Зодии - Page 2 - Форум
Black-Zone Петък
28.07.2017
19:57:35
На пазара мъж продава комар в бурканче. На него има залепен етикет: "Заместител на мъже – само 25 лв." Една заинтересувана клиентка пита: - А как се използва? - В къщи се разсъбличаш,лягаш на леглото и го пускаш от буркана. Ако нещо не е наред – позвъни ми – ето телефонния ми номер. Вечерта жената звъни: - Прибрах се, съблякох се, легнах,отворих буркана, но той стои вътре и не се движи… - Стой така. Идвам веднага! Дошъл мъжът на мястото, разсъблякъл се и казал на комара: - Гледай, глупак! За последен път показвам
Добре дошли Гост | RSS Главна | Зодии - Page 2 - Форум | Регистрация | Вход
 • BGtop . Гласувайте за моя сайт в БГ чарт . Гласувай за мен в BGTop100.com


  [ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
  Страница 2 от 3«123»
  Модератор на форума: robocob 
  Форум » Test category » Любопитно и полезно » Зодии
  Зодии
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:03:58 | Съобщение # 16
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Дева 2013

  2013 година ще продължи тенденцията на предходната. Упорито и последователно, но с известни препятствия, вие ще продължавате да се издигате нагоре.
  2013 година ще бъда най-важната от последния период години. Вие ще можете да придобиете доста , ако се убедите, че през тази година и самият живот ще е с вас.
  2012 година бе отбелязана с нови начинания. Много събития от 2012, прекрачват заедно с вас и през 2013. 2012 бе пълна със събития, а 2013 няма да бъде по-различна. Година ще ви предложи нова нища за развитие, не се притеснявайте, за вас това ще бъде да добро. Ако вие сте осъзнали още в предходната година тази промяна за вас не бибило трудно да се приспособите за новото през 2013.
  Вие сте добри анализатори, нали? Не пропускате да разнищите детайл по детайл всяка ситуация. Вашият блестящ уми ви помага да осъществявате това без каквато и да е трудност. През 2013 година предстои много работа – необходимо е да покажете всичко , до което се добрахте и какво още можете. Въпроси, свързани с вашия авторитет , личните дела и делата с вашите партньори ще излязат на преден план.
  В течение на годината, особено през първата половина пред вас се откриват възможности да покажете творческия си талант, а през есента ще берете плодовете на вашите усилия. Бъдете внимателни, обмисляйте всяка своя крачка, за да не пропуснете нещо важно, но все пак действайте бързо.Спечеления по рано авторитет сега ще работи за вас. Много ще се поинтересуват за вашето мнение.
  Всичко щеше да е по-просто, ако света не се променяше, а се развиваше по старому.
  Новата вълна не трябва да бъде пропускана, още нещо, внимавайте някои да не измъкне стола под вас и на вас да ви се наложи да се съобразявате с вашите конкуренти. Вие имате силни и много оригинални партньори, а също така силни и оригинални противници, с които не може да не се съобразявате.
  Първата половина на 2013 година, успешен период за любовта и децата. Съвместният отдих с децата ще ви донесе такъв заряд от енергия, че всичко ще ви се вижда лесно. Възможно е обаче да възникнат неразбирателство с партньора ви, или по-точно с неговата ексцентричност. Възможно е да се запитате – всичко това не е ли в резултата от постоянната ми смяна на партньорите? С някои от партньорите вие ще се разделите от каприз, с други, защото са ви предали. Но най-важното за вас ще е, че ще откриете нова и голяма любов. А ние знаем за вас, че сте състрадателни, но в любовта не допускате компромиси. Държите партньорите ви да се отнасят с вас с уважение. Вие можете да помогнете на възрастния човек, но не и на любимият мъж, ако сте жена Дева, защото очаквате, той да се държи с вас като с дама, а не като с майка. Вие Девите си казвате, ако не намеря нужния ми партньор ще остана сам, в крайна сметка аз съм си най-любимия човек, нали?Малко себичност и егоцентризъм във вашия случай би бил целебен.
  Май 2013 – период, през който ще се сблъскате с проблеми на близките ви хора и ви ще се наложи да вземете участие в техните работи. Начало на лятото ще бъде време за спорове с близките и колегите от службата. Не се напрягайте, всичко ще мине нормално.Може да ви се струва, че вас ви преследват ощетявания, умора и раздразнение. Ще ви се струва, че ви заобикалят хора с отрицателна енергия. Те сякаш изпиват всяка ваша живителна сила. Компенсирайте всичко това със спорт, ремонт в къщи. Отрицателната енергия може да навреди на току-що започнатите проекти. Гледайте широко на нещата . Ще дойде време, когато всичко случило се ще ви изглежда за добро.
  През лятото и началото на есента вас ви очаква триумф: заедно с вашите приятели ще завършите нещо много важно за вас. Смело погледнете в бъдещето, вашите покровители ще останат доволни от вас. През пролетта и средата на лятото, вие ще получите крупна сума пари, но запомнете, че тях трябва да ги включите внимателно и по предназначение.Възможно е да ви поискат помощ. Не отказвайте, на вас също са ви помагали.
  В края на лятото и начало на есента 2013 година ще изживеете моменти на удовлетворение и за в бъдеще успехите ви ще зависят от нюха ви, както и от усилията, които полагате. В този период хората около вас ще се разделят на приятели и врагове, неутрални няма да има Но ще се появят скрити покровители. Невидима ръка ще избира вас, когато стои въпросът вие или някои друг.
  През есента на 2013 стари приятелства ще излязат на преден план с интересни новини и нови предложения. Предишните връзки ще се окажат много ценни. Всичко научено ще работи във ваша полза. Свършеното преди време ще ви се отблагодари с пълни шепи. Сега е моментът да се порадвате на успехите си. Вие заслужавате, защото се трудихте се много през 2013 и свършихте добра работа, насладете й се.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:06:21 | Съобщение # 17
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Везни 2013

  2013 година ви носи драстични промени. Тез промени ще напомня на начина, по който се движи влакчето в увеселителния парк: то бързо набира височина но се спуска с огромна скорост към земята. Зави ли ви се свят? 2013 ще напомня движението на влакчето. Успехът ще идва след тежка работа. Предстои ви да се борите за себе си и за вашите идеали. Ще има много промени, но и през тази година победата ще бъде ваша, независимо от изпитанията, които предстоят.
  Работата и кариерата ще играят водеща роля през 2013 за нас.Материалните постижения ще зависят от онова, което сте съградили през предходната година. През 2013 година материалното ви положение ще стои на първо място, заедно с финансовите въпроси. Всички си спомнят какво бяхте длъжни на направите и какво, не. Идва времето всеки да получи, в зависимост от делата му.Ако вие сте се трудили и не сте жалели сили, през втората половина на година, ще имате зашеметяващи успехи.Пред вас ще се изправят нови задачи, макар и да ви се струва от време на време, че вие не владеете ситуацията, все пак ще намерите правилното решение. Ще се обърнете за подкрепа към по-старши от вас, било то началници или роднини. Ако вашите близки са си отишли от този свят, то тогава тяхната подкрепа ще бъде духовна. Но знайте, по-лесен начин нищо няма да получите.
  2013 година за вас ще се раздели на два периода : до есента и от есента до зимата.Зимата ще ви донесе нови промени, но техни платформи ще станат – всички духовни и материални мисли, думи и дела през последните 10 години.
  До есента на 2013 вие ще се аклиматизирате към новата ниша във вашата работа. Вие ще бързате да разберете какво се иска от вас . Вече от началото на 2013 година сте в среда на бързопроменящи се събития. През пролетта и лятото на миналата година,те едва ви докоснаха, сега обаче те ще влязат във вашия живот с пълна сила. Обществените събития ще помогнат за това. Но вие сте балансьори, нали. Ще е съумеете да намерите изход. Той ще ви бъде подсказан от една жена, която ще нахлуе пак така внезапно и ще ви даде нужната подкрепа.
  Ако вие успеете да се аклиматизирате бързо, то и бързо ще видите плодовете на успеха – ще получите признание от висшестоящи. Този успех ще доведе до нови такива, особено в края на зимата и начало на пролетта ще получите добра сума, които ще ви помогнат да построите кариера.. Вие ще можете да вложите парите в крупни проекти: несамо в лично строителство или дом.Вашите началници ще ви помогнат за това.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:06:47 | Съобщение # 18
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Бъдете внимателни в бизнес начинанията ви- началото на 2013 година ви обещава успех в дългите пътувания, но втората половина на зимата нещата ще се затегнат.Разногласия с партньорите ще ви направят по-стационарни. Ще възникнат разногласия с партньори от далеч. Възможна е криза в отношенията. Шефовете ви ще ви поставят условия, с които трябва да се съобразите. Не се притеснявайте, това ще ви направи по-силни.
  Пролетта на 2013 ви носи успехи, най-сетне вашата балансираност ще даде резултати.Ще ви направят сериозно предложение и ще ви повишат. Какво по-добро от това?Всъщност може да сте изправени пред избор, кариерен ръст, или трудно изкачване по пътя на успеха. Но вие можете да избирате и спокойния отдих, който не ви застрашава, а ви прави доброволен затворник от трудностите, но знайте, че този избор няма да просъществува дълго. Ще се наложи да отново да променяте нещо. Вие обичате да си живеете спокойно и уютно, но съдбата не е съгласна. Тя иска от вас да преминете през трудности. Още повече, че в службата ще започне промяна в колектива, ново объркване, което не е по вкуса ви. Вие обичате реда, а това няма нищо общо с онова, с което сте свикнали.Вие обаче, ще имате късмет при избора на колеги. Това ще помогне да подобрите работата си, особено през пролетта.
  Пътуванията от април 2013 година ще имат авантюристичен привкус. Възможно е по време на пътуването да срещнете интересни хора, които ще ви дадат идеи за нови проекти. Разбира се, възможни са и разочарования. По време на пътуванията ще има сплетни и завист, много обещания много думи, но малко дела. Възможни са и загуби, ако не се доверите на инстинктите, а действате само по импулс.
  В течение на 2013 година вие ще бъдете внимателни, както към противниците си, така и към покровителите си. Ако вие се движите в правилна посока, не се отказвате,честно изпълнявате задълженията си, то в най-скоро време ще получите признания за каквото малцина могат да мечтаят.
  В периода, който обхваща до началото на есента на 2013, вие ще трябва да изберете своите цели и да вземате решения, от които ще зависи съдбата на много хора.
  Втората половина на 2013 година ще ви подари интересни срещи с хора, които ще влязат във вашия отбор. Те са избор на съдбата, нейна благодарност към вас, за това че спазвате определени принципи и правила. Те ще ви помогнат да излезете от сложната ситуация, която се е заплела в службата още от пролетта. Новите хора постепенно ще станат ваши приятели. Вие обичате да сте заобиколени от хора, които се държат мило и внимателно с вас. Ето, сега ги имате до себе си.Силни и интересни личности ще се появят в живота ви.
  През втората половина от есента на 2013 в живота ви ще се върнат хора, на които бяхте изгубили координатите. Ще се възстановят старите добри отношения. Ще ви бъдат върнати дълговете, но и вие ще трябва да давате от вас в морален и духовен аспект. Идва времето, което ще компенсира загубите.
  Началото на зимата на 2013 ще внесе във вашия живот нови тенденции. Те ще върнат вярата ви, ще преживеете успех, възвръщане на авторитета. Даже, ако остане петно на съмнение в добрия изход на нещата-вървете напред, поправете направените грешки, решавайте нови проблеми. Животът е низ от събития, някои от които ви правят по-силни и по-успешни.В този период съдбата ви дава още един велик шанс.
  В края на 2013 очаквайте и наплив на роднини. Всички като по команда ще си спомнят за вас. Новата година вие ще посрещнете в компанията на близки хора. Вие ще сте обкръжени от любими хора. Смело планирайте бъдещето си – очакват ви нови хоризонти!
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:09:11 | Съобщение # 19
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Скорпион 2013

  2013 година Скорпионите посрещат с много добро настроение и увереност. Вие сте родени победители и трудно се спирате пред каквито и да е трудности, това го знаят много добре всичките ви приятели.
  2013 година ще премине под знака на пътувания и приключения, промени в личните дела, стари планове се съживяват и избуяват в нови идеи. Първата половина на 2013 година , късмет ще ви донесат приятелите, а през втората половина ще изисква от вас внимание и добро отношение към роднините. Обърнете внимание през този период и на здравето и работата ви.
  През 2013 година вашия живот ще бъде тясно свързан с миналото. Знаете, че всяко нещо е свързано с друго нещо, минало през вашия живот. В това, което сте се трудили ще даде отражение и сега ще берете плодовете на труда си. Личният ви живот ще зависи в голяма степен от онова, което сте заслужили в предишната година. А през изминалата 2012 година бяхте доста нетърпеливи и прибързани в много действия и сега като че ли това поведение ще се окаже решаващо.Ето сега е моментът, в който на практика ще разберете, че всичко се връща – и добро, и зло. Вие ще жънете повече, отколкото сте посеяли. Вие разбирате, че направеното добро, ще заработи и за вас. Ще разберете,че максимата „хвърли зад теб, за да намериш пред теб”, работи в пълна сила.
  В началото на 2013 ще реализирате стара идея. Вие толкова много държахте и работехте с всичка сила това да се случи, и ето сега, става действителност. Трябва да се гордеете, защото успяхте да се справите сами с трудностите при реализацията й. Но внимавайте вашата свобода да не се превърне в самота. А вашите партньори изживяват възход и подем. Тяхното бъдеще също се решава в този момент, време е да ги подкрепите.Личните отношения също ще се решават на база на изминалите години. Но характерно за вас в този период ще бъде, че вие ще заложите на личната си свобода, независимо от предложенията, които прииждат към вас от различни колеги и партньори.Вие усещате, че сам ще се справите най-добре и това ще бъде вярна преценка.
  Пътуванията през тази година ще стоят в центъра на успеха, вие ще спечелите доста от различни бизнес изяви. Печалбата ще бъде голяма и ще ви донесе ново самочувствие и усещане към света. Парите ще ви дадат нови възможности и идеи. Само ще кажем : следвайте инстинктите и ще успеете.Първата половина ще ви донесе много пари в дома. Ще ви се отдаде случай да инвестирате. През втората половина на 2013 внимавайте, възможни са известни загуби извън дома. Възможно е да подпишете неразумен договор. Затова съветът ни е да се допитвате и до верните си съветници, преди да вземете решение.
  Важни етапи във живота ви през 2013 ще са:
  -началото на 2013 – възможни са големи успехи в любовта, предстоят приключения.
  -пролетта и средата на лятото ще ви донесат успехи в сделките, в строителството на недвижими имоти.
  -есента очаквайте активен обществен живот.
  -през втората половина на пролетта очаквайте промени в деловите отношения.
  -в средата на есента очаквайте промени в работата, промени в партньорството и любимите хора.
  През есенния период може да се наложи вие да поемете в ръцете водещата роля, тъй като близки хора могат да се окажат в трудна ситуация и вие да поемете отговорност и за техните дела. Ще успеете, вие сте силни, още повече, че когато трябва да показвате вашата сила, ставате още по уверени, нали? Сега е вашия момент. Не кършете ръце, това не е характерно за вас, действайте и ще бъдете победители.
  В края на есента е възможно да влезете в пререкания с колегите си. Сега и на вас ще ви помогнат. Ще ви се притекат на помощ онези, на които помогнахте преди време вие.
  Заедно с това партньорите ви ще ви покажат,че не бива да работите самостоятелно, защото в група ще сте още по-силни. В края на есента, независимо от проблемите, вие ще спечелите много морална подкрепа. През зимата ще свършат вашите стари проблеми и ще започне един по-различен период. От този етап ще остане поуката, че в никакъв случай не трябва да влизате в дългове, както морални, така и материални.
  2013 ще бъде важна и удовлетворяваща година за вас.
  Основни тенденции в хороскопа на Скорпион за 2013
  Ще изпитате голямо облекчение през 2013, съпровождано и от удоволствието, което човек изпитва при добре свършена работа.
  Социалния живот ще ви държи на високи обороти и приповдигнато настроение. Но вашата природа ще ви дърпа все към уединението. Спрете и се отдайте на промените, които настъпват в живота ви. Стига сте бягали и задържали старото, пуснете ново в живота си. Със сигурност ви е необходимо време, за да оцените всичко онова, което се случва в живота ви.
  Независимо от материалните постъпления, дръжте кесията си затворена.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:11:24 | Съобщение # 20
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Стрелец 2013

  През 2013 ви очакват много приключения и забави. Нали това търсехте?
  В първата половина на 2013 година ще се разкъсвате между службата и семейството. Ще трябва да изтърпите и капризите на роднините си, които все мрънкат,че им отеляте малко време. Е, наистина понякога не им заделяте достатъчно внимание, но това е заради вашата природа, която не обича да стои на едно място и да я ограничават.
  През втората половина на 2013 година ще можете да си поемете дъх. Ще се появат приятели, които ще ви помогнат да разсеете проблемите надвиснали над вас. Във финансово отношение първата половина ще ви донесе голяма печалба или наследство от недвижими имоти.през втората половина ще се създадат условия за загуби. Така че - внимавайте. За да ги предотвратите ще помогнат проверени другари.
  Началото на 2013 година ще ви подари семеен уют, топлота и популярност.Семейството ще бъде много важно за вас,независимо от мрънкащите негови членове.
  През втората половина на зимата ще има големи промени в работата. На вас ще ви се отдаде шанс, несамо да затвърдите позиции, но и да спечелите проект в ново направление.Обаче всички ваши разходи ще бъдат контролирани внимателно. В края на зимата всичко се движи по мед и масло. Любов и работата ви радват.
  През пролетта ще се запази тази тенденция. Във втората половина на пролетта ще се прокраднат песимистични нотки и пререкания със служебните партньори, които могат да продължат до средата на лятото. Нашият съвет е да не се потапяте в безкрайни спорове, а да продължите напред, не губете ценното си време в безсмислени разпри. Знайте, че началството ще победи, а вие само ще загубите от безкрайните спорове. Махнете с ръка и подминете.
  В началото на май и в средата на юни отново бъдете много внимателни, избягвайте крупните вложения. Възможни са загуби. В това време се заемете със семейни дела, поглезете децата, подкрепете любимите си.
  Лятото на 2013 година ще ви зарадва с много пътувания. Хора, чужденци, могат да ви дадат ценни идеи. Ще се появят интелектуални контакти със задгранични партньори.Втората половина на лятото също ще ви предостави възможност за интересни контакти. Вие ще се чувствате като че ли сте център на Вселената. Всички ще проявяват интерес към вас и ще желаят да си сътрудничат с вас.
  В средата на есента на 2013 година близки хора ще имат затруднения. Помогнете им, те се нуждаят от вас. Проявете съпричастност, ще бъдете възнаградени за усилията.
  Хората, които сте срещнали през лятото на 2013 ще станат вашата опора.
  През есента вие ще завършите голям цикъл, започнат още преди година. Ще изпитате удовлетворение и гордост от свършеното. Макар постъпленията да не са големи, престижът, които ще получите ще бъде огромен.ще пожелаете да си смените работата, за да изпитате нови сфери, непознати досега за вас.голяма подкрепа ще получите отново от задгранични партньори. Всичко ще се осъществи много лесно, толкова лесно, че и вие ще останете учудени от подаръка на съдбата.С изградения вече престиж към края на годината ще изградите добра база от контакти, които ще ви бъдат от голяма полза в новата ви дейност.сега вие ще летите на крилете на успеха, радвайте се, вие го заслужавате. От вашите идеи ще станат реалност много проекти. На върха на успеха погледнете към началото от което тръгнахте, пътят бе стръмен,нали, но вие успяхте.не забравяйте да се отблагодарите на хората, които ви помагаха.В края на 2013 ще се отдадете на романтични пътешествия.
  Обща прогноза на Стрелец за 2013 година
  Тази година вашият оптимизъм ще бъде възнаграден, когато Юпитер влезе във вашия знак.Положителното влияние на планетата ще ви помогне да преодолеете препятствията във вашия живот.Поради нарастващото влияние на Юпитер и отслабването на влияние на Плутон вие ще видите как вашите проблеми изчезват.но въпреки всичко бъдете внимателни, отнасяйте се с необходимата отговоронст към всяка възникнала неразбория.
  Семейството ви през 2013 ще бъде щастливо с вас, независимо от малките недоразумение.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:14:05 | Съобщение # 21
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Козирог 2013

  2013 година открива пред вас огромни перспективи. Вие ще бъдете в центъра на вниманието.Късметът ви съпътства почти във всяка една работа. Животът е изпълнен със събития както никога досега. Остава само да ви стигне вечно бързащото време.
  През зимата на 2013 година вие ще станете най-значимата фигура във вашето обкръжение. Вие обичате да сте човек, чийто мнение се уважава. Ето сега ще имате тази възможност да изпитате човешкото внимание върху гърба си. Ще бъдете толкова ангажиран, че няма да ви остане време за почивка. Срещи, пътувания, партита – кръгът на познатите ви се разширява. Вие усещате от какво се интересуват хората и им го предоставяте. Тази популярност променя начина ви на живот. Настъпват неочаквани събития и великолепни предложения. Даже противниците ви идват да се поинтересуват за вашите успехи. Почти във всички работи, с които се захващате, включително и образованието ви, успехът ви е гарантиран.
  Творческите ви планове, далечните пътешествия – всичко това ви радва.
  От 2013 година учението ще бъде вашия смисъл в живота. Навсякъде и във всичко вие се стараете да се научите на нещо ново.
  През 2013 година ще засилите лидерските и административни способности. Възможно е да се проявят отрицателни аспекти, които се изразяват в липса на градивна енергия, въпреки че амбицията ви е силна. Ако наистина не се научите да владеете отрицателните тенденции, възможно е да проявите склонност към алкохолизъм, чревоугодничество или властолюбие на всяка цена, без да ви е грижа за когото и да било.
  Вие имате склонността да приемате с неохота цялата идея за зрелостта. Бихте предпочели да останете в един незрял стадий, усещайки че ви очаква някакво правосъдие. Подобно на осъдения на смърт, който желае отлагане на екзекуцията, ще търсите прикритие зад другите, избутвайки постоянно себе си към задната линия, така че да избегнете срещата с последствията от всичко онова, което сте създали. Това е причината, поради която много от вас се затрудняват да приемат собствената си хронологична възраст и ако я приемате открито, вие се опитвате да не го преживявате.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:14:57 | Съобщение # 22
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  През 2013 може да проявите сдържаност и хладнина. Вие сте стеснителни и несигурни по отношение на собствената си стойност; имате много подсъзнателни страхове и може да бъдете прекалено чувствителни, било към действителни, било към въображаеми обиди. Всичко това демонстрирате , въпреки че хората са ви издигнали на пиедестал и ви се възхищават.
  През пролетта на 2013 в моменти, когато сте изключително изтощени, вие използвате това, което е направено за вас като трамплин за нещо повече. Вие изпитвате търпението на другите хора, товарейки ги с емоционалните си проблеми и дълго след като получите резултата се отказвате, за да погледнете през своите чувства.
  Пазете се от лоши преценки през лятото на 2013.
  Търсейки оправдание за себе си,действате с лично достойнство и голяма амбиция за успех. По този начин не сте нито много съчувствени, нито много емоционални.
  Умът ви реагира бързо на впечатленията, но често с гняв и антагонизъм.
  В резултат на повечето си стремежи вие добивате способността на човек, който предпазливо и методично съставя плановете си.
  Постоянно мислите за своето настояще във връзка с това какво е трябвало да направите преди години или животи. Често може да бъдете видени да се ровите в стари снимки, надявайки се да създадете бъдещето си от фрагментите на своето минало.
  През 2013 вие ще създадете кръг от избрани хора край себе си. Вие бихте предпочели да умрете, отколкото един ограничен човек да познава някоя страна от вашия личен живот, което противоречи на принципите, зад които сте избрали да стоите.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:15:17 | Съобщение # 23
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Лесно си създавате врагове, заслужено или не, и това може да ви причини проблеми с репутацията.
  Вие сте предпазливи по отношение на финансовите въпроси и притежавате здрав разум и практични способности. Тези черти може да стигнат до крайност, през 2013 превръщайки се в прекалена предпазливост, мрачност и аскетичност.
  Във всяка област от живота за вас ще бъде полезно да упражните самоконтрол. Ако поемете отговорност за своята диета и обърнете по-сериозно внимание на хранителните си навици, това ще бъде позитивно, ще ви изпълва с енергия и ще се чувствате страхотно.
  Ще си определите схема за редовни упражнения, това ви кара да уважавате себе си, че сте достатъчно дисциплинирани да постигнете целта си.
  За съжаление обаче, когато става въпрос за нещо по­ голяма, вие не винаги разбирате неговата важност. Отдаването на тази склонност ви пречи да установите интимността, за която копнеете във връзката си, тъй като не сте действително свързани с другите.
  През 2013 ще приемате сериозно ангажиментите си и ще уважавате онези, които с достойнство изпълняват своите. Взаимоотношенията ви с приятелите и в семейството се диктуват от силното ви желание да изградите здрави, вдъхващи доверие основи, които да издържат поривите на времето.
  В средата на лятото на 2013 ще говорите пред публика.
  Вашата репутация е важна за вас; чувствата ви често ще са подвластни на амбицията и желанието за напредък. Тъй като се нуждаете от света като от публика, тази позиция може да ви донесе скандал. Имате ограничен личен живот и чувството, че живеете в риболовен кош. Имате нужда да се чувствате общественополезни.
  В началото на есента на 2013 ще ви се струва, че върху плещите ви тежи цялата отговорност. Причината е, че вашата властна натура и желанието да видите работата свършена убеждават останалите да разчитат на вас да поемете основните тежести. Това е проблем само, ако изпитвате негодувание. За да го избегнете, дайте възможност на останалите да понесат полагаемата им се част от товара. Това ще предизвика голяма промяна в личните и професионалните ви връзки.
  През цялата динамична за вас 2013 ще имате амбиция за власт и положение. Ако се посветите на ръководене, може да бъде или за добро, или за лошо. Вие сте готови да издържите много, за да достигнете целите си. Разбирате другите интуитивно и може да ги използвате за своя собствена изгода. Ефективни във всичко, което предприемате, печелите уважение и възхищение. Вие сте потайни в своите планове и може да се разстроите и да страдате от непреодолими обсебвания, ако не се ангажирате активно в подходящ проект.
  Вие искате да бъдете признати като авторитетна и силна личност, както вече казахме това ще стане през 2013. Емоционално сте свръхчувствителни, а същевременно сте критични към другите; обаче сте неуморни и внимателни, когато сте лично заинтересовани и замесени.
  Не може да не ви го признаем - вие повече от всеки друг сте надарени със способности да бъдете управляващи. Вие сте толкова емоционално чувствителни към другите, че когато се заловите за работа, я вършите в полза на всички. Не сте ограничени за постигане на целите си, защото не сте попречили на никой по пътя си. Като резултат, колкото и далечна да е вашата цел, всеки ще ви подкрепи, за да я постигнете. Всъщност в този живот за вас е предопределен лесен професионален успех, след като веднъж сте решили да го постигнете.
  Вие имате желание да бъдете за себе си авторитет над всички останали. Ще можете да поемете нещата в ръцете си, да напътствате другите, да бъдете шефове и
  да управлявате много служители - но под покровителството на някой друг през 2013. За вас е по-лесно да работите в името на чуждата цел. Вас не ви е грижа за заслуги и със сигурност не искате да поемате по-сериозна отговорност през годината.
  Възможно е да преживеете смяна на няколко кариери. Донякъде имате нужда да работите с публика, жени или области, свързани с жени.
  Понякога, ако не можете да намерите решение или го вземате прибързано, у вас обикновено настъпва объркване. Вие не знаете как да реагирате, защото има толкова много емоционални вмешателства. Но заемането на непреклонна позиция включва вземане на решение, а около почти всяко решение, което вземате, имате противоречиви чувства.
  Малко неща ще могат да се сравнят с удовлетворението, което чувствате, когато преодолеете някакво предизвикателство и застанете пред добре свършената си работа.
  Дори да сте на върха на постиженията си, желанието ви да укрепите сигурността си ви подканя да достигате нови висини през 2013.
  Лесното е да поставите ударение преди всичко върху работата си, но привързаността ви към дома и семейството е мотивация да работите прилежно.
  В работата показвате старателност; може да поемете отговорност и да си извоювате висока позиция чрез вашите постоянни усилия.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:17:47 | Съобщение # 24
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Водолей 2013

  През 2013 ви очакват промени в работата и в дома. Може да смените дома си или да построите нов. В работата също има нови начинания, които отдавна чакате.
  Вашата човеколюбива природа ще се изяви с пълна сила през 2013 година.
  Ако вашият мотив е да помагате на другите хора, няма да имате ограничения във висотата, до която можете да се издигнете. Общочовешката страна на вашата природа трябва да бъде развита.
  През 2013 отново ще се покаже вашата природа, която приема всичко много сериозно.
  Страшно мразите да губите, когато поемате рискове.
  Дори когато играете най-обикновена игра на карти или хазарт с малки залози - винаги когато става въпрос за пари, вие не може да се наречете спортсмени. Приемате всичко прекалено сериозно и забравяте, че това е игра. Вие сте били отдадени на хазарта в миналите си животи и сега не се страхувате да поемате рискове. Но в резултат на липсата на обективност често нямате успех в подобни начинания в този живот.
  В началото на 2013 ще играете важна роля в служебните промени.
  Чувствате се удобно, когато нещата около вас са важни, което може да е проблем, защото емоциите често попадат в графата "безсмислици". Вродената ви обективност ви придава облик на здравомислещи, ала с годините се научавате, че трябва да оставите чувствата и емоциите да бъдат такива, каквито са.
  Вашите възгледи ще са непредубедени, безпристрастни и обективни, въпреки че често сменяте целите си. Имате склонност да членувате в организации и добър организационен талант. Имате много приятели и познати, които са ви от полза и с които лесно се разбирате. Обаче, трябва много да внимавате да не дадете предимство на фалшивите приятели.
  2012 ви донесе много ограничения, които искате да премахнете. Ще имате възможност за това.
  Само вашето его да не ви изиграе лош номер.
  Проблемите с егото пречат на вашите представи до такава степен, че можете да не обърнете внимание какво действителност искат хората от вас. Това ограничава възможностите ви за успех. Но когато вашият съзнателен мотив е 100% алтруистичен, вие ще се настроите и видите какво е необходимо да направите на тази етап, в този момент и в дадената ситуация. След като още веднъж откриете съществуващата нужда и реагирате добронамерено, ще постигнете слава и успех.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:18:37 | Съобщение # 25
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Вашата необходимост от емоционална независимост може да ви доведе през 2013 до самота и проблеми в емоционалните взаимоотношения; можете да изчистите това като не демонстрирате безразличие. Чувствителната ви природа може да изглежда студена, защото не разбирате емоционал­ните нужди на другите. Вие се отнасяте топло и дружелюбно, без да сте особено интимен, похотлив и пробивен.
  За тези, които са ви близки и скъпи, вие ще сте изключителни покровители и ще имате странната склонност да скитате.
  Защо обичате емоционалната си независимост?
  В миналите животи вие сте правили всичко сами и това е една от причините, поради които сте толкова упорити. Вие продължавате, докато не постигнете желания резултат или докато не видите, че пречките са много големи и просто трябва да се откажете. Когато най-накрая наистина се откажете от нещо, което не дава резултати, вие виждате по-добър отговор защо нещата не са се получили така, както сте искали. И тогава наистина получавате помощ: Бог и собствената ви интуиция ще ви покажат цялостната картина и тогава ще можете да разчитате на помощ от приятели, които споделят същите идеали. През 2013 не трябва да правите всичко сами, а да позволявате другите да ви помагат за постигане на целите, което създава положителна енергия у вас и у другите.
  През 2013 вие ще имате невероятни способности да убеждавате. Ако се съсредоточите върху "едно по­ голямо добро" и начинът ви да стигнете до него наистина е по-добър от останалите, вие няма да имате проблеми да убедите околните в правотата си. Наистина другите приемат вашите творчески, новаторски идеи. Когато се съсредоточите и насочите вниманието на другите върху по-високата цел пред вас, всички саморазрушителни ограничения на егото се разчупват. Вие ставате обективни и може да използвате своята сила.
  През пролетта на 2013 вие ще се докоснете до мечтата си – дейност, която отговаря на вашия натюрел. Ще се опитате да разкажете на целия свят за това. Притежавате една определена гордост, която се превръща в самохвалство, базиращо се на близостта ви с видни личности, поради което планирате живота си така, че да бъдете виждан в обкръжението на "специални" хора. Вие правите разлика между аристократа и обикновения човек, поставяйки себе си на висок пиедестал. Виждайки се като център на вселената, вие гледате на силната си воля като средство за постигане на крайните цели, вместо да се пригодите към едно почтено съществуване.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:19:23 | Съобщение # 26
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Имате естествен усет за бъдещето през 2013, но това може да ви обърка по различни начини. На лично ниво ще може да виждате, че вашето бъдеще включва определен резултат и да се почувствате объркани, когато този резултат не се появява в настоящето.
  Когато проявявате силната си воля, за да Постигате своите цели, без да вземате предвид останалите хора, ще се отчуждавате от тях. Склонни да се движите прекалено бързо, вие виждате целта и искате да стигнете до нея незабавно. Това съкращава целия процес на парт­ньорство и сътрудничество - и не печелите нито вие, ни­ то те. Често процесът е изпълнен със серия погрешни стартове и обърквания и всичко това се случва, защото не чакате логичния и успешен път да се разкрие пред вас. Вие се учите да се отдръпвате встрани и да наблюдавате ситуацията: да наблюдавате онова, което се случва, вместо винаги да бъдете активни участници. Тогава ще откриете, че сте по-малко заплашени от агресивността на другите и по-рядко реагирате така, че по­ късно да съжалявате.
  Когато става въпрос за собствената ви личност,Водолеите често сте несигурни и трудно издържате на конфликтна ситуация. За съжаление, връзката на горните, духовните енергии, с корените на личността не винаги е оптимална.
  Което не означава, че през 2013 ще страдате от липса на духовни сили. Главният проблем при вас ще се крие "само" в инертността, която трудно преодолявате.
  През пролетта на 2013 ще имате много приключения. Възможно е да срещнете човек, които ще завладее вашите мисли и чувства.
  Вашето въображение ще бъде много продуктивно и ще притежавате много творческа енергия; ако не сте внимателни, изобилието от емоционална енергия може да увреди нервната ви система.
  Водолеите ще предпочитат неконвенционалното и ще цените вашата лична независимост. Вие сте идеалист с широки възгледи, но зад привидната ви дружелюбност се крие голяма доза егоизъм.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:20:31 | Съобщение # 27
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Вашите възприятия Водолей са бързи и умът ви и емоциите реагират заедно; така вие имате духовна яснота. Вашето смесване на религиозни, хуманитарни, сексуални и научни наклонности е добро.
  Водолей, вие ще притежавате универсални качества и сте изпревари ли времето си.
  Интуицията ви е остра като бръснач, затова се облегнете на нея, когато не сте уверени в някой човек или ситуация - тя ще освети пътя ви! Силният ви порив да прехвърлите границите на всекидневието винаги печели.
  Есента на 2013 очаквайте големи промени. Пътешествия могат да станат причина за големи промени в живота ви. Но пак ще стъпите на изминалия опит, за да градите нещо ново.
  Водолей вие считате опита като една добра основа за вашата личност. Реагирате едновременно на прагматично и на идеалистично ниво. Разпускането е много важно за вас, защото имате склонност да се претоварвате емоционално. Имате нужда от кауза или проект, който да освободи напрежението, в противен случай се разстройвате. Това може да доведе до нервно блуждаене или търсене на духовно просвещение.
  Края на 2013 година Водолеите ще върнат своята популярност. Жена-покровителка ще ви протегне ръка. Зимата ви обещава хубави събития. Ще се върнат стари увлечения и връзки Ще създадете нови приятелства. В учението, литературата и науката ще имате успех. Вашите предишни постижения ще бъдат признати.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:22:24 | Съобщение # 28
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Риби 2013

  Хороскопът на Риби за 2013 предсказва напредък, но бавен. Вие ще изоставите импулсивното си настроение и няма да толерирате никакви пречки по пътя. С въздействието на Сатурн, вие ще възприемате себе като по-уверени в сравнение с миналата година. Освен това, влияния на други планетни ще провокират у вас да използвате повече енергия и ще засили вашата жизненост. Ще държите на разстояние вашите лоши навици и ще прилагате нови неща, които ще ви донесат значителна промяна в начина ви на живот. В състояние сте да установите контрол над емоциите си. Импулси, идващи от Юпитер ще ви помогнат да се поддържате в добра форма, особено през първия месец на годината. Ще успеете да пооткриете очарованието на по-заседналия живот. Ще използвате ума си, при вземането на важно решение, без да позволите околните да ви влияя. Вие ще вземете важни решения и ще изказвате смело позициите си на публични места, без да се страхувате. Въпреки бляскавия ум, ще изпитате и разочарования, вследствие на погрешно взето решение.
  Планетните влияния ще ви окуражат да се съсредоточи върху личния си потенциал и да получите желаните резултати.
  През 2013, вие Риби ще се намирате на границата между реалността и фантазията и предпочитате да мислите за света, какъвто би трябвало да бъде - изпълнен със спокойна красота, прошка и мир. Често сте готови да предложите помощта си - където някои проявяват фанатизъм, вие отговаряте с толерантност, където има нещастие, дарявате съчувствие. Особено интуитивни сте и тази чувствителност може да ви помогне да извлечете скритата истина от личност или ситуация. За да поддържате емоционалните си граници, вие се нуждаете от съзнателни усилия, особено в личния си живот, където сте склонни да жертвате своите потребности заради по-належащите желания и чувства на другите. За да не се възползват някои безскрупулни личности от наистина състрадателната ви природа, трябва да изградите емоционален филтър, с който да отделите реалностите.
  За вас е важно да разберете, че през 2013 пътят, който ще ви върне до корените ви, минава през практическото приложение на фантазиите ви. По този начин ще превърне­ те слабостта си в сила и тъкмо фантазията, отдалечила ви от корените ви, ще ви възвърне хармонията с реалността.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:23:15 | Съобщение # 29
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Подходът ви към живота през 2013 ще е артистичен. Чувствителността ви позволява да се реете сред вълшебното царство на въображението - готови сте да внесете магия във всяка една ситуация.
  В началото на пролетта на 2013 умът ви е толкова аналитичен, че животът ви може да се впише в една игра на шах. Вие не изпускате подробностите и никога не подценявате очевидното. Вие сте експерти в решаването на загадки; готови да прекарате много часове в упорито издирване пипнешком на най-финия отговор, но въвлечени в това, което правите, често ще загубвате перспектива. Вашата минала склонност да дискриминирате често ви кара да разделяте онова, което трябва да бъде заедно. По този начин, въпреки че сте способни да притежавате много ясна мисъл, вие не изживявате пълно умиротворение на духа.
  За вас няма средно положение през 2013. Цялото ви мислене, догадки и анализи няма да направят живота ви по-лек. Без съзнателно и упорито да се опирате на висшата си­ ла, за да видите края на деня, животът ще ви носи тревоги една след друга - никога няма да бъде достатъчна подкрепата, която ще получите, за да избегнете конфронтацията. Когато се появят препятствията, всичко, кое­ то трябва да правите, е да оставите ситуацията в ръцете на съдбата и да тръгнете по стъпките, разкриващи се пред вас.Но все пак съдбата си е съдба, а работата, работа. Не се превръщайте в заложници на съдбата, а вземете живота си във ваши ръце.
  Вие прогресирате, приобщавайки се към духовен начин на живот. Вашият растеж се простира дотам, докъдето достигат ръцете ви. Докато ръката на вашето минало все още държи самоналожените ви ограничения, ръката на бъдещето ви се е хванала за по-висши алтернативи. Единствено неуспехите ви, които трябва да изчистите напълно, ви пречат да завършите преминаването в състояние на висше съзнание. Все пак вие достигате позицията в края на пролетта на 2013, откъдето го виждате и докосвате.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:24:09 | Съобщение # 30
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Вие ще сте склонни да разпределяте времето си толкова рутинно, с толкова правила и задължения, че животът ви става изцяло предсказуем. След като веднъж сте създали подобна структура, вие всъщност вече не искате нещата да се развиват така. Но когато започнат да се случват определени събития, които могат да ви заведат в една интересна посока, вие пак ги вкарвате в ежеднев­ната рутина. За вас е много по-добре да поемате по един различен, по-живописен път, но за да сторите това трябва да започнете да живеете по-съзнателно през 2013.
  Вие често имате проблеми с обсебеността - да бъдете упорити, а това не е във ваш интерес. Или в своите умове вие може да имате едно обсебващо качество, което ви кара да продължите да анализирате една ситуация, но не успявате да намерите решение и да постигнете спокойствие. Понякога внезапно проблемът или страстта изчезват. Вашият най-добър изход е да не анализирате защо, а просто да осъзнаете, че проблемът е изчезнал и съзнателно да изразите чувствата си на благодарност. Вие трябва да приемете даровете, а не да анализирате.
  В резултат на миналите животи, когато сте работили за постигане на ред, вие сте родени с чувство, че винаги трябва да знаете отговорите. Затова в началото на лятото на 2013 непрекъснато търсите начини да поддържате и да възстановявате реда ­ едновременно за себе си и за другите. Когато сте изправени пред проблем, започвате да се напрягате, за да намерите отговора - тогава ситуацията се влошава, а вашето безпокойство се усилва. Може да ви отнеме дни да преодолеете чувството си на неадекватност, че не сте могли да намерите правилния отговор.Впрочем, вие наистина можете да стигнете до отговорите, но само когато разберете, сами за себе си, че не ги знаете. Ще трябва да предадете проблема в ръцете на по-висшата сила и да бъдете отворени за проникновенията, които идват чрез интуитивния, а не чрез аналитичния процес. Тогава верните отговори наистина идват под формата на проникновение или чрез общо чувство за благополучие в дадена ситуация.
   
  Форум » Test category » Любопитно и полезно » Зодии
  Страница 2 от 3«123»
  Търси:

  Нито един от торентите не се хоства на сървъра на сайта. Сайтът http://black-zone.ovo.bg/ само предлага връзки към други сайтове и не носи отговорност за неуредени авторски права.

  Copyright MyCorp © 2017 Хостнат от