ИТ НОВИНИ - Page 5 - Форум
Black-Zone Петък
21.07.2017
01:36:33
На пазара мъж продава комар в бурканче. На него има залепен етикет: "Заместител на мъже – само 25 лв." Една заинтересувана клиентка пита: - А как се използва? - В къщи се разсъбличаш,лягаш на леглото и го пускаш от буркана. Ако нещо не е наред – позвъни ми – ето телефонния ми номер. Вечерта жената звъни: - Прибрах се, съблякох се, легнах,отворих буркана, но той стои вътре и не се движи… - Стой така. Идвам веднага! Дошъл мъжът на мястото, разсъблякъл се и казал на комара: - Гледай, глупак! За последен път показвам
Добре дошли Гост | RSS Главна | ИТ НОВИНИ - Page 5 - Форум | Регистрация | Вход
 • BGtop . Гласувайте за моя сайт в БГ чарт . Гласувай за мен в BGTop100.com


  [ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
  Страница 5 от 5«12345
  Модератор на форума: robocob 
  Форум » Test category » Новините на модератора » ИТ НОВИНИ
  ИТ НОВИНИ
  robocob95Дата: Сряда, 10.04.2013, 16:20:45 | Съобщение # 61
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  VMware продаде Protect на LANDesk

  С промяна на своите прерогативи и бизнес фокус, компанията предлагаща решения в областта на виртуализацията и облачните услуги VMware реши да се раздели със звеното си Protect. Продуктовото семейство Protect ще бъде придобито от компанията предлагаща решения в областта на управлението на системи, безопасността, оценка на активите и др. LANDesk. Това съобщиха от VMware в съобщение в официалния блог на компанията днес. Финансовите параметри по сделката не се съобщават, но според изявление от страна на купувача става ясно, че тя е била завършена вчера. Продуктовото звено Protect влезе в бизнес портфолиото на VMware през 2011г., когато компанията придоби Shavlik Technologies. Новината за продажбата на Protect идва след като през януари от VMware съобщиха, че планират съкращаването на 900 от своите служители с цел компанията да може да преорентира фокуса на работата си към бизнеси с по-висок потенциал, заради забавянето на растежа на доходността на компанията. През март компанията продаде друго свое звено - SlideRocket - чиео облачно решение позволяваше на потребителите му да публикуват и споделят презентации.

  The Pirate Bay се "премести" в Гренландия

  TorrentFreak съобщава, че снощи известният торент-тракер The Pirate Bay е променил домейн разширението на адреса на сайта си от .se (Швеция) на .gl (Гренландия). Според изданието ходът бива предприет заради очакваното затваряне на домейна от страна на шведските власти - нещо, което би направило достъпа до сайта невъзможен за потребители от целия свят. Домейновата промяна е втора за "Залива" за последните 2 години. В началото на 2012 премина от оригиналното си разширение .org на .se, за да избегне заплахата от затварянето му, която идваше от страна на САЩ. За почитателите на торент споделянето едва ли ще има някакви главоболия, тъй като те ще бъдат пренасочвани автоматично от старата към новата локация. Това обаче може да създаде грижи на интернет доставчиците, които блокират достъптът до сайта за своите клиенти, тъй като с промяната на домейновото разширение ще настъпи и в промяна на IP-адресите, които трябва да блокират.

  Майкъл Линтън оглави отдела за филми и музика в Sony

  От доста време насам се носят слухове, че Sony планират да продадат развлекателния си бизнес. Едва ли тези слухове са верни обаче, тъй като от компанията не показват по никакъв начин, че се отказват от него. Напротив, съвсем наскоро те назначиха повторно Майкъл Линтън начело на бизнеса си с филми и музика. Казваме "отново", тъй като Линтън бе глава на отдела за филми за известно време миналата година. От Sony обаче решиха да му връчат и отговорността за музиката създавана в звукозаписните им студия. От компанията не пожелаха да разкрият дължината на новия договор на директора, но изглежда става въпрос поне за няколко години напред. Главният изпълнителен директор на Sony Казуо Хирай даде изявление по случай преназначението на Линтън, в което изтъкна намерението на компанията да продължи да развива развлекателния си бизнес. "Нямам търпение да работя отблизо с Майкъл, за да гарантираме, че музиката и филмите ще останат важна част от глобалната ни стратегия".

  LG увеличават броя на магазините си

  Преди известно време Samsung обявиха намерението си да увеличат броя на физическите си магазини. Днес разбрахме, че същото нещо планират родните им колеги и конкуренти LG. Южнокорейската компания планира да увеличи броя на магазините си в развиващите се пазари, за да разшири дяла си от пазара за смартфони и да предложи на повече потребители продуктите от портфолиото си. Броят на магазините на LG трябва да нарасне с 20% над сегашното количество, което е съставено от приблизително 3000 обекта по цял свят. По-голямата част от новите магазини ще са ситуирани в райони като Близкия изток, Индия и Африка и в тях ще се продават разнообразни продукти като смартфони, телевизори и домакински уреди. Както споменахме по-горе, LG не са единствените с подобна стратегия. От доста време насам Apple продължават да доказват колко успешен е моделът продуктите им да се продават в самостоятелни магазини. Този модел започва да се възприема от конкурентите на американската компания като Samsung или Microsoft. Другото общо в стратегиите на повечето мобилни компании е фактът, че всички насочват вниманието си към развиващите се пазари в Африка и Азия, тъй като там смартфонът все още е новост за голяма част от потребителите.
   
  Форум » Test category » Новините на модератора » ИТ НОВИНИ
  Страница 5 от 5«12345
  Търси:

  Нито един от торентите не се хоства на сървъра на сайта. Сайтът http://black-zone.ovo.bg/ само предлага връзки към други сайтове и не носи отговорност за неуредени авторски права.

  Copyright MyCorp © 2017 Хостнат от