Зодии - Page 3 - Форум
Black-Zone Петък
28.07.2017
03:47:44
На пазара мъж продава комар в бурканче. На него има залепен етикет: "Заместител на мъже – само 25 лв." Една заинтересувана клиентка пита: - А как се използва? - В къщи се разсъбличаш,лягаш на леглото и го пускаш от буркана. Ако нещо не е наред – позвъни ми – ето телефонния ми номер. Вечерта жената звъни: - Прибрах се, съблякох се, легнах,отворих буркана, но той стои вътре и не се движи… - Стой така. Идвам веднага! Дошъл мъжът на мястото, разсъблякъл се и казал на комара: - Гледай, глупак! За последен път показвам
Добре дошли Гост | RSS Главна | Зодии - Page 3 - Форум | Регистрация | Вход
 • BGtop . Гласувайте за моя сайт в БГ чарт . Гласувай за мен в BGTop100.com


  [ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
  Страница 3 от 3«123
  Модератор на форума: robocob 
  Форум » Test category » Любопитно и полезно » Зодии
  Зодии
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:25:19 | Съобщение # 31
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  За вас предизвикателството през 2013 ще бъде да се концентрирате върху любовта, да позволите да се сбъдне всяка възможна представа, като приемате обич, без да се опитвате да диктувате посоката на нещата. Ако вие изцяло повярвате в любовта и просто й позволите да съществува, резултатите ще са впечатляващи.
  Лошото при вас Риби е, че до такава степен сте свикнали да живеете, водени от склонността си да анализирате, че не можете да си. позволите да бъдете емоционално отворени - това е непозната територия за вас. Част от вас иска да бъдете въвлечени в нови отношения с любимия човек, но вие често попадате в капана на страха от неизвестното. Емоциите могат да бъдат източник на неопределена енергия и да ви отпращат в непредсказуеми посоки. Емоциите ви се струват безсмислени и подаването на тези вълни ще ви отведе отвъд границите на логическите обяснения.
  През лятото на 2013 ще ви се налага силно да се идентифицирате с работата или службата, която изпълнявате. Вие се потапяте в работа и не можете да отделяте себе си от нея. Онова, което започва като забелязване на още един детайл, преди да се изостави дадена работа, скоро се превръща в синдром на работохолизъм. Макар че вашата работа ви поробва, вие няма да приемате, че сте обсебени, а просто смятате, че правите каквото трябва. Необходимо е да спрете да се идентифицирате с вашата работа и тогава ще можете наистина да я свършите, без да губите част от себе си. Дори и ако не прекарвате много часове на работното място, вие ще отделяте много време в тревоги за нея. И в двата случая, тя е централен проблем, който стои над всичко във вашия живот.
  В края на лятото на 2013 ще изпадате в по-висши състояния на съзнанието, до които дори не сте се опитвали да стигнете. След като веднъж сте изпитали това, вие винаги ще искате да го почувствате отново. Може да прекарате часове в медитация, да практикувате различни духовни техники и дори напълно да се изолирате, за да постигнете това състояние. Но когато се опитате да насилвате нещата, вие всъщност сами си пречите. Идеята е да се отпуснете и да приемете, че това състояние е естествено за вас. .
  Риби, през 2013 трябва да преодолеете своя кармичен страх от факта, че живеете в един покварен свят.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 16:26:21 | Съобщение # 32
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Вие сте неспокойни, стеснителни и твърде саможиви не обичате непознатото обкръжение. Имате нужда от усамотяване, за да презаредите вашите емоционални батерии. Обичате да работите в уединение и често живеете във въображаем свят. Имате активно подсъзнание и може да се засегнете от въображаеми обиди.
  Чувствате неадекватност и несигурност в края на лятото на 2013, но тези чувства ви карат да бъдете двойно по-усърдни във всичко, което правите; това може да доведе до големи постижения. Вие сте много горди със семейния си произход, обичате антиките и имате успех в работата със земя и имущество. Отрицателните аспекти могат да доведат до проблеми с храносмилането, дължащи се на крайната тревожност и емоционалност. Духовният начин на мислене може да ви помогне да преодолеете много от тези ограничаващи чувства.
  Опасявате се от старостта, имате много отговорности, свързани с вашия дом; това може дори да включва грижа за по-възрастни роднини. Въпреки че изглеждате независими, вие се страхувате да напуснете вашите родители; все пак ще бъдете по-щастливи, ако сте далече от родното си място.
  Да се превърнете в жертва е най-опасният ви потенциален капан през есента на 2013, независимо дали сте засегнати от пристрастно или измамно поведение. Копнежът да избягате от обикновеното е толкова силен, че е изключително важно да откриете отдушник за тегобите на всекидневието. Медитацията, особено практиките, залагащи на движение, могат да ви въздействат благотворно.
  Проблемът за вас е слабата ви връзка със земята, т.е. с принципа на здравата, плодотворна, първоначална личностна основа. Освен това ви липсва както здрав оптимизъм, така и реализъм. Вие не стоите твърдо на земята, а търсите убежище в света на фантазиите, които не ви удовлетворяват.
   
  Форум » Test category » Любопитно и полезно » Зодии
  Страница 3 от 3«123
  Търси:

  Нито един от торентите не се хоства на сървъра на сайта. Сайтът http://black-zone.ovo.bg/ само предлага връзки към други сайтове и не носи отговорност за неуредени авторски права.

  Copyright MyCorp © 2017 Хостнат от