По света и унас - Форум
Black-Zone Петък
28.07.2017
03:49:01
На пазара мъж продава комар в бурканче. На него има залепен етикет: "Заместител на мъже – само 25 лв." Една заинтересувана клиентка пита: - А как се използва? - В къщи се разсъбличаш,лягаш на леглото и го пускаш от буркана. Ако нещо не е наред – позвъни ми – ето телефонния ми номер. Вечерта жената звъни: - Прибрах се, съблякох се, легнах,отворих буркана, но той стои вътре и не се движи… - Стой така. Идвам веднага! Дошъл мъжът на мястото, разсъблякъл се и казал на комара: - Гледай, глупак! За последен път показвам
Добре дошли Гост | RSS Главна | По света и унас - Форум | Регистрация | Вход
 • BGtop . Гласувайте за моя сайт в БГ чарт . Гласувай за мен в BGTop100.com


  [ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
  Страница 1 от 11
  Модератор на форума: robocob 
  Форум » Test category » Новините на модератора » По света и унас (Новини)
  По света и унас
  ангелинкаДата: Събота, 31.03.2012, 23:04:54 | Съобщение # 1
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  В тази тема може да поместите интересна новина която сте прочели
   
  ангелинкаДата: Неделя, 01.04.2012, 14:19:27 | Съобщение # 2
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Плевнелиева се появи за първи път публично до съпруга си

  Юлиана Плевнелиева се появи за пръв път публично до съпруга си след встъпването му в длъжност като президент на България. Тя направи това по време на церемонията по закриване на ски сезона на Витоша, на която Росен Плевнелиев беше официален гост.

  Появата на Плевнелиева предизвика смут сред журналистите, дошли да отразят събитието, защото те не бяха предварително предупредени за присъствието на първата дама.

  "Жалко е, че софиянци не можаха да се възползват от пълния капацитет на пистите на Витоша този сезон, но искрено се надявам, че следващата година ще бъде намерено някакво решение на проблема", заяви Плевнелиев в кратката си реч по време на закриването.

  Той и съпругата му се разходиха по пистата и разговаряха с организаторите на състоялите се протести срещу спирането на лифтовете на Витоша.

  Юлиана Плевнелиева демонстрира сдържаност по време на церемонията и не пожела да отговори на журналистическите въпроси относно своята подкрепа към работата на съпруга й.

  Плевнелиев още веднъж повтори оповестената вече информация за плановете за инфраструктурно развитие на столицата, според които до 2020 г. на ски на Витоша жителите на София ще могат да ходят с метрото.

  Плевнелиев се завърна от първата си официална визита като президент на страната. Той беше в Италия по покана на президента Джорджо Наполитано. По време на посещението бяха обсъдени възможните мерки за активизиране на търговско-икономическите отношения и насърчаване на взаимните инвестиции.

  Това, естествено, беше първоаприлската шега на Actualno.com. Нямаме никаква представа кога Юлиана Плевнелиева ще излезе от "нелегалност", но това не е толкова важно. Важното е всеки ден да посрещате живота усмихнати и да позволите на смеха да направи ежедневието ви малко по-леко и малко по-цветно. Честит първи април, приятели!
   
  ангелинкаДата: Неделя, 01.04.2012, 14:21:25 | Съобщение # 3
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  С 20 лв. глобяват нередовните пътници от днес

  От днес, 1 април 2012 г., и от 1 май 2012 г. влизат в сила промени за пътуване с обществения транспорт в столицата. Поради по-слабия интерес от гражданите към някои от превозните документи от днес отпадат - билетът за двукратно пътуване (наземен транспорт и метро) – за 60 минути, билетът с талони за 5 еднократни пътувания за един пътник, електронният билет за 5 еднократни пътувания за един пътник, зареден в електронната карта за пътуване в тролейбусите и трамваите, както и електронният билет за 5 еднократни пътувания, заредени в електронна карта за пътуване с метро.

  Тарифата за всички преференциални превозни документи ще е едномесечна, без промяна на сега действащите цени. Отпадат преференциалните превозни документи за две линии, както и тези с период на валидност три и шест месеца за всички преференциални категории пътници.

  Студентски карти за пътуване по преференциални условия ще могат да се издават и на студенти срещу международна студентска идентификационна карта /ISIC/.

  Контрольорите по редовността на пътниците ще продават билет за еднократно пътуване на стойност 20.00 лв. на пътник, който не се е снабдил предварително с превозен документ (билет или абонаментна карта) и не е закупил билет от водача, непосредствено след качването си от първа врата в превозното средство, или от билетен автомат в трамваите и тролейбусите. Целта е да се ограничат гратисните пътувания, с които се ощетяват гражданите, пътуващи с редовни превозни документи.

  От 1 май всички превозни документи за обществения транспорт в София ще се издават на електронен носител, с изключение на еднодневните карти и картите за някои преференциални категории пътници по образец единен за страната.

  Цената на абонаментните карти по редовна тарифа ще зависи от това дали са персонализирани или не са. За персонализираните се запазват сега действащите цени. Абонаментни карти по редовна тарифа за една линия ще се издават само за един месец. Отпада абонаментът за две линии.

  В употреба влизат два нови абонаментни пакета – семеен и бизнес пакет. Семейният пакет дава възможност на родител да закупи на детето си ученическа карта за всички линии на 50% от цената й, когато си закупи абонаментна карта по редовна тарифа, персонализирана за всички линии. Бизнес пакетът пък е подходящ за фирми и ведомства с най-малко 25 човека персонал, които редовно ползват услугите на обществения транспорт в София.
   
  ангелинкаДата: Неделя, 01.04.2012, 14:24:25 | Съобщение # 4
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  b]Първи април по света

  В много страни по света отбелязват "Деня на лъжата".

  На 28 декември в Испания празнуват "Денят на невинните"(Dia de los Santos Inocentes). Според католическата църква това е денят, в който по заповед на цар Ирод са избити всички деца до 2 години, родени в древна Юдея, за да се премахне току-що роденият Исус от Назарет. На същата дата в Испания се чества "Денят на шегата". По обичай на този ден се правят шеги от всякакъв род. Внимавайте да не изпиете едно солено кафе, защото това е традиция в Испания.

  В Мексико тази дата също се е превърнала в истинска фиеста. Помнете, че на тази дата в Мексико не се дава нищо назаем – пари, бижута, книги. В Перу можете да видите десетки хора, които се разхождат по улиците с хартиени надписи на гърба, които веднага превръщат човек в обект на подигравки. На този ден по традиция медиите публикуват неверни информации, които читателите трябва да открият. На следващия ден вестниците и телевизиите разкриват кои новини са били истина и кои лъжа.

  В други страни, които не са испаноговорещи този ден се нарича "Ден на лъжата" и се чества на 1 април. В Нова Зеландия, Великобритания, Австралия и Южна Африка шеги се правят само до обяд. Всеки, който се пошегува в друго време от деня получава псевдонима "Априлски глупчо".

  Във Франция, Ирландия, Италия, Южна Корея, Япония, Русия, Германия, Канада и САЩ шегата властва през целия ден. Иранците си правят шеги на 13-тия ден от Персийската Нова година, който се пада на 1 или 2-ри април. Празникът се нарича "Сиздах Бедар" или празникът на природата, който се е празнувал още през 536 г. пр.н.е. Това кара мнозина да вярват, че Първоаприлският ден на шегата се е зародил от тази традиция. Във Франция празникът се нарича "Априлска риба". На този ден французите се опитват да закачат хартиена риба на гърба на жертвата, без да бъдат забелязани. Подобна шега се прави и в Италия.

  Според фламандския обичай децата заключват своите родители и ги пускат само, когато те обещаят да им дадат лакомство. На този ден по времето на династията Чосон в Корея било позволено царското семейство и придворните да се шегуват помежду си. Това бил първият снежен ден от годината. Хората се замеряли със снежни топки и после давали фалшиви оправдания. Уцеленият със снежна топка се смятал за "губещ" и трябвало да изпълни едно желание на човека, замерил го със сняг.

  В Полша този ден е изпълнен с шеги, вицове и закачки. Дори държавните институции си позволяват да лъжат, а важната работа се отлага за друг ден. В Шотландия 1 април е ден на кукувицата, тъй като там птицата е символ на глупостта. В Дания "Денят на лъжата" идва с месец закъснение – 1 май и е известен като "Майска котка" (May-cat). Датчаните много рядко празнуват на този ден. В Германия и Австрия считат 1 април за нещастен ден, а родените на този ден за хора без късмет.

  Източник: БГНЕС[/b]
   
  ангелинкаДата: Неделя, 01.04.2012, 14:26:38 | Съобщение # 5
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  40 години от създаването на Дома на хумора и сатирата в Габрово

  40 години от създаването си отбелязва днес Домът на хумора и сатирата в Габрово. За празника е подготвена богата целодневна програма от интересни изложби, комедийни и анимационни филми, концерти и срещи с известни хумористи.

  На рождения си ден Веселата къща отваря врати от 9.00 ч. до полунощ, а входът е свободен. В залите на музея са представени 13 изложби.

  За публиката са изложени получените ценни дарения на известни художници от цял свят. "... За да те има и след теб дори!..." представя 62 творби на 15 автори - дарители от Турция, Германия, Австрия, Финландия, Дания, САЩ, Корея, Япония и България. В колекцията са включени произведения от няколко жанра на изобразителното изкуство - живопис, скулптура, плакат, графика и рисунка.

  В поредицата "Златните колекции на ДХС" са изложени уникални творби и ценни произведения на изобразителното изкуство от цял свят, съхранявани в музейния фонд "Хумор на народите".

  Особен акцент в отбелязването на 40-годишнината на Дома на хумора представлява изложбата "40 майстори на комичното" - специално сформирана колекция от творби на изявени български и чуждестранни художници. Изложбата показва забележителни образци на хумористичното изкуство в областта на живописта, карикатурата, графиката и скулптурата.

  Днес посетителите могат да разгледат и изложбата "Всички пътища водят към ... Габрово!". Тя припомня забележителни рисунки и карикатури на Борис Димовски, когото в Дома с право считат за един от духовните бащи на институцията. Специално срещите с него започват още от входната врата на Музея: в изложбата "Корените на габровския хумор", чрез най-популярните сувенири на щанда, чрез мозайки, пана, гоблени (в изложбата "Адам и Ева" на Рачо Ковача). Екипът на Дома на хумора е поканил за празника на 1 април дъщерята на Димовски - Валерия, и неговия внук.

  В зала 7 е разположена и самостоятелната изложба на прочутия ни карикатурист Ивайло Нинов, наречена "Лица от политиката". Изложбата ни среща с 30 вестникарски карикатури на актуални теми от съвременния обществен и политически живот в България, и ще бъде представена от главния редактор на в. "Стършел" Михаил Вешим.

  В Дома на хумора се изложени и пластики от Зимбабве, включени в експозицията "Духът на камъка". Освен изложби в празничната програма за сутрешните часове са предвидени прожекции на комедията "Бай Ганьо тръгва из Европа" и анимационни филми. В 17.30 ч. започва празничната забава с участието на габровски музиканти, театрална студия "Гаргара" и др. Рок концертът на талантливи габровски изпълнители започва в 19.00 ч. За по-късно е предвидено караоке.

  Информацията е на Дарик радио.
   
  ангелинкаДата: Неделя, 01.04.2012, 14:31:09 | Съобщение # 6
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Световноизвестни хореографи на лов за таланти у нас

  Танцьор от MTV-предаването Fashionably Loud (Крисчън вон Хауръд), звезда от Бродуей (Маркъс Галанте), финалистка от прослушване на Лейди Гага (Андреа Бър), балетист от една от най-добри танцови компании зад океана (Никълъс Аде) и преподавател по тай масаж с 20-годишен опит (Дебра Робинсън) ще бъдат в България от Цветница до Великден за "Танцовата работилница 2012" (Dance It! 2012), която ще се проведе в Музикалния театър и в Дерида Денс Център.

  Те ще изберат стипендианти сред най-талантливите участници за интензивно лятно обучение в известни американски танцови училища и компании.

  "Танцова работилница" е международен културен проект на Фондация "Танцово изкуство - Илиев" и се осъществява основно с подкрепата на Фондация "Америка за България". Посолството на САЩ в България осигурява 2 допълнителни стипендии за участие в работилницата за млади таланти в неравностойно положение.

  Крисчън вон Хауърд ще преподава модерен танц по време на "Танцова работилница 2012" на мястото на вече обявената Соня Докинс. Той е участвал като танцьор в предаването Fashionably Loud, в което манекени дефилират с модели на едни от най-екстравагантните модни икони, докато легенди от световната музикална сцена свирят на живо свои култови парчета за фон.

  Роденят в Хавай вон Хауърд има още куп любопитни участия в телевизията, в музикалните театри и на специализирани изложения в САЩ и Япония. Изпълнител, танцьор и хореограф със световна репутация, той е и щатен преподавател в някои от най-видните танцови учебни заведения, институции и фестивали в САЩ и Европа, сред които емблематичният Alvin Ailey American Dance Center и Columbia College.

  Освен това е и артистичен директор на компанията за съвременен танц Von Howard Project (VHP), която отстоява идеята, че танцът не може да бъде ограничаван в рамките на един стил или дисциплина и че бъдещето на сценичните изкуства е в тяхното интердисциплирано взаимодействие.

  На младите български таланти ще преподава и един от най-изявените творци на бродуейския джаз - Маркъс Галанте.

  Г-н Галанте е певец, танцьор, актьор и хореограф с уникален опит, постигнал световно признание в две съвсем различни техники - класическия балет и бродуйския джаз. Той е възпитаник на легендарния Джордж Баланчин (един от най-известните хореографи на 20-ти век, работил в тясно сътрудничество с Игор Стравински и съосновател на New York City Ballet).

  Участниците в „Танцова работилница 2012" ще усвоят тънкостите на хип-хоп LA style (стил Лос Анджелис) от Андреа Бър, финалистка в прослушването на Лейди Гага и ученичка на хореографа на Майкъл Джексън - Даниел Круз (също преподавател в предишни издания на "Танцовата работилница").

  Най-скорошното постижение на Андреа Бър е сътрудничеството й с Риана в X-Factor във връзка със световната премиера на "We Found Love". Към момента тя работи в студиото за хип-хоп Debbie Reynolds в Лос Анджелис, а миналата година в продължение на 6 месеца преподава танци и изнася концерти в Китай.

  Това са само част от атрактивните имена на американската танцова сцена, които ще работят съвместно с участниците в "Танцова работилница 2012".
   
  robocob95Дата: Сряда, 09.01.2013, 01:59:36 | Съобщение # 7
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Кой трябва да дава пари за страдащите ни от редки заболявания деца?

  Вече над месец не е ясно кой трябва да поеме финансирането на лечението на редки заболявания на деца у нас.

  Към момента пари постъпват от кампанията "Българската Коледа", но това не може да продължава до безкрай.

  Още преди месец от Здравната каса заявиха, че поемат скъпоструващата терапия на малките пациенти, но към днешна дата нищо такова не е факт. Сред заболяванията, за които се говореше, че трябва да бъдат поети от касата, са нефротичен (нефрозен) синдром, вродена чупливост на костите, юношески ревматоиден артрит.

  Типичен пример за дете, което се нуждае от помощ, е Стилиян от Добрич. Той се бори с тежката диагноза нефротичен синдром от години.

  „В момента нямам белтък и се чувствам добре, но когато имам белтък започват да ми се подуват краката, белите дробове и не мога да дишам”, обяснява Стилиян пред Нова телевизия.

  Лекарствата му струват 200 лева на месец, което е твърде висока сума за дядото и бабата на детето. Докато той чака помощ от „Българската Коледа”, трансплантирани пациенти са му изпратили от собствените си лекарства.

  Междувременно остава нерешен проблемът на възрастните пациенти с тежката диагноза нефротичен синдром. Касата осигурява лечение с необходимите лекарства – имуносупресори, само за трансплантираните, а останалите трябва да плащат сами, което е непосилно за повечето от тях.

  „В най-лошия случай, ще струват около 500 лева на държавата на месец и ще си живеят нормален живот и няма да стигат до терминален стадий, което означава, че държавата, защото винаги държавата говори за пари – ако стигнат до терминален стадий – ще струват минимум 2500 лева”, поясни Иван Димитров от Федерация „Български пациентски форум”.

  Редактор: Ивайло Петров
   
  robocob95Дата: Сряда, 09.01.2013, 02:38:13 | Съобщение # 8
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Натискат за по-евтин ток американските ТЕЦ-ове

  Американските ТЕЦ-ове "Ей И Ес Гълъбово" (новата мощност на мястото на „Марица Изток 1”) и "КонтурГлобал Марица Изток 3" ще бъдат натиснати за по-евтин ток. Това стана ясно от думите на председателя на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) Ангел Семерджиев, предаде Стандарт нюз.

  До края на този месец в двете централи, собственост на компании от САЩ, ще започне регулаторен одит. След това ДКЕВР ще разполага с нови данни, благодарение на които да започнат преговори с ТЕЦ-овете за намаляване на преференциалните цени, на които се изкупува произведеният от тях ток, обясни Семерджиев. Двете централи произвеждат най-скъпото електричество от въглища у нас, тъй като имат дългосрочни 15-годишни договори за задължително изкупуване на преференциални цени. Поради тази причина от миналата година в цената на тока беше въведена нова добавка "за невъзстановяеми разходи". Именно тя ще бъде намалена, ако след регулаторния одит на ДКЕВР в американските ТЕЦ-ове бъдат договорени по-ниски тарифи, поясни Семерджиев. Той допълни, че последните промени в Закона за енергетиката дават това право и то трябва да бъде използвано, тъй като "Ей И Ес Гълъбово" и "КонтурГлобал марица Изток 3" натоварват регулираната цена на тока за битовите потребители.

  Заради по-евтиния газ от 1 януари пък тарифите, по които се изкупува токът от когенерациите на топлофикациите, вече са намалени. Това вероятно ще доведе и до намаляване на т.нар. "кафява добавка", която плащаме за всеки киловат час потребена ел. енергия.

  Семерджиев каза още, че цената на парното ще бъде намалена още, ако това се случи и с тарифите по природния газ. По-сериозно сваляне на цените обаче се постига единствено с инвестиции и модернизация на съоръженията на топлофикациите, уточни той. И даде пример с дружествата, осигуряващи топлото на Пловдив, Плевен и Бургас, където такива инвестиции вече са реализирани и цената на парното е паднала сериозно. Най-голяма нужда от инвестиции в такива технологии обаче има "Топлофикация София". "Затова, ако придобиването на миноритарен дял в дружеството от страна на БЕХ гарантира такива инвестиции, аз го подкрепям", коментира още шефът на ДКЕВР.

  Редактор: Десислава Ушатова
   
  robocob95Дата: Сряда, 09.01.2013, 16:23:45 | Съобщение # 9
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Синдикати окупираха гръцкото посолство в подкрепа на капитан Янко Стоименов

  - Не може пилотите на катастрофиралия самолет да са некомпетентни, тъй като на всеки шест месеца ги проверяват, твърди пилотът Йордан Колев=

  Транспортни синдикати окупираха гръцкото посолство в София в подкрепа на българския пилот Янко Стоимеменов, осъден на 123 години затвор в Гърция за авиокатастрофа. Той заедно с двама свои кипърски и един английски колега бяха обвинени, че на 14 август 2005 г. в Атина са предизвикали въздушния инцидент. В трагедията загинаха всички 121 пътници на борда на "Боинг 737" на кипърската авиокомпания "Хелиос".
  На четиримата подсъдими им е повдигнато обвинение за небрежност, тъй като допуснали некомпетентни пилоти да управляват летателния апарат. В деня на катастрофата обаче Стоименов не е бил на работа.
  Експерти отхвърлят версията, че пилотите са допуснали грешка, като са поставили превключвателя за херметизация на ръчен режим. Те са категорични, че той е бил на автоматичен. Докладът им на практика разбива цялата теория на обвинението в Гърция.

  От Съюз на транспортните работници в България изразиха несъгласие с криминализирането на произшествията във въздуха. Неговият председател Екатерина Йорданова заяви, че разполагат с доказателства за нарушаване на човешките права по казуса, тъй като няма нито един експерт, който да открие основания за обвиненията.

  Според европейското законодателство в една авиокомпания има четири отговорни поста – директор „Летателна експлоатация”, технически директор, директор по обучение и директор „Наземно обслужване”. Янко Стоименов е главен пилот и той е подчинен, изпълнява средни мениджърска функция.

  Пилотът Йордан Колев обясни още, че няма как пилотите на злополучния полет да са некомпетентни, тъй като на всеки шест месеца има проверки за професионалните им способности. А през такава те са преминали. /БЛИЦ
   
  robocob95Дата: Сряда, 09.01.2013, 16:26:29 | Съобщение # 10
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Състоянието на Тодор Колев за момента е стабилизирано

  Артистът продължава да е под постоянно наблюдение=

  Няма промяна в състоянието на Тодор Колев след тежката онкооперация във ВМА. Артистът продължава да е под постоянно наблюдение. Състоянието му се определя като стабилизирано след интервенцията, извършена в понеделник.
  Както вече съобщи БЛИЦ, Тодор Колев вече е преместен в отделението по травматология.

  Припомняме, че Тодор Колев се бори с рак на белия дроб, който вече има разсейки в костите и гръбначния стълб.

  По време на операцията са му поставени импланти, целта на които е да стабилизират опорно-двигателния апарат, за да може актьорът да ходи, след като се възстанови.
   
  robocob95Дата: Сряда, 09.01.2013, 16:29:48 | Съобщение # 11
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  “Пияната” учителка започва работа в Елин Пелин

  Никой не е застрашен да изпадне в подобна ситуация, смята директорът на училището Юлия Стефанова=

  Илияна Иванова - учителката, която бе уволнена след пиянски изцепки в час, а дни по-късно направи опит за самоубийство, е получила предложение за нова работа. Директорката на училище в Елин Пелин Юлия Стефанова е протегнала ръка на Илияна Иванова, предлагайки й да работи в местното школо.
  “Всички преподаватели в училището в Елин Пелин са позитивно настроени и смятат, че няма от какво да се притесняват, ако Илияна Иванова е техен колега”, разказва директорът на учебното заведение пред Дарик.

  Тя е на мнение, че всеки човек заслужава втори шанс и че никой не е застрашен да изпадне в подобна ситуация: „Един такъв инцидент, който в човешкия живот се явява миг, не трябва да бъде препъни камъчето и да обърне безвъзвратно живота на човека, и да го лиши от възможността да бъде такъв, какъвто е. За мен това не е причина да бъде сложен етикет на човека, че той не става за учител”.

  Илияна Иванова стана известна в медиите с това, че влезе в нетрезво състояние в час и буйства пред класа. Седмица, след като това се случи, 48-годишната учителка направи опит за самоубийство, поглъщайки алкохол и медикаменти. Сега тя е в добро състояние и споделя, че децата й и тя самата много са страдали заради инцидента:

  „Добре съм, получих помощта, от която имах нужда”. Илияна Иванова сама трябва да реши дали да приеме работата в училището в Елин Пелин.
   
  robocob95Дата: Сряда, 09.01.2013, 16:31:34 | Съобщение # 12
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Ако няма договор до петък, и TV7 спира по “Булсатком”

  Компромисите, които прави досега телевизията, са изключително в интерес на зрителите.

  Има голяма вероятност абонатите на “Булсатком” да останат и без TV7 през уикенда. Това ще стане реалност, ако до петък телевизията не подпише договор с оператора за 2013 г.
  "Нашата оферта към "Булсатком" е за справедливи пазарни взаимоотношения, които да отразяват текущите рейтинги и пазарните дялове на TV7 и Super 7", съобщиха от медията.

  "От началото на годината до момента излъчваме без договор в интерес на вас, нашите зрители, за да получавате качествени новини и публицистика. Досега всички компромиси от наша страна бяха в изключителен икономически ущърб на телевизията и сме мотивирани само от защита на правата на нашите зрители", допълват от TV7./БЛИЦ

   
  Форум » Test category » Новините на модератора » По света и унас (Новини)
  Страница 1 от 11
  Търси:

  Нито един от торентите не се хоства на сървъра на сайта. Сайтът http://black-zone.ovo.bg/ само предлага връзки към други сайтове и не носи отговорност за неуредени авторски права.

  Copyright MyCorp © 2017 Хостнат от