събота.
  Числата, които ви носят щастие: 4, 8, 22, 24, 26, 31.

  Роза – увлечение и лудост
  (6, 9, 15, 18, 24 и 27)

  Характер: Готови на жертви, смели и пламенни.
  Защитавате страстно близките си, ненавиждате несправедливостите и се посвещавате на големи дела.
  Любов: Докато сте млади, се устремявате в любовни авантюри, защото обичате до полуда секса.
  Лесно се палите и ви е трудно да останете верни. Тъй като се интересувате от хиляди неща, се увличате необмислено от дребни странични занимания в свободното си време или в големи дела, с риск отделяте по-малко внимание на партньора.
  Цветята, с които сте в хармония: грахулец и мак.
  Съдба: Заменете импулсивността с разум, влечението към удоволствията с преданост, научете се да не пренебрегвате партньора, иначе самотата ще ви издебне някои ден.
  Благоприятни дни: Вторник, четвъртък, петък.
  Числата, които ви носят щастие: 9, 14, 18,24,27,30
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 15:50:49 | Съобщение # 9
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  ХОРОСКОП за 2013 година

  Подробен годишен хороскоп за 2013

  Хороскоп за Овен 2013
  Вие чакахте тази година с голяма импулсивност и желание за промяна. От миналата година сте намислили нещо, което чакате да се сбъдне тази година. Да, очакванията ви не са напразни.Чудото ще се случи и вие ще се изпълните с огромно удовлетворение. Ще започнете и нов курс, които ще помогне за финансовата ви реализация. Ще започнете семеен бизнес, които ще ви направи финансово независими и първи във вашата област. Вие обичате да сте първи, нали?Така и ще стане. Само бъдете малко по дипломатични. Ухажвайте близките си и познати с дребни подаръчета. Така ще привлечете добрата енергия към себе си и рогът на изобилието ще се изсипе над вас. Обичате да ви хвалят точно през 2013 ще се сбъдне и тази ваша лелеяна мечта. Във кръвта ви е да сте Водачи. Но и това ви качество ,често ви създава бели. Затова внимавайте ако и тази път се окажете в сами в овладяването на дадена ситуация, не бързайте да взимате решения, оттеглете се в усамотение за 2-3 дни и ситуацията ще се разреши от само себе си.
  През 2013 ще се потопите в света на непознатото, скритите неща и тайнственият им смисъл ще занимава съзнанието ви. В същото време непознати врагове ще се суетят около вас, затова от вас се изисква да бъдете постоянно нащрек.Позволете им да ви критикуват, защото това ще ви донесе успех, а отправените критики ще използвате много точно и врага ще се окаже с пръст в устатата.Това ще ви донесе ново просветление за нещата от живота и за това как се печелят битки.
  От 2012 започнахте да изграждате финансовото си положение. Вложената интелектуална работа, упорития физически труд и находчивост са създали един фундамент, на който да стъпите сега. Но не забравяйте, че трябва да продължите да се учите, развивате и прилагате нови знания, за да бъде фундаментът ви достатъчно здрав.
  Няма да ви бъде лесно, ако още в началото на годината се потопите във вихъра на забавлението. Не прекалявайте с почивката и мързелуването, защото блатото на мързела захване ли един път не пуска повече. Ако за 2012 ви беше лесно да очертаете желанията си, то 2013 ще трябва да се работи усилено за да задържите и развиете постигнатото.
  През пролетта на 2013 ще се окажете в светлината на прожекторите. По това време успехът в работата и любовта Ви съпътства на всяка крачка. Пролетта на 2013 ще бъде добро време за изследвания и търговия, и изграждане на нови мостове с нови партньори. Сега е времето, когато ще имате всички шансове за увеличаване на заплатата, както и да спечелите пари за нов проект. Ако започнете нов бизнес, той почти веднага ще ви донесе успех. Използвайте този благоприятен период за да постигнете успехи. Хората ще ви се радват, ще се интересуват от вашето мнение, има вероятност да изкажете вашите виждания през голяма аудитория. Използвайте този период, както за напредък в работата си, така и за духовен растеж.Възползвайте се от опита на другите. Почти всяко ново запознанство ще ви донесе успех и облага. През пролетта на 2013 всичко се решава много лесно и с влагането на по-малко енергия.
  През лятото на 2103, училището и дома ще стоят на преден план. Недоразумения със съседи и родителите излизат на преден план. От време на време може да ви се струва, че всички са враждебно настроение към вас, но това ще бъдат само дребни недоразумения, с които вие ще се справите. Въпреки това, не забравяйте, че често вашето поведение става обект на спорове. Понесете вината и отговорността за това.
  Ваши приятели в този момент могат да се окажат пречка в развитието на бизнеса ви, макар че това няма да бъде съзнателно от тяхна страна.
  Не се доверявайте на случайни хора. Използвайте вашата къщичка сред природата, за да си отдъхнете. Защото ще ви очакват грижи за вашите родители и сделка с недвижим имот.
  Есента на 2013 ще изисква търпение, както и изпълнение на дадени обещания. Вашето настроение е и вашия враг. Осъзнавате го, нали?Бъдете внимателни в изявленията си, за да не създадете евентуални проблеми с партньорите си. Тази малка криза ще донесе след себе си период на лично щастие. Ще осъзнаете, колко е важен за вас партньорът ви и колко спокоен и уравновесен ви прави той. Тази балансираност ще ви помогне да превърнете загубите в печалби.
  В късната есен и зимата на 2013 ще навлезете в един нов период в живота ви. Семейството ще играе важна роля в живота ви.
  В края на 2013 ще започнете едно голямо пътуване. Езиците ще ви донесат голяма полза. Лесно ще общувате с народи от друга култура. Това ще попълни знанията ви и ще ви донесе много нови идеи за реализация.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 15:53:05 | Съобщение # 10
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Хороскоп за Телец 2013

  Вие сте търпеливи и тази година търпението ви ще бъде възнаградено.
  2012 година отваря пред зодия Телец огромни възможности. Късмет приижда от всички страни. Творчество, успех в работата, любов и приятелство ви съпровожда още от 2012 година. Бързайте и се наслаждавайте на живота, радвайте се на даровете на природата, умножавайте ги, защото ще имате възможност за това. Децата ви радват, възможно е увеличение на семейството ви.
  Учението, преподаването, литературата и информационната сфера, посредническата дейност се развиват добре и ще ви носят добри доходи.
  Есента ще ви се наложи да използвате повече усилия, така че пестете резеври за тогава.
  От 2012 година вие влязохте във важен за вас период. Кой сте вие и защо сте на този свят, сложни философски въпроси, които търсят своя отговор. До края на 2013 година, вие преживявате период през който всяка ваша постъпка е от важно значение. Ще преживеете само значими неща, не подценявайте нищо. Всъщност това е важно за всеки човек, но периодът от време, който идва сега, засилва вашия успех и вашата отговорност, не само пред себе си, но пред цялото човечество. Вие обичате да сте отговорни, нали? Сега ще ви се отдаде случай!
  Не се оставяйте на вътрешния глас, който нашепва какво е важно да правите,, а повече се вслушвайте в гласа на вашата съвест. Честността, е важна черта за Телец-а.Понякога гласът на съвестта върви след гласа на разума. Постъпвайте по съвест, бъдете честни пред себе си. Живейте по тази максима и рогът на изобилието ще се изсипе над вас.
  Все пак съдбата ще ви дава много през 2013, тя и ще иска от вас много.
  Вие сте създадени така, че градите бавно и славно платформата, която да ви донесе спокойствие и щастие. Не обичате да си сменяте партньорите и местата за живеене. Това ще бъде и вашето предизвикателство, което ще получите от съдбата – да разрешите по правилен начин партньорствата, които започнахте през 2012. В това число и партньорствата в деловата сфера. Най-сложен период ще бъде есента и пролетта. Ще се наложи да се подобрите с определени партньори, с които имахте разногласия през 2012. Сега, през 2013 ще има завършване на този процес. Възможно е без големи войни вие да преминете в друга фаза, благодарение на кратък,но значим за вас разговор.
  През есента ще имате преоценка на ценностната ви система. Този мъдър и необходим етап, ще покаже в какво вашия партньор е прав или, не. Изживейте го този период, той е важен, не се страхувайте от сблъсъци, те ще бъдат за добро. Да бъдете заедно с партньора ви в бизнес отношенията или пък в личната сфера, ще зависят само и единствено от вашето решение, разбира се, като си дадете ясна сметка ,какво да очаквате след това.
  Възможно е да създадете нов бизнес с ваши роднини, който ще се окаже много успешен, а вие сте хора които знаят да правят пари, нали. Вие добре си правите вашата сметка в отношенията с другите, нали? И умеете да измъквате максималното от всеки.
  Пътуванията през 2013 ще бъдат прекрасни, особено в началото на годината. Освен отдих, те ще ви донесат и успехи в деловата сфера, предложения и контракти. Новите проекти обещават успехи, плановете ще се реализират. Една жена ще изиграе решаваща роля в това. Не се замисляйте много, а се впускайте в действия, това което не се нарежда при другите, при вас ще стане с лекота. През последния месец от зимата, ще се насладите на забавления. Не подредеността в живота ще остане в миналото и стабилността отново ще бъде при вас.
  През февруари не се преуморявайте, а пестете силите си.
  В първата половина от 2013 година насъбрания потенциал, ще започне да работи във ваша полза.Вашият авторитет излиза на преден план, вие сте човек, които заслужава доверие. От страни изглеждате солидни и стабилни. С една дума, хора, на които може да се разчита.
  Сега може да се появи възможност да продължите своето образование, за което ще са необходими финанси. Ще станете доста пестелив и това може да навреди на отношението ви с близки за вас хора. Но вие знаете как да разрешавате проблемите си: обикновено се усамотявате във вашия дом, който е вашето убежище, в който ще се заредите с енергия и готовност да се справите с проблемите си.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 15:53:26 | Съобщение # 11
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Работата и помощта на хората ще стане главното условие за успех през втората половина на 2013 година. Ще са ви необходими много усилия, за да оправдаете доверието на хората. Освен проблеми в личните отношения, ще се наложи да отстоявате вашите позиции. В работата ще настъпят промени, за които ще се наложи да поискате помощта на другите, за да преодолеете проблемите през есента. А вие обичате да вършите всичко сами, нали? Но този път трябва да разчитате и на другите.
  Зимата ще бъде период на важни промени за вас, благодарение на успехите досега. Ще си възвърнете предишния авторитет, вашето положение в службата ще се възстанови. Ако са ви обвинили в нещо, то сега ще признаят вашия авторитет. Това ще се потвърди и в материално отношение.
  Новогодишните празници е добре да проведете в дома, заедно с вашите родители и близки. Така ще се почувствате обичани и разбрани. 2013 година ще бъде успешна за вас.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 15:55:00 | Съобщение # 12
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Близнаци 2013

  Близнаци, вие знаете че във вас живеят двама човека и те често имат сблъсък помежду си. Но и двамата ще бъдат единодушни в края на 2013, че годината е минала под важни събития в дома, в семейството, също така в любовта и творчествата.Те започнаха да подсказват за себе си още в края на 2012.
  Какво научихте досега от тези събития? Това е изконна философия, която гласи: ако помагаш на другите безрезервно, то и помощта към вас ще идва по същия начин. Ако за всичко искате да ви се плаща, то и от вас ще поискат на същия принцип.
  Резултатите от работата ви ще носят същия смисъл: вие спечелихте както в духовен така и в материален план.
  Вие сте чаровници, които правят впечатление на околните със своя чар и интелект. Винаги искате да стигнете до същността на нещата.
  През 2013 вие се стремите да стоите по-дълго вкъщи. Първата част на годината се посветете на търговия с недвижими имоти. Тук ще бъдете в свои води. Вие ще се интересувате от съдбата на роднините и стремеж към високи цели. Постиженията са вашата тръпка. Но трудно се ориентирате, или по-точно казано, трудно балансирате между високите цели и алтруизмът. Този сблъсък между личните ви постижения и обичта към човечеството, често предизвикват вътрешни конфликти.
  През първата част на 2013 ще се радвате на големи приходи, но след това трябва да мислите за стягане на коланите, за да ви излезе сметката. В предишната година вие се справихте успешно с набезите на противниците и враговете. Хората видяха във вас хубавите ви черти и ви сложиха на пиедестал, време е да затвърдите това убеждение.
  Голяма поддръжка ви дават роднини и любимите хора. Отблагодарете се по подходящ начин.
  През тази година съдбата може да ви изпитва през втората половина на зимата и почти до средата на есента. Хора, които доскоро са били в групата на вашите приятели и сподвижници, сега може да се окажат в едно обкръжение с хора,които сплетничат срещу вас.Разбира се, обвиненията срещу вас ще се окажат напълно несъстоятелни и ще пробудят само смях без други последствия. Вие ще отвърнете на сплетниците с добри приходи и успешни проекти. Това ще стане през зимата на 2013-2014.
  През 2013 деловите ви отношения ще вървят напред.Промените настъпват във вашия живот. Парите, положение в обществото,авторитет, даже любовта и дома всичко се променя. Но вие обичате промените и това няма да ви натежи.
  През пролетта ще настъпят големи промени в живота ви.Може дори да станете скандално известни. Избягвайте сплетните, заговорничеството, внимавайте какво обещавате. През пролетта вие ще преживеете Девети бал на интерес към вашата персона. Това ще бъде скандален успех. Тази известност ще предизвиква у вас голям подем, а в следващия миг – вътрешна пустота. В това време избягвайте тълпите, съмнителните запознанства и късните разходки. Бъдете внимателни и при управление на автомобил.
  В края на пролетта на 2013 може да се разделите с някой ваш приятел. В работата, обаче ще имате напредък. Избягвайте да проявявате прословутата ваша амбиция, тя ще отдалечи от вас и хора ,които са добре разположени към вас и ви обичат. Вашата личност предизвиква сили и страсти, които вие не можете да управлявате. Успехът в работата ви ще предизвика и проблеми. Всичко това може да прекрати някои приятелства с хора от вашия кръг. Авантюрите, може да станат ваш бич.В края на лятото и в начало на есента ще се обърнете към дома, семейството и любимите хора. В живота ви ще се появят нови хора – известни и утвърдени личности. Идва време за творчество.
  В средата на есента обърнете внимание на децата. Възможно е по това време да ви очаква ново увлечение.Есента на 2013 ще компенсира моралните ви загуби, но във финансово отношение затегнете коланите. Но не се притеснявайте, роднини ще застанат зад гърба ви и ще ви помогнат да се справите успешно с финансовия проблем. Даже е възможно да ви помогнат да започнете още един нов проект. Това ще донесе приятни промени както във финансовата сфера, така и в личния живот.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 15:57:34 | Съобщение # 13
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Рак 2013

  Раци,вашата съпричастност и съчувствие към другите ще бъдат на преден план през 2013. Вас ви обичат, защото умеете да се поставяте на мястото на другите.
  През 2013 вас ви очаква обучение и преподаване, успех в науката и в литературната работа, все сфери, където вие се изявявате перфектно. Предстои ви да се обучавате и да предавате знания на другите.
  Стремежът ви към знание ще остане до края на тази година. Време е във вашата душа да се появи интерес и знания към други култури. През 2013 година може да разчитате на укрепване на положението в обществената сфера. Вие обичате да демонстрирате статуса си на стабилни хора. И това си качеството ще демонстрирате с пълна сила през 2013. Ще се срещнете с мъдри хора. По-възрастни роднини ще дават подкрепа на вашите усилия. Успехите ще срещат и трудности, които вие ще преодолеете през есента. Търпение и вяра имате достатъчно, нали?
  Доброто и злото ще станат за вас абсолютни. Власт и сила, търпение и слабост – ето тази амплитуда на чувства ще ви занимава. Още от 2012 има нещо скрито във вас, което не ви оставя на мира. Често вие изпитвате отегчение и самота, неразбиране. Много си тръгват от вас и верните хора оставят. Не хабете емоции за първите, не са ви необходими, създават ви само неприятност. А вие обичате да сте обкръжени от верни хора, които не ви изправят пред различни неприятни обстоятелства. 2013 предполага вътрешна сила и много напрежение. Чакат ви изпитания на духа. Но без притеснения, ще се справите, това не ви е за първи път. За вас е важно да не възприемате това като наказание. Трябва добросъвестно да приемате задълженията и всичко ще бъде наред. Сатурн ви приема в прегръдката си. Той ще ви подкрепи. Някои от вас ще приемат всичко това като изпит, а други - като изпитание на волята. Пред вас имате висока цел, нали, започнахте нейното изпълнение още през 2012. Страданието превръщате в прозрение, а концентрация, в сила. Търпението и мъдростта са вашите спътници при изпълнението на целите. В първата половина това ще ви се отдаде леко, но през втората половина трябва да полагате повече усилия. В средата на есента ще ви се наложи да преодолявате по-сложен път към преоткриване на ценностната ви система.
  Вие преживявате възходи и падения, моменти на мистично оттегляне от обществото за да заредите с нови сили.
  В любовта ви очаква живот в златна клетки – моменти на обожание и слагане на пиедестал на вашата личност. Всеки може да ви завиди за това. Но не се възгордявайте. Погледнете вътре в себе си, там ще откриете, вашия враг. Поразровете се в себе си и преосмислете вашите слабости, за да не нараните партньора, който ви обожава.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 15:58:11 | Съобщение # 14
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Да си го кажем с една дума – през 2013 ви очаква успех. Той ще ви подари път, който ще ви помогне да не чувствате пустота и отегчение. Пътуването ще ви донесе много положителни вълнения, разбира се и приключения и приятни събития. Вие сте готови да прекарате цялото време в пътуването. Така ще бъде и през първата половина на 2013 година.Но не забравяйте да обръщате внимание на учението, на семейството и близките. Най-важното е те да чувстват вашето отношение към тях. В този период дайте подкрепа на родителите и вашите деца. Те имат нужда от вас. Не ги пренебрегвайте, защото ще получите напрежение и чести пререкания, в отговор на вашето поведение.
  В първата половина на 2013, ще ви зарадват пътешествията, втората половина на лятото – също. Пътешествията ще ви създадат условия за започване на нови различни дейности, които ще ви донесат материален успех.
  През пролетта очаквайте фантастичен успех в работата си. Успехът ще бъде зашеметяващ. Ще се появят и завистници. Партньорът ви ще се почувства застрашен от успеха ви и ще прояви ревност . Не му се сърдете, защото сега всички погледи ще бъдат насочени към вас. А кой не би се почувствал застрашен при такава ситуация?
  Възрастни хора ще изиграят ключова положителна роля в тази ситуация. Те ще се зарадват истински в успеха ви и ще толерират развитието ви. Те ще ви предпазят от взимането на погрешни решения.
  Лятото на 2013 ще бъде време за успех в областта на науката и в учението. Ще възникнат интересни предложение в работа, но и в личния живот. Вие можете да достигнете в хармония, там където другите не успяват, всичко ще върви по вода. Но през есента не забравяйте да дадете своята дан към другите, не мислете само за себе си, сега е моментът да покажете своето човеколюбие.
  Като цяло през 2013 ще имате успехи в работата и във финансите. Не забравяйте обаче да внимавате, че враговете не спят, финансовите постъпления могат да провокират крадци, които да ви нарочат.Бъдете бдителни. Това време не е подходящо за вложения в областта на недвижимите имоти, независимо от факта, че предложенията могат да бъдат много примамливи.
  Втората половина на годината обърнете по-голямо внимание на дома ви, семейството, деца и любимия човек. Близките хора ще се настанят все по-надълбоко в сърцето
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:01:19 | Съобщение # 15
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Лъв 2013

  Благородство и човек на честта, това трябва да се знае за вас, Лъвове. Да ви зарадваме още в началото на хороскопа за 2013. През тази година вие ще реализирате набелязаните планове. Вие вече свикнахте още от 2012 изпробвахте този метод – набелязването на цели и реализирането им в срок.
  Сега да отбележим,че в първата половина на 2013 трябва внимателно да направите своя избор за кариера. Успех очаква Лъвовете във финансовата сфера, отношенията с роднини.
  През 2013 въпроси, свързани с кариерата, ще излязат на преден план. Едно успокоение за онези от вас, които през 2012 не успяха да осъществят целите 2013 ще ви предостави такава възможност, вие ясно виждате по какъв път да се движите. Но може да имате неочаквана изненада от предишни ваши покровители, които да застанат срещу вас. Ще станете свидетели на поговорката- всеки дърпа чергата към себе си. Това ще наблюдавате през втората половина на пролетта. Това ще стане причина да промените възгледите си, което ще доведе до промяна в отношенията с вашите сподвижници. Пътешествието в това време няма да ви донесе удовлетворение.
  Ще възникват неразбирателства, всичко това ще се случва в втората половина на пролетта и началото на лятото.Този който преди ви е помагал сега ще се обърне на 360 градуса, вие обаче ще намерите начин да хармонизирате отношенията.
  В този период от вас се иска търпение и мъдрост. И още нещо, така известната на всички ни ваш сарказъм го запазете за по-добри времена, сега дръжте устата затворена. Нещо важно, вас ви обичат и ще се намери близък човек, който да застане зад вас в трудното време.Бъдете щедри към него. Той заслужава това отношение.
  Във втората половини на лятото на 2013 ще излезете от сянката си.Човек който не ви е особено близък ще си спомни за вас и вашите възможности. Ще разберете, че вие сте важна личност и за онези хора, които вие не слагахте в сметката си. Грешали сте вашето мнение стои на почит. Противниците ви ще се стреснат и вземат изчаквателна позиция.
  Независимо от успеха, който ще постигнете, зад гърба ви ще се оформят сплетни. Някои външни фактори ще се опитат да контролират финансите ви.
  Бъдете внимателни с обкръжението ви.
  Положението в службата ви ще стане двойствено. Похвалите ще бъдат заменени с порицание, а повишението със загуби. Вие си знаете как да реагирате, това не ви е за първи път. Време е да тръснете грива и да покажете на околните, къде им е мястото.
  През втората половина на 2013 ще ви се наложи да отделите доста време за въпроси свързани с вашия дом и семейство. Близките са вашата ценност. Има моменти, когато ви пречат да бъдете,онова, което искате. Но вие боготворите семейството и не забелязвате тези малки проблемчета. Вие сте основата на семейството и искате винаги да бъдете в тази си роля. Едно подхвърлена добра дума от тях ви размеква и вие сте готов за подвизи за близките си. Децата също попадат в тази група, обръщайте им особено внимание през зимата. Успехите им ще ви направят друг човек.
  От август 2013 очаквайте големи промени в живота ви.вас ви очаква уважение в обществото и колектива, където работите.Кръгът на познатите ви през 2013 ще се разшири. За вас това не е ново, нали?Вие точно към това се стремите. Сега е време да започнете нещо ново. Учение, курс, повишение на квалификацията. Все неща, които ще са ви от полза.
  Като цяло те ще станат основа на повишаване на доходите ви. Още една приятна новина. В края на лятото и началото на есента очаквайте ново признание. Вие ще получите ново изгодно предложение. Но не се суетете, ами действайте, Работата, която сте свършили по-рано, сега ще ви донесе ново предложение. Ще бъде възнаградено вашата добра работа и вие ще получите добро възнаграждение. Този период ще ви донесе всичко онова, за което сте мечтали преди. Не се отказвайте от големи промени, те ще ви донесат голям ръст на печалба. Всичко онова, за което сте учили ще бъде изпълнено.
  Есента и зимата на 2013 дават възможност за повишаване на личната ви популярност.
  Ако започнете нова работа, ще успее да получите всичко чрез нея. В края на есента ще настъпят промени в работата ви. Не се притеснявайте тези промени са за добро. Не им се съпротивлявайте, а позволете просто те да се случат. Вашите близки ще ви дадат същия съвет и ще подкрепят действията ви.
  Ще имате възможности да пътувате през 2013. Вие понякога предпочитате да не се отдалечават много от дома, но приемете предизвикателствата през 2013 и пътувайте, когато имате възможност. Пред вас изникват нови хоризонти, възможностите надхвърлят вашите очаквания. Сложихте добри основи през 2013 година.
   
  Форум » Test category » Любопитно и полезно » Зодии
  Страница 1 от 3123»
  Търси:

  Нито един от торентите не се хоства на сървъра на сайта. Сайтът http://black-zone.ovo.bg/ само предлага връзки към други сайтове и не носи отговорност за неуредени авторски права.

  Copyright MyCorp © 2017 Хостнат от