Индиански зодиак - Форум
Black-Zone Неделя
23.07.2017
05:38:50
На пазара мъж продава комар в бурканче. На него има залепен етикет: "Заместител на мъже – само 25 лв." Една заинтересувана клиентка пита: - А как се използва? - В къщи се разсъбличаш,лягаш на леглото и го пускаш от буркана. Ако нещо не е наред – позвъни ми – ето телефонния ми номер. Вечерта жената звъни: - Прибрах се, съблякох се, легнах,отворих буркана, но той стои вътре и не се движи… - Стой така. Идвам веднага! Дошъл мъжът на мястото, разсъблякъл се и казал на комара: - Гледай, глупак! За последен път показвам
Добре дошли Гост | RSS Главна | Индиански зодиак - Форум | Регистрация | Вход
 • BGtop . Гласувайте за моя сайт в БГ чарт . Гласувай за мен в BGTop100.com


  [ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
  Страница 1 от 11
  Модератор на форума: robocob 
  Форум » Test category » Любопитно и полезно » Индиански зодиак
  Индиански зодиак
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 17:37:00 | Съобщение # 1
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Какво казват "индианските звезди" за различните зодии:

  Дива гъска 22.12-19.01

  Традиционалисти, противопоставят се на всичко ново. Емоционални и потайни. Склонни са да подражават на модата и това е единственото разточителство от строгите канони, към които се придържат. Много са чувствителни и често непоправимо злопаметни. Техният цвят е белият. Разбират се с Бобъра, Кълвача, Кафявата мечка и Змията.

  Видра 20.01-18.02

  Изключително интелигентни впечатляващо остроумни. С голямо удоволствие помагат на ближния си. Много добри, със склонност към медитация и мечтателност. Отдават цялата си любов и грижи на децата, с които са свързани дълбоко. Техният цвят е сребърният. Разбират се с Елена, Червения орел и Гарвана.

  Пума 19.02-20.03

  Те са доста затворени и чувстват необходимост да се занимават с магии и да се обкръжават с мистика. Изпадат често в меланхолия и депресия.Нерешителни и несигурни в себе си. Крият чувствата си от тези, които обичат.Техният цвят е синьо-зеленият. Разбират се с Дивата патица, Бобъра, Кълвача, Змията и Кафявата мечка.

  Червен орел 21.03-20.04

  Притежават голяма физическа, умствена и емоционална енергия. Предопределено им е да просъществуват и при най-тежки условия. Лесно се въодушевяват от новото и бързо изоставят недовършена предишната си работа. Дългият им език често им създава неприятности. Излъчват оптимизъм. Техният цвят е жълтият. Разбират се с Северния елен, Елена, Моруната и Гарвана.

  Бобър 20.04-20.05

  Изпъкват с голяма интелигентност и голяма подвижност. Лесно се справят с всички задачи. Обичат да си угаждат, наслаждават се на патриархални нрави. Смели са. Техният цвят е синият. Разбират се с Дивата гъска, Кафявата мечка, Змията, Пумата и Кълвача.


  Съобщение редактирано от robocob95 - Петък, 11.01.2013, 17:50:36
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 17:42:10 | Съобщение # 2
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Елен 21.05-21.06

  Впечатляват и очароват със своята елегантност. Импонират им силата и енергичността. Впрочем те са повърхностни и не се съобразяват с последиците. Не може да им се вярва. На децата си обръщат голямо внимание. Техните цветове са зеленият и белият. Разбират се с Видрата, Червения орел, Гарвана, Моруната и Северния елен.

  Кълвач 22.06-22.07

  За тях гостите са винаги добре дошли. Обичат материалните блага и влагат всичко в дома и семейството си. Много са
  верни и за тях бракът е свещен. Притежават младежки дух. Не се интересуват какво става в чуждите къщи и са изцяло обърнати към ближните си. Техният цвят е розовият. Разбират се с Кафявата мечка,Бобъра, Дивата гъска, Пумата и Змията.

  Моруна 23.07-22.08

  Остроумни, с ясновидски способности. Със своята храброст, сила и воля те имат всички качества на добри лидери. Трудно може да влезете под кожата им. Те са страшно отмъстителни и не забравят нищо. Техният цвят е червеният. Разбират се с Елена, Червения орел, Северния елен и Гарвана.

  Кафява мечка 23.08-22.09

  Енергични, храбри и издръжливи. Изключително остроумни. Бързо и лесно достигат поставените цели. Умеят да се контролират. Обожават децата, въпреки че се правят на по-строги, отколкото са. Техният цвят е пурпурният. Разбират се с Дивата гъска, Пумата, Кълвача, Бобъра и Змията.
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 17:46:32 | Съобщение # 3
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Гарван 23.09-22.10

  Съобразителни са и навсякъде имат приятели. С подчертана емоционалност ученолюбивост са. Вярват в приятелството и са уверени в любовта. Обсипват децата си с нежност. Техният цвят е кафявият. Разбират се с Видрата, Червения орел, Елена, Северния елен и Моруната.

  Змия 23.10-22.11

  Те са изключително интелигентни и са пълни с новаторски идеи. Ако идеите им не се приемат, ги обзема ярост. Постоянно преценяват противоположния пол и се увиват около него. Правят се, че не забелязват децата, въпреки, че непрекъснато ги контролират. Техният цвят е зеленият. Разбират се с Дивата гъска, Бобъра, Кълвача и Кафявата мечка.

  Северен елен 23.11-21.12

  Тяхната интуиция често достига до ясновидство. Прецизни са и постигат много добри резултати в работата си. Стремят се към целта решително. Приятелите повече ги отблъскват, отколкото привличат. Смятат, че подрастващите трябва отрано да бъдат самостоятелни. Техният цвят е черният. Разбират се с Червения орел, Моруната, Видрата, Гарвана и Елена.
   
  Форум » Test category » Любопитно и полезно » Индиански зодиак
  Страница 1 от 11
  Търси:

  Нито един от торентите не се хоства на сървъра на сайта. Сайтът http://black-zone.ovo.bg/ само предлага връзки към други сайтове и не носи отговорност за неуредени авторски права.

  Copyright MyCorp © 2017 Хостнат от