Теми за мъже - Форум
Black-Zone Петък
21.07.2017
01:39:26
На пазара мъж продава комар в бурканче. На него има залепен етикет: "Заместител на мъже – само 25 лв." Една заинтересувана клиентка пита: - А как се използва? - В къщи се разсъбличаш,лягаш на леглото и го пускаш от буркана. Ако нещо не е наред – позвъни ми – ето телефонния ми номер. Вечерта жената звъни: - Прибрах се, съблякох се, легнах,отворих буркана, но той стои вътре и не се движи… - Стой така. Идвам веднага! Дошъл мъжът на мястото, разсъблякъл се и казал на комара: - Гледай, глупак! За последен път показвам
Добре дошли Гост | RSS Главна | Теми за мъже - Форум | Регистрация | Вход
 • BGtop . Гласувайте за моя сайт в БГ чарт . Гласувай за мен в BGTop100.com


  [ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
  Страница 1 от 212»
  Модератор на форума: robocob 
  Форум » Test category » Всичкология » Теми за мъже
  Теми за мъже
  ангелинкаДата: Събота, 07.04.2012, 12:59:34 | Съобщение # 1
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  С тези теми ще се опитаме да извлечем максимално полезното за всеки един мъж, как да разбере една жена.
   
  ангелинкаДата: Събота, 07.04.2012, 13:01:45 | Съобщение # 2
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Перфектната жена

  Перфектната жена е идеализиран образ, който съществува в съзнанието на всеки мъж, но въпреки това той желае да се запознае с нея, за да изживеят заедно гореща авантюра.

  Перфектната жена притежава голям бюст, малко дупе, черна или руса коса, зелени очи, дълги крака, тънка талия и още, и още...

  Мислихме ли, мислихме и създадохме идеалната според нас жена.

  Вижте я и кажете дали не мечтаете за същата нежна половинка.

  Лицето на перфектната жена

  Няма какво да се лъжем и си признаваме, че лицето е поне на 50% важно.
  За предпочитане са жените със сини или зелени очи, но и да са тъмни, пак бихме се спрели да я загледаме, стига да има онзи мистериозен поглед, който ни отвежда далеч във фантазиите.

  Блондинка, брюнетка или защо не червенокос дявол?

  Косата, признаваме си, е от значение. Но според вкуса, такъв и цвета. Обичаме брюнетките, но пък обожаваме блондинките, така че колкото повече, толова повече, бе казал наш любим герой.

  Гърдите на перфектната жена

  Каквото и да си говорим, става въпрос за цици. Те заедно с дупето първи хващат погледна на мъжа. Първи биват оценени, и ако си намерят място в разбиранията за ‘хубави’ в главата на съответния мъж вече се мести погледа от там нагоре и/или надолу.
  Малки, големи, стегнати, отпуснати… както му се вика – има вкусове много. Най-често големи, естествено.

  Перфектното женско дупе

  Със сигурност дупето е най-привлекателната част от женското тяло. Няма по-възбуждащо от полюшването на секси дупе.
  За предпочитане са малки, стегнати, като детско барабанче. Но пък и по-закръглените дупета, тип Дженифър Лопес не са за изхвърляне. Стига да са стегнати и секси.

  Дълги крака

  Няма как да не сте се обръщали след някоя мацка с крака, които сякаш тръгват от врата надолу Колкото по-голяма част от крака мъжът вижда, и колкото по-дълги са краката, толкова по-секси му се вижда тя, защото това привлича внимание към мястото където десния и левия крак се срещат. Така че, ние сме с две ръце за дългите крака.

  Плосък корем

  Обожаваме и тази част от женската анатомия. Обичаме да я гледаме, галим, а и да правим някои други неща с (върху) нея.
  Плоският, стегнат корем е ключова част, към която сме изключително привързани.

  Последното и най-важно изискване към перфектната жена е да е разкрепостена и страстна и да знае, от какво имаме нужда във всеки момент!!!
   
  ангелинкаДата: Събота, 07.04.2012, 13:07:01 | Съобщение # 3
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Шест типа жени, които вие със сигурност познавате

  Колко жени познавате? С колко от тях сте имали връзка? С колко от тях сте искали да бъдете повече от познати или приятели? Колко са тези, които ви плашат? Знаете ли с кои точно не желаете да се виждате всеки ден, да отидете на заведение или да поканите у дома? На тези и редица други въпроси са дадени отговори, които позволяват класифицирането на жените в следните групи:

  Силна и властна

  Ключовете ползва само за да изглежда естествена, иначе всяка ключалка може да отвори с аромата си. Независимо дали е ключалка за апартамент, древна мистерия, трезор, сърце, душа или начин на живот, корпоративна, военна или държавна тайна. Най-често е висока и руса, но може да бъде пищна и черноока, с червена коса или с момчешка прическа и възлести мускули. Макар винаги да е красива е повече от външността си. Радва погледи, но поразява далеч по-дълбоко отколкото е възможно само чрез сетивното. Може да бъде господарка на света, ако използва очарованието си в сто процентовата му сила, но отдавна си е забранила да го прави. Твърде евтин десерт би й се сторил света, ако го придобие по този начин, а тя не обича евтини неща и лесни победи. Иска да спечели в играта, но по правилата на другите и е развила в себе си, способностите които се ценят. Много воля и усилия са й трябвали и често обича да казва: „по-скоро съм мъж в женско тяло”, нещо тъжно има в шегата й. Красивата жена е само накит върху волята, която притежава и която надвишава и волята на много мъже. Понякога сваля този накит и го дава като награда на мъж, в който да познае по-недоразвития си духовен близнак. Тогава тя сама е този свой накит, своята крехкост е. И ако бъде наранена, то е само в този миг на слабост, когато сама си е заповядала да е по-слаба от всяка жена.

  Радостта

  Понякога си мисли сама, че е глупава и се опасява, че не е толкова глупава. Понякога й нагарча гласа и знае много добре защо е, а не иска да знае. Тя просто иска да обича и обича. Тя просто иска да е обичана и е обичана. Иска да е лекомислена, но тук не успява. Изглежда тъй както иска да се чувства. Тя може да бъде добрата приятелка, а и съпругата която напук на слуховете, не изневерява. И без друго цял квартал й са ухажори, а в училище всички й бяха навити. Може да разбие без усилия семейство или живот. Няма предизвикателство в това да има някого. Всеки я иска. И тъй като не може да всички да се отдаде, предпочита да не пренебрегва никого. На равна дистанция да е, нито толкова далеч, че да престане да буди изкушение, нито толкова близко, че това изкушение да разбие сърце. Тя е блондинка. Тя е жената усмивка. Тя създава радост, но само тя знае, че умее и да плаче.

  Стабилка

  Тя говори брутално, почти улично. Има речник на гамен и пуши много. Реши ли да захапе, страшно става. Реши ли да бъде приятел: по-голям от нея трудно ще намериш. Създала си е сценичен костюм за живота. Сама обича да се нарича кучка, но в какъвто и смисъл да се употребява думата, не е такава. Но поддържа образа си, за далечните, за тези които държи да си останат далечни и допуска бавно до себе си, много бавно тези които оцени. Зад умелото артистично грубиянско поведение се крие нежна душа. Зад жаргона, обикновено голяма ерудиция и интелект на който си заслужава да се завиди. И, ако в нещо е кучка, то е в това, че знае как да се сдави с вълчият живот, да го сгризе за врата и да го прогони от дома който обитава, далеч в гората на безумното. Чаровница, която обикновено има само един в живота, защото вярност е второто й име, но има приятели, на които e повече от любовница, каквато не иска да бъде: дава в женски образ, мъжко приятелство, коректност и точност, искреност и откровеност. Тя е просто пич.
   
  ангелинкаДата: Събота, 07.04.2012, 13:07:51 | Съобщение # 4
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Актриса

  Има една жена, която е триединство от описаните до този момент. Която може да бъде още триста и всичко да обвие в котешко мъркане и кадифени съновидения. Която може да бъде и фатална, но обикновено отдадена на изкуството, изпуска от себе си, разрушителното да го превърне в креативно. Няма да я описвам, разкошна е. И който и да си, от близо или от далече я познаваш.

  Глезана

  Отива й. Тя винаги ще остане момиче. Прилича на втората, но наистина си е малко глупавичка, за сметка на това е много по-красива и от нея. Знае как да накара всеки мъж да се чувства мъж. Просто трябва да я накара да мърка, останалото е без значение и да го научи да бъде силен, защото тя не се пази и няма кой друг да я опази, освен той и силния ангел хранител с който е родена, ала чието чувство за хумор, не винаги изглежда смешно за хората. Веднъж една такава приятелка на мой приятел, излезе за кратко да купи билети за дерби, с пари точно за двамата, а след няколко часа му се обади от оперна зала в…познайте коя европейска страна. Шокиран беше, но така и не успя да й се разсърди, отрезнява четиридесет дни и четиридесет нощи и все повтаряше: „Не, не мога да й се разсърдя. А трябва!”. Честно и аз не бих успял.

  Лисана

  Позната е от приказките. Тя наистина може да прави чудеса. Да превръща водата във вино или себе си в лисица, демон или цвете. Сред нас е и никой не знае, че тя е лисица. С нищо не показва, че е такава. Съвсем обикновена жена е. Може да направи в живота си стотици чудеса, но за един мъж ще направи едно – единствено чудо. Точно в подходящия момент, за да го накара да направи всички останали вълшебства сам. Наричат я още: вдъхновителка.
   
  ангелинкаДата: Събота, 07.04.2012, 13:10:16 | Съобщение # 5
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Формата на дупето

  Формата на дупетоФормата на дупето може да ни каже много за сексуалността на притежателя му. Дупето е една от най-сексуално заредените части на тялото, независимо дали става въпрос за мъже или за жени.

  Секси дупета
  Членовете на клуба “Шестте дупета” в Копенхаген твърдят, че сексуалността на жената и мъжа е изписана на дупетата им. Случайно попаднал в клуба, човек отначало е шокиран, но после разбира, че това са нормални хетеросексуални мъже и жени, които в своите разбирания изхождат не само от днешните вкусове, но и от тези на древните индийски, китайски и арабски сексуални школи.

  Още в древните тантристки писания се казва, че Всяко дупе е свързано с определен характер и сексуален тип, а днешните изследователи дори са убедени, че Очите често лъжат, но дупето - никога. Ето защо, те съветват при запознанства с жени или, съответно, при запознанства с мъже, да се вглеждаме не в очите, а да съсредоточим вниманието си върху т. нар. “пета точка” на тялото - дупето. Според експертите тази изразителна част има общо 6 главни разновидности: 3 при мъжете и 3 при жените.

  Формата на дупето при мъжете
  - Дупе-атлет - това е природно чудо, в което стегнатите мускули образуват нещо като два зрели ореха. Медицинските сестри с удоволствие бият мускулни инжекции на такива мъже и доста от тях изпитват своеобразна възбуда. Много жени се възпламеняват от притискането до задници с такава форма. Някои дори стигат до оргазъм само като се докосват в тази “пета точка”. Мъжете с атлетични задни части са умели в секса, особено в нестандартните пози, и са идеални за палави партньорки.

  - Голямо дупе - издава добродушен, весел и общителен характер. Няма голяма фантазия в секса и е монотонен. Не е много търсен от нежния пол, но с подходяща партньорка, която умее да го предразположи, може да извърши чудеса в леглото.

  - Плоско дупе - такива мъже са сексуално неуверени, затова при запознанствата си с такива мъже, жените трябва да се отнасят към тях внимателно и да не ги плашат. Иначе тези типове са много внимателни и нежни любовници.

  Формата на дупето при жените

  - Дупе-круша - то е по-закръглено в долната си част. Нерядко е ефектно съчетано с тънка възбуждаща талия. Жените с такива “круши” цял живот се борят с целулита без особен успех, но пък са много женствени, страстни и ненаситни в секса, а често са обладани от свръхоргазъм. Меки са като характер и могат всичко да разберат и простят, дори изневяра.

  - Малко дупе - то сякаш изобщо липсва – равно е, както и всички останали вторични полови признаци. Но пък може да изпълни всяко безумно хрумване и с това печели мъжките мераци. Плоските жени са винаги готови за секс, но не по силата на вътрешното си желание, а за да могат после да си кажат: Той ме харесва, защото никога не му отказвам.

  - Дупе-праскова - всички мъже бленуват за него и ако им падне в обятията, изпадат в страхотно блаженство. В съчетание с идеална линия на бедрата и тънка талия тези дръзки, сочни и твърди полукълба са възбуждащи, независимо дали са облечени с минижуп или джинси. Но прасковата добре знае цената си - колата и домът да са луксозни, да има солидно богатство и да й е осигурен сладък живот. Ала изключително сексапилни на пръв поглед, тези дами често разочароват мъжете – не са особено темпераментни в леглото.
   
  ангелинкаДата: Събота, 07.04.2012, 13:13:26 | Съобщение # 6
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Мъжките мускули, които карат жените да полудяват

  Последните проучвания показват че 44 % от жените чувстват, че наднорменото тегло на партньорите им определено влияе на тяхната връзка. Така че мъже, време е да стопите паласките и да започнете извайването на мускулите, посочени по-долу, за да впечтатлите вашата партньорка.

  Ето 8-те мъжки мускили, които карат жените да полудяват и да Ви бъдат верни както в живота, така и в леглото :

  1. 6-те плочки на корема

  Можете да имате бицепси като топки за боулинг, но ако имате дори наченки на паласки, всяка проницателна жена ще помисли два пъти преди да ви избере за гадже. Нейният страх: малките паласки на корема сега, означават отпуснат мазен корем след 10 години.

  2. Мощни предмишници

  Жените виждат силните предмишници и мислят, че мъжът може да направи всичко; да нокаутира крадеца, да построи къща, и да извършва умели докосвания достатъчно дълго, че да ги остави изключително задоволени. Така че мъже, навийте ръкавите и оставете жените да се наслаждават.

  3. Хубаво дупе

  Жените заглеждат мъжкия задник, защото той е ключ за разгадаване на мъжката годност като физически екземпляр. Ако мъжът е във великолепна форма, задните му части са високо. В противен случай той е назад и паднал като торба със стари картофи. Стари, космати картофи.

  4. Широк гръб

  Женското привличане към гърбовете с V-форма е като магнит. Жените се чувстват по-сигурни, когато се движат до мъж с широк гръб.

  5. Изваяни рамене

  Раменните мускули са наистина мускулите на любовта и войната. Те също така правят цялостния изглед, когато са комбинирани с широк гръб. Силните рамене подкосяват краката на жените.

  6. Твърди като камък прасци

  Жените искат цялостно чувство за мощ и фитнес. Ако един мъж изглежда. сякаш може да повдигне нещо, но не може да бяга, той изглежда несъразмерен - като обърната круша, опашката на която са неговите крака.

  7. Големи гърди

  Жените ценят твоите гърди така както ти техните. Докосването, целуването и близането на мъжките гърди завърта главите на повечето жени.

  8. Големи бицепси

  Всяка една на 5 жени признава, че красивите мъжки бицепси я карат абсолютно да се разтапя.
   
  ангелинкаДата: Събота, 07.04.2012, 13:15:23 | Съобщение # 7
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Какви са причините жените да обичат мъжете

  Мъжете хъркат, забравят датата на сватбата и мрънкат дори при най-безобидната настинка. Представителите на силния пол обаче имат и своите положителни черти. Няколко причини за това защо все пак жените харесват мъжете.

  Нищо не вълнува хората толкова много, колкото любовта. Тя е способна да ни изкачи до седмото небе, а понякога и да ни спусне в най-тъмните бездни на страданието. Всъщност историята на любовта като обществен феномен на страстта започва към края на Средновековието, казва социологът Алфред Фур.

  Преди това мъжете и жените също са се женили и са имали деца, но страстта в отношенията между силния и нежния пол привлича общественото внимание едва с появата на минезенгерите. Женитбата по любов пък същуствува едва от 19 век насам.

  Днес любовта е подложена на други изпитания

  Социологът Алфред Фур разказва, че хората все още се придържат към представата за романтичния любовен идеал - т.е. партньорът трябва да е най-важното нещо в живота на влюбения. Да, но в същото време всички искат да се развиват в професионален и личен план и това противоречие между идеала и реалността ни кара често да сравняваме количеството и качеството на това, което даваме и това, което получаваме в любовната връзка. На всичкото отгоре ежедневно трябва да се преборваме с проблеми в общуването.

  На мъжете например им е доста трудно да отгатнат какво точно желае тяхната партньорка. Ако жената иска да получи по един или друг повод цветя, а нейният партньор не го забележи навреме, тя веднага започва да си мисли, че не е обичана достатъчно, обяснява Алфред Фур. В същото време обаче причините, поради които си струва жените да обичат мъжете, не са никак малко, пише публицистката Сабине Брех.

  Жените обичат мъжете, защото...

  Мъжете носят тежките куфари, било то поради желание да демонстрират сила, или пък по задължение. В същото време те самите не се нуждаят от много багаж - заминават на едномесечна почивка само с една малка чанта.

  Мъжете с удоволствие подготвят скарата и се заемат с досадното палене на въглищата, поне това гласят резултатите от едно германско проучване, според което 80% от представителите на силния пол с удоволствие застават пред грила. Освен това те пазаруват много по-бързо от жените - все пак 73% от тях предварително са наясно какво точно искат да купят. Те предоставят на нежните си половинки вземането на важни решения - в 60% от случаите изборът на дома се пада на жената, а като цяло жените имат тежката дума при 80 процента от семейните покупки.

  Освен това жените обичат да усещат в прегръдката закрилата на силните мъжки ръце и се възхищават от умението на мъжете да отворят бутилка бира с вилица или със зъби.

  Мъжете миришат добре?

  Какво още кара жените да обичат мъжете? Може би това, че мъжете не си блъскат главата прекалено дълго над проблемните ситуации и може да им бъде доставена радост със съвсем дребни нещица - като гледането на някой футболен мач например. Една от основателните причини за обичта към мъжете е фактът, че в повечето случаи жените напускат партньора си, а не обратното - поне в Германия е така - при 55% от разделите във Федералната република молбата за развод бива подадена от жената и само при 36% от случаите - от мъжа.

  Ето накратко и още няколко причини, изброени от публицистката Сабине Брехт за това защо жените обичат мъжете: защото мъжете с удоволствие играят с децата си, защото умеят да разсмиват половинките си, отстраняват старховитите паяци от стаите, миришат добре и имат косми по гърдите. Всъщност за последните две можем да поспорим. Но може би в случая всичко е въпрос на вкус.
   
  ангелинкаДата: Събота, 07.04.2012, 13:19:40 | Съобщение # 8
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Жена над 30 - да я предпочетем

  Това е за всички жени на 30 и повече години. И мъжете, които се страхуват от жените над 30!!! Синтезирано от Адрю Руни:
  С годините, когато пораствах, все повече оценявах жените на 30 и повече. Ето и някой от причините, защо:

  Жената над 30 никога няма да те събуди през нощта и да те пита: “За какво си мислиш?” На нея не и пука за какво си мислиш.

  Ако жена над 30 не иска да играе дадена игра, тя няма да седне до теб и да хленчи за това. Тя ще прави нещо, което иска да прави. И обикновено това е много по-интересно от твоята игра.

  Жената над 30 познава себе си достатъчно добре за да е сигурна в себе си, каква е, какво иска и от кой. На малко жени над 30 им пука какво мислиш ти за тях или какво прави тя.

  Жената над 30 е достойна. Тя рядко ще започне да се кара с теб в операта или в средата на скъп ресторант. Естествено, ако си го заслужаваш, тя няма да се поколебае да те разстреля.

  По-зрелите жени са щедри на комплименти, понякога и незаслужени. Те знаят, че това е като да си неоценен.

  Жените над 30 са самоуверени да те запознаят с техните приятелки. Младите жени с мъж, често игнорират дори техните най-добри приятелки, защото не вярват на половинката си. Жената над 30 ще се притеснява много по-малко, ако си привлечен от нейна приятелка, защото знае, че нейната приятелка няма да я предаде.

  Жените стават медиуми с възрастта. Няма нужда да признаваш греховете си. Те винаги знаят.

  Жена над 30 изглежда добре когато носи червено червило. Това обаче не е така за по-младите.

  След като получи една - две бръчки, жената над 30 е много по-секси от нейната по-млада двойничка.

  Зрялата жена е откровена и честна. Ще ти каже направо ако си мижитурка или че си постъпил като такъв. Не е нужно да се чудиш, къде ти е мястото според нея.
   
  ангелинкаДата: Събота, 07.04.2012, 13:48:57 | Съобщение # 9
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  В кои случаи женското "НЕ", означава наистина "НЕ" ?

  1. Виждаш я, целуваш я, просваш я на леглото и готово. Не. Така не става. Това не е копче, което се натиска, както вече многократно сме казвали. Ако веднага се нахвърлиш на най-горещите й места, те така ще изстинат, че най-вероятно оттук нататък тя ще се стряска само при мисълта да си легне с теб. На теб може да ти е приятно още при първите целувки да пъхнеш ръка между краката й, но тя няма да е във възторг, честно.

  2. Не знаеш как да я целуваш. Целувката е нещо много, много важно. В един филм даже казаха следното: „Целувката е толкова по-интимна от секса!” Доброто целуване прави преживяванията в леглото много по-интимни, чувствени и възбуждащи и за двете страни. Затова трябва да знаеш как да я целуваш. Не е приемлив вариант просто да напъхаш езика си колкото можеш по-дълбоко в гърлото й и да се опиташ да обходиш всичките й зъби, все едно си четка за зъби!

  3. Отнасяш се грубичко с ерогенните й зони. Когато жената плъзне ръка към нашето място номер едно, ние предпочитаме по-здравото пипане. При жените обаче не е така… При жените обаче не е така. Ако просто натиснеш клитора й със същата сила, която тя искаш тя да прилага на пениса ти, няма да стане. Вместо да я докараш до екстаз, най-вероятно тя ще изпита достатъчно голяма болка, за да те изрита от леглото с добре премерен ритник. Причината: клиторът е доста по-малък от пениса, а има два пъти повече нервни окончания от него. Той е единственият орган, който няма никаква друга функция, освен чрез него да се доставя удоволствие. Затова бъди нежен и техничен.

  4. Не я галиш достатъчно. Вторият най-важен сексуален орган на жената е нейната кожа. (Първият е мозъкът й.) Няма чак такова значение къде точно я галиш – докосването ти може да й достави удоволствие, ако е в подходящ момент, придружено от съответните думи. Пръстите ти трябва да я докосват така, че тя да усети желанието ти – това определено ще я възбуди. С други думи, ако решиш да й направиш еротичен масаж, не прави същите движения, с които сменяш гума например.

  5. Залепваш се за зърната й като бебе. Да, знаем, че е кеф. Но за нея в един момент става леко прекалено – все едно внезапно се е сдобила с кърмаче. Затова първо целувай останалата част от гърдите й и чак тогава нежно потупай с език зърната и около ареолите. Лесно ще разбереш дали това й харесва – по това дали издава звуци на удоволствие.

  6. Хапеш ушите й, понеже знаеш, че са ерогенна зона. Това е така и действително някои жени обожават да ги целуват, галят и хапят по месестата част на ухото. Но не всички. Затова пробвай, виж дали й харесва и тогава прецени дали да продължиш.

  7. Оставяш смучки на врата й… Да, всички го правят… в тийнейджърските си години. След като вече си пораснал, това НЕ е добра идея.

  8. Не си се избръснал, преди да си легнете. Ако в разгара на еротичните изпълнения тя усети как наболата ти брада „нежно” се търка в лицето й, това направо ще я очарова. Не само ще я одереш порядъчно, но и ще й оставиш червени белези, които да й напомнят за теб. Лошо – също като предишната точка.

  9. Не си се изкъпал, най-вече в интимната област. Да, знаем, че това вече си го чувал, и все пак… Просто няма жена, която да не загуби всякакво желание за секс, ако мъжът, с когото си е легнала, не е фен а личната хигиена. Много е важно да си чист и то навсякъде, особено в най-интимните райони – пениса. Както се сещаш, това е важно както за личното ти самочувствие, така и за евентуалното повторно посещение в спалнята на дамата.

  10. Забравяш, че тя иска да я галиш. За това вече споменахме, но тук ще се спрем на друг аспект – докосването не е само дейност, която се прави в спалнята. Всякакви прегръдки, ласки и т.н. извън леглото я карат да си мисли какво ли ще й направиш, когато останете сами. И да чака с нетърпение. Затова докосвай я винаги, когато ти се удаде случай, не само като част от любовната игра. Е, не прекалявай с публичното докосване, ако тя се противи – все пак идеята е и на двамата да ви е приятно.
   
  ангелинкаДата: Събота, 07.04.2012, 13:50:08 | Съобщение # 10
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  11. Опитваш се да пъхнеш ръце под дрехите й, преди тя да е готова за това. Това е сигурен признак за неумелост, характерна за тийн годините, когато единственото, което искаш, е да я съблечеш и да стигнеш до същината. Просто защото така се повишава собственото ти мнение за способностите ти в леглото. Затова не бързай, остави нещата да се развият сами. Преди да плъзнеш ръка в бикините й, пипни плата, погали я през него. Чак след това можеш да пъхнеш пръсти на интимното й място. За нея очакването на същината е много по-еротично от директното нападение на вагината й.

  12. Хвърляш презерватива на пода. Какво да ти кажа, това не е много подходящо действие веднага след секс. Бъди чист и прибран – в много кутийки с презервативи има специални найлонови пликчета за тази цел. Салфетка също е вариант. След това – в коша.

  13. Когато й правиш орална любов или я задоволяваш ръчно, се нахвърляш направо на клитора. Както вече неведнъж е ставало дума, повечето жени го намират за чисто и просто дразнещо. А ако прекалиш с натиска, ще е направо ужасно неприятно. Първите ти ласки би трябвало да са насочени към срамните устни и около тях и чак когато тя е достатъчно възбудена, можеш да се отправиш към клитора. НО дори и да е възбудена, лекото докосване на долната част на клитора може да й бъде по-приятно от натиска директно на главичката му.

  14. Спираш точно тогава, когато тя би искала да продължиш на всяка цена. Жените често напълно се забравят в своето удоволствие и затова забравят да дават знаци, което за нас е много объркващо. Затова, дори просто да си лежи тихо, без да те насърчава с думи, това може и да значи, че й харесва това, което правиш. Ако не ти подсказва словесно, тя ще ти дава други знаци – ще притиска вагината си към теб (без значение дали в момента правите секс, ти й правиш орална любов или я галиш с ръце) и ще показва, че иска още и още. Тези знаци НЕ са отдръпване, извиване и т.н., които показват, че би предпочела в този момент да е някъде другаде, правейки нещо друго.

  15. Събличаш я непохватно. И така, ето едно основно правило: НЕ си длъжен да махаш сутиена й с една ръка, докато я прегръщаш и целуваш. Нещо повече – добре е изобщо да не пробваш. Повярвай, тя самата НЕ го слага по този начин. Остави я сама да свали дрехите, които намираш за по-сложни, и ако решиш да помагаш, сваляй дрехите нежно и чувствено, а не като се опитваш да разкъсаш всичко.

  16. Събличаш себе си непохватно. И сваляш чорапите си, след като си свалил бельото си. Нищо не е по-смешно (и даже патетично)освен може би чисто гол мъж с чорапи. Факт.

  17. Очакваш тя да се обръсне заради теб Може да харесваш бебешко гладката кожа около вагината й, когато тя е махнала оттам всички косъмчета. Но на нея може да не й харесва по някаква причина или да й причинява някакъв дискомфорт. Ако искаш да е гладка, кажи й го внимателно. Ако тя откаже, приеми го.

  18. Пъхаш пръст във вагината й, преди тя да е готова. Като цяло, на жените им харесва да проникваме в тях също толкова, колкото и на нас ни харесва да го правим. Което е чудесно. НО тя го иска само тогава, когато е готова, т.е., когато е достатъчно възбудена, за да й хареса. Ако си играеш с клитора й, рано или късно тя може да поиска един или два пръста във вагината си. Ако ще го правиш, внимателно и първо само с един пръст. Можеш и да пробваш да намериш G-точката й. Ако искаш да пъхнеш още един пръст, трябва да си сигурен, че първият й харесва. И не прекалявай – повече от два пръста просто е много! Освен това не притискай повече, отколкото трябва – идеята не е да й причиниш болка.
   
  ангелинкаДата: Събота, 07.04.2012, 13:52:12 | Съобщение # 11
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  19. Проникваш в нея, без първо да я попиташ Явно има нещо между мъжете и тъмните влажни места! Просто имай предвид, че тя решава кога го иска, и не настоявай. Това важи особено много за всички дейности, които включват поставяне на пениса ти в позиция, удобна за проникване, и приплъзване на въпросния орган без нейно съгласие – с думи или по друг начин. Е, това не означава, че винаги трябва да питаш „Искаш ли да ти го вкарам?”, макар че ако го кажеш, гледайки я в очите, може да бъде направо романтично.

  20. Мъчиш се да уцелиш вагината й. Това е сексуален ужас за всяка жена. Ако по някаква причина не можеш да проникнеш в нея, не се преструвай, че знаеш какво правиш и не продължавай да опитваш с ентусиазирана упоритост. Просто я помоли да ти помогне, да хване пениса ти с ръка и да го сложи там, където трябва. Това ще ти спести не само неудобството, а и доста време!

  21. Не мислиш за нейното удоволствие. След като вече си в нея, всичко ти се струва ОК, най-трудната част с любовната игра и т.н. е минала и само остава да се кефиш? Ами, не. Трябва да имаш предвид, че в началото тя най-вероятно ще предпочита по-бавни и по-плитки движения и ще е на седмото небе, ако от действията ти се вижда, че знаеш какво правиш. Иначе казано, бъди внимателен и нежен в началото, а после премини на по-силни тласъци, щом тя е готова за тях.

  22. Очакваш тя да е във възторг от кучешката. Да, всички харесваме тази поза. Но това не означава, че на всички жени им харесва – тя може да не харесва дупето си, позата може да я кара да се чувства като сексуален обект или пък може да й се струва, че при нея контактът между двама ви е прекалено малък (все пак лицата са доста отдалечени).Ако наистина много искаш да го направите така, обясни й какво ти харесва в тази поза. НО го направи внимателно, в никакъв случай грубо. Кажи й например, че много ще ти хареса да гледаш дупето й, докато правите любов. Има вероятност да я убедиш и отвреме навреме да се съгласява да го правите така, дори и да е само на рождения ти ден.

  23. Тласъците ти са прекалено силни. Ако си по-надарен или ако нейната вагина е по-малка и ти се увлечеш в силни и дълбоки тласъци, има голяма вероятност да засегнеш шийката на матката. Което със сигурност ще я накара да закрещи, но не от удоволствие!

  24. Свършваш много бързо. Не всички мъже могат да издържат достатъчно, за да задоволят жената по време на вагинален секс и стимулация на G-точката. Вариантите са два – научаваш се как да се контролираш, четеш и т.н. и се научаваш как не просто да я задоволиш, а да го направиш добре! Ако не ти се чете, просто пробвай да издържиш достатъчно, за да получи и тя поне малко удоволствие. Но първият вариант има едно съществено предимство – определено повишава коефициента ти на добър любовник!

  25. Ако вече си свършил, а тя не е, не знаеш какво да правиш Запомни – жената трябва да свърши първа. За тях това е по-труден и по-дълъг процес, отколкото за нас, и ние трябва да сме наясно с този факт. След като мъжът свърши, той поне за известно време не е на вълна секс. Затова, ако фалът вече е станал, ти си готов, а тя не, трябва да се реваншираш – с ръка или с уста. Можеш и да го направиш преди още да проникнеш в нея – така тя ще е получила своето удоволствие и ти няма да се притесняваш кога ще свършиш. Едно е важното – не бъди от мъжете, които приключват въпроса с няколко тласъка, закопчават си панталоните и си отиват, оставяйки жената незадоволена. Това поведение просто не е подходящо за разумно двукрако същество.

  26. Другата крайност. Ако имаш обратния проблем – трудно ти е да свършиш по време на акта, – може би е добре да се консултираш със специалист. Иначе рискуваш жената до теб (или под теб) да успее да разгледа всеки сантиметър от тавана на стаята ти, докато правите секс, както и да причиниш неприятни усещания на вагината й.
   
  ангелинкаДата: Събота, 07.04.2012, 13:54:37 | Съобщение # 12
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  27.Питаш я дали й е харесало. Това не е реплика на уверен в себе си и своите сексуални умения мъж. Ако все пак настояваш за информация, пробвай с друг подход – попитай я кое от две неща, които си направил, й е харесало повече. Така ще получиш малко яснота по въпроса.

  28. Тя иска орален секс, ти не й го даваш. Това не е много голям проблем, защото като цяло мъжете харесват да правят орална любов на жена. Разбира се, ако тя е достатъчно голям фен на хигиената… Ако има някакъв подобен проблем, пробвай да си вземете душ заедно преди секс. А ако просто не ти се занимава с това да й правиш орална любов, тогава съветите ни нямат голям смисъл.

  29. Тикаш главата й към пениса си. Най-просто казано, тя или иска да ти прави свирка, или не. Да се опитваш да я накараш да направи нещо, което не иска, е меко казано неучтиво. Ако не си наясно дали иска или не, а моментът според теб е идеален именно за това, кажи й, че го искаш и че това ще ти достави огромно удоволствие. Така имаш много по-голям шанс за успех, отколкото ако я хванеш за врата и изпробваш метода на силата!

  30. Опитваш се да я накараш да го лапне целия. Да, и за това знаем, че е хубаво, но и за това трябва да си внимателен. Възможно е тя просто да не може да включи и гърлото си в заниманието, най-малкото от страх, че ще се задави. Пък и основната част от удоволствието на оралния секс са действията на езика й по главичката на пениса, за което гърлото й не е нужно. Затова, докато тя е там долу, недей да натискаш главата й. Използвай ръцете си само за да я галиш по косата – този контакт с теб ще я накара да се старае още повече.

  31. Държиш главата й, докато тя ти прави орална любов. НЕ дръж главата й и НЕ я движи нагоре-надолу в ритъма, в който ти е приятно – това няма да я зарадва особено. Тази техника е по-скоро любима на героите от порнофилмите, отколкото признак на добри обноски в леглото.

  32. Свършваш в устата й, без да си я попитал дали е съгласна. Вкусът на спермата не е приятен за всички жени. Затова е напълно възможно тя да не иска да се изпразваш в устата й. В този случай изходът е да я помолиш да продължи до последната минута и в момента хикс да й кажеш, че свършваш или просто леко да я избуташ от себе си. Удоволствието за теб ще е същото, а на нея няма дай се налага да се дави или да плюе. А може и да я помолиш да продължи с ръка. Тук е мястото да споменем, че вариантът просто да забравиш да й кажеш, че свършваш, НЕ е приемлив.

  33. Мислиш, че порнофилмите представят реалния живот. Накратко – има една голяма разлика между порното и действителността. Порното не действа добре на мъжкото самочувствие. Истинският живот обаче го повдига, нали?

  34. Пускаш й хардкор, без да я попиташ дали й харесва. За теб може да е супер възбуждащо, но това не значи, че и за нея е така. Причините могат да бъдат много, включително и че според много жени порното не е много любезно към техния пол. Затова първо попитай. Освен това, ако искаш наистина да й хареса това, което ще й пуснеш… Освен това, ако искаш наистина да й хареса това, което ще й пуснеш, избери нещо със сюжет, даже с малко романтика. Може и да е еротика, а не порно. В този случай ще задоволиш както сексуалността, така и емоциите й.

  35. Извиняваш се за размера на пениса си. Недей да се извиняваш, че не си точно копие на актьорите от порнофилмите! Защо ли? Ами защото размерът е доста по-важен за нас и егото ни, отколкото за жените – 98% от тях предпочитат чувствителен и нежен любовник пред жребец с голям пенис. Е, ако си попаднал на жена от останалите 2%, тогава може би трябва да се преориентираш към по-големия процент.

  36. Отговаряш честно на въпроса какво беше предишното ти гадже. Тук прилагаме един пример – ако една жена те попита дали дупето й е прекалено голямо, винаги ли казваш истината? Същото е и с предишните връзки. И така: жената, с която си в леглото СЕГА, е най-прекрасната, най-сексапилната и най-възбуждаща жена, която някога си виждал. Тя може и да не вярва на такива приказки, но, повярвай, това е, което иска да чуе.
   
  ангелинкаДата: Събота, 07.04.2012, 13:56:09 | Съобщение # 13
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  37. Питаш я дали е съгласна приятелката й да се присъедини към вас в леглот. Тройките могат да бъдат забавни. Но също така могат да причинят ревност и да разстроят единия от двойката, който изведнъж осъзнае, че не иска друг човек да пипа партньора/партньорката му. Както сам се сещаш, тази ревност най-често се среща при жената. Затова, решиш да поставиш подобен въпрос, трябва да си много, много сигурен, че знаеш какво правиш.

  38. Караш я да върши цялата работа. Позите трябва да са разнообразни, така. Ако всеки път, щом си легнете, я караш да застава отгоре, това не е разнообразие. Затова сменяйте позите, забавлявайте се и полагайте еднакви усилия. Това не важи само за позата, когато тя е отгоре – която и да е поза не трябва да става единствената, това ще отегчи и двама ви.

  39. Опитваш се „без да искаш” да влезеш през задния вход. Порното и разни писания в Интернет са доста заблуждаващи относно броя на двойките, които са пробвали анален секс. Те всъщност не са толкова много. Ключът тук, както и при всичко в леглото, е и двамата да искате да го пробвате. Ако се преструваш, че целиш ануса й погрешка, тя няма да реагира добре. И ако се опиташ да й обясниш, че просто не си искал да я питаш за указания, тя няма да се хване. Дори да си от мъжете, които не питат в никакви ситуации и предпочитат да се въртят в кръг, търсейки някоя уличка, вместо да помолят за помощ.

  40. Когато правите секс, ти снимаш. Това за нея означава, че човекът, който държи снимките или филмчето – ти, – има власт над нея. Ако и двамата сте навити, можеш да пробваш друго – да свържеш камерата си с телевизора, без да записваш. Така ще изпитате тръпката да се гледате, докато правите секс, без да се притеснявате, че след време някой друг също може да гледа шедьовъра.

  41. Всеки път един и същи филм. Колкото и да обичаш пица, не би я ял всеки ден, нали? Същото е и при секса, и за двамата партньори. Една и съща поза всеки път, колкото и да ви харесва, няма как да не ви омръзне. Еднообразието в леглото води до скука, предвидимост и в крайна сметка унищожава всяка страст. Нещо повече, пробването на всяка нова поза е невероятен момент и за двама ви, дори и пробата да не е много успешна. Това е така, защото при различните позиции пенисът и вагината се стимулират по различен начин, на различни места и с различен натиск. Всеки предпочита ресторант с богато и разнообразно меню, нали?

  42. Романтика? Какво беше това?!? Жените са романтични същества и всеки мъж, който пренебрегва този факт, е в дълбока грешка. Освен това, романтиката не е нещо, с което трябва да се примириш (все едно да стиснеш зъби, докато ти бият инжекция), само и само за да получиш секс. Защото тя може да достави удоволствие и на теб – все пак любовната игра, прелъстяването и „спечелването” на жената ни доставят усещане, че сме се справили с някаква трудна задача. А този процес няма как да мине без малко романтика. Заедно сте от много време и романтиката сякаш не е същата? Всичко зависи от вас. И от теб – ако успяваш, дори след като двамата сте заедно дълго време, да бъдеш романтичен поне отвреме навреме, това не само ще подобри емоционалната страна на връзката, но и ще ти осигури редовен и страстен секс.

  43. Шляп по задника! Може би идеята да я нашляпаш ти изглежда много възбуждаща, но тя може и да не е на твоето мнение. Ако си решил да я пробваш, опипай почвата с няколко по-леки пошляпвания, а НЕ с тежък шамар, който ще остави червени петна по дупето й за дни напред. Така, пробвайки по-лек вариант, по реакцията й ще прецениш дали и на нея идеята й изглежда толкова еротична, колкото на теб. Освен това, ако минеш направо на сериозното напляскване, много вероятно е да получиш подобаващ шамар в лицето… или пета в топките…

  44. Секс по филмче. Порнофилмите НЕ са отражение на реалността и ние трябва да се примирим с това. Затова не копирай това, което те показват. На тези филми им липсва нещо доста съществено – внимание към жената.

  45. Време е да пристъпим към ануса… Доста жени нямат нищо против, ако мъжът включи ануса им във форплея (а и след него). Ако пръстите ти в този момент се занимават с клитора и вагината й, идеята да стимулираш ануса не е никак лоша. Можеш да пробваш такава стимулация с един пръст, докато с друг стимулираш G -точката.Всичко това може да я накара да забрави къде се намира, особено ако е близо до оргазма. НО ако все още не е достатъчно възбудена, аналната игра няма да й хареса особено! Нещо повече, ако не й харесва такава стимулация, вероятно възбудата й ще падне далеч под нулата. При всички случаи най-безопасният вариант е предварително да я попиташ дали този тип стимулация й харесва.
   
  ангелинкаДата: Събота, 07.04.2012, 13:57:15 | Съобщение # 14
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  46. О, да! (Как са ушите ти, скъпа?) На всички ни харесва, когато жената стене от наслада. Тя едва ли има нещо против и ти да го правиш, но… с граница. Ако си върху нея и устата ти е до ухото й, оглушителните крясъци, когато свършваш, едва ли ще й харесат. Т.е., ако си от мъжете, които обичат да уведомяват съседите, че свършват, може би е добра идея във въпросния момент да заровиш глава във възглавницата. Или да си готов веднага след това да я заведеш на оториноларинголог (уши, нос, гърло)…

  47. Да говорим мръсотии! За повечето хора мръсните приказки в леглото добавят към възбудата и това е чудесно. НО първо разбери дали на нея това й харесва и чак тогава започни да го правиш. Ако досега не сте си говорили мръснишки думички по време на секс, предложи й тя да ти каже нещо следващия път, когато сте между завивките. (Така ще разбереш къде са границите й.) И не се изненадвай от нещата, които ще чуеш – нали знаеш, че тихите води са най-дълбоки…

  48. Нека да легна върху теб… Истинският джентълмен е джентълмен и в леглото. А да легнеш върху нея, без да се подпираш никъде, и така да стовариш цялата си любов – т.е., ТЕЖЕСТ – върху нея не много джентълменско. Затова винаги, когато ти си отгоре, се подпирай на нещо – лакти, колене, каквото и да е!

  49. Свършваш върху нея, без да я питаш дали има нещо против. Да свършиш между гърдите й, на корема или малко по-надолу може да ти изглежда невероятно възбуждащо, но преди да го направиш, поискай и нейното мнение. Много е възможно тя да види целия процес не като нещо еротично, а като прелюдия към чистенето и прането, които ще са необходими, след като станете от леглото.

  50. Секс, оргазъм и такси за вкъщи. Гушкането след секс може да изглежда на някои от нас като губене на време, но жената има нужда от него и това си е. Нещо повече, ако искаш да се наредиш в топ три на най-безчувствените и невнимателни кретени, които тя е срещала, можеш спокойно да станеш след секса, да се облечеш и да си заминеш. Жените имат нужда от повече време, за да се успокоят след оргазъм, отколкото ние. За нея това са няколко специални мига, в които тя се чувства близо до партньора си. Именно тогава тя има нужда да знае, че е специална, че е обичана и обожавана от мъжа, с когото току-що е споделила нещо толкова ценно и интимно. Затова, колкото и неотложна работа да имаш, отдели половин час, за нея. Дори да нямаш намерение да останеш при нея цялата нощ, прегърни я и остани поне малко.

  51. Война на чистотата! Освен чувства, техники и т.н., сексът включва още нещо съществено – голямо количество течности. Бъди върха на чистоплътността и кавалерството, като просто имаш на лесно място пакетче кърпички, може и мокри. Ако не сте използвали презерватив и сте у вас, предложи й кърпа, за да се почисти. А най-добре, ако имате време, просто се изкъпете заедно.
   
  ангелинкаДата: Събота, 07.04.2012, 13:59:04 | Съобщение # 15
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Няколко причини, жените да ви отказват

  Познавате жена, която много искате да поканите на кафе, кино, ресторант или другаде. Виждате жена на улицата и у вас се поражда желанието да се запознаете и да продължите да контактувате с нея. С ведър поглед, приятна усмивка и много ентусиазъм подхождате към дамата, но чувате „НЕ“....

  Нормална и често срещана ситуация, която нетрябва да ви обезсърчава. От вас се иска само да бъдете по – внимателни, по – наблюдателни и да предвиждате всяка реакция на жената. С цел да ви улесня ще ви дам няколко предполагаеми причини за отказа, който сте получили. Според шведски учени-психолози от Университета на Стокхолм има десет най- разпространени причини, поради които жените могат да ви откажат:

  1. Егоизъм или просто омраза към мъжкия пол.

  В съвременното западно общество има много хора както от единия, така и от другия пол, които се грижат сами и само за себе си и не се вълнуват особено от чувствата на другите. Те смятат, че следва да "отдават" своята сексуална привлекателност на максимална цена. Затова на всеки представител на противоположния пол често му се налага буквално да си измолва ласките. На някои жени пък просто им харесва да унижават, както смятат те, мъжкото достойнство или да поставят мъжете в неудобно положение.

  2. Безпаричен вид.

  При избора на кандидат въпросът за неговата състоятелност стои не на последно място, затова ако изглеждате като човек без пари, смятайте, че ще имате малко шансове за положителен отговор. Избирайте жени, които не изглеждат толкова "скъпи" . Така ще имате повече шансове за успешно запознанство.

  3. Нейното сърце е заето.

  Тя вече си има мъж и не търси нови запознанства.

  4. Тя е опитна кокетка и съблазнителка.

  Много жени с ниско самочувствие и омъжените жени обикновено попадат в тази категория, защото те имат необходимост да се чувстват сексуално привлекателни. Затова те могат и да ви дават знаци, че откликват на поканата, но в действителност въобще не се канят да се срещат с вас, на тях само им е необходимо да удовлетворят своето самолюбие и да почувстват своето превъзходство.

  5. Тя има проблеми от емоционален характер.

  Тази категория жени е срещала на пътя си само "повредени" мъже. Затова те най-често винят мъжкия пол за всички свои жизнени ... неуспехи. Те биха ви отхвърлили само защото сте един от тях - представител на мъжкия пол.

  6. Първата ви крачка е била погрешна.

  На една жена се харесва, ако поставите ръка на рамото и й кажете "здравей, мила" , но друга ще сметне това за връх на нахалството и ще ви "отреже". Оценявайте реално жената: нейния социален статус, образование. Това, което става за продавачката на пазара не е подходящо за жената-интелектуалец.

  7. Неправилно избран момент.

  Жената може да ви отхвърли и по причини, които не се отнасят до вас: тя има сериозни проблеми, в лошо настроение е, смята, че днес изглежда зле и т.н. По друго време същата жена би ви отговорила с взаимност.

  8. Преживява криза от предишна връзка.

  Ако поканите жена на среща и чуете в отговор: "Не искам с никого да се срещам, трябва ми малко време, за да разбера себе си." това обикновено означава, че тя още преживява разрива на предишните си отношения и не се интересува от нова връзка. В подобен случай е по-добре да общувате като приятели, а после всичко ще се разбере.

  9. Слабак.

  Ако сте неуверени в себе си и ви се подкосяват краката, губите дар слово, когато жената е до вас, не разчитайте, че тя ще се съгласи да се среща с вас. Най-много ще ви "удостоят" със статуса на приятел. Когато мъжът се запознава, той трябва да прави това уверено, без обаче да крие своята неувереност чрез грубост или нахалство.

  10. Просто не й харесвате.

  Неприятно, но от друга страна лесно - тук нищо не може да се направи. Или й се харесвате, или не. Хората са с еднакъв вкус. И така, съществуват неща, които можете да промените (например вашето поведение ) и такива, които по никакъв начин не зависят от вас. Въпреки това, много е трудно да се приеме отказ без да "си го сложиш на сърцето". Освен това, всичко става с опит, колкото повече се опитвате, толкова по-малко ще ви огорчават неуспехите и толкова по-бързо ще започнете да разбирате различните жени. Също и сигналите, които ви изпращат.
   
  Форум » Test category » Всичкология » Теми за мъже
  Страница 1 от 212»
  Търси:

  Нито един от торентите не се хоства на сървъра на сайта. Сайтът http://black-zone.ovo.bg/ само предлага връзки към други сайтове и не носи отговорност за неуредени авторски права.

  Copyright MyCorp © 2017 Хостнат от