Софтуер - Page 2 - Форум
Black-Zone Петък
28.07.2017
03:47:22
На пазара мъж продава комар в бурканче. На него има залепен етикет: "Заместител на мъже – само 25 лв." Една заинтересувана клиентка пита: - А как се използва? - В къщи се разсъбличаш,лягаш на леглото и го пускаш от буркана. Ако нещо не е наред – позвъни ми – ето телефонния ми номер. Вечерта жената звъни: - Прибрах се, съблякох се, легнах,отворих буркана, но той стои вътре и не се движи… - Стой така. Идвам веднага! Дошъл мъжът на мястото, разсъблякъл се и казал на комара: - Гледай, глупак! За последен път показвам
Добре дошли Гост | RSS Главна | Софтуер - Page 2 - Форум | Регистрация | Вход
 • BGtop . Гласувайте за моя сайт в БГ чарт . Гласувай за мен в BGTop100.com


  [ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
  Страница 2 от 4«1234»
  Модератор на форума: robocob 
  Форум » Test category » Новините на модератора » Софтуер
  Софтуер
  ангелинкаДата: Неделя, 17.06.2012, 11:37:41 | Съобщение # 16
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  ProgDVB 6.85.4 Final

  ProgDVB е една от най-добрите програми за гледане на сателитна цифрова телевизия. Поддържа DVB-S, DVB-S2, DVB-C, DVB-T, IPTV и възпроизвеждане на видео файлове от твърдия диск. Някои от по-значимите й функции са: Temeshift, запис на телевизионен или радио сигнал на твърдия диск, поддръжка на субтитри и телетекст, OSD и контрол чрез дистанционно управление. ProgDVB има многоезичен интерфейс на десетки езици, включително и български (български, английски, руски, немски, френски, гръцки, италиански, румънски, сръбски, испански, турски, полски, чешки, китайски и др.). Менюто на ProgDVB включва обширен списък с настройки, посредством които можете да постигнете идеални резултати. Това е сериозен инструмент, който се разработва от доста време и на който са се доверили десетки хиляди потребители по цял свят. Програмата изисква Microsoft .NET Framework. Лиценз: Безплатен (Freeware).
   
  ангелинкаДата: Неделя, 17.06.2012, 11:38:56 | Съобщение # 17
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  GoodSync 9.2.2.5

  GoodSync е много полезен инструмент, който служи за синхронизация на данни между персонален компютър, преносим компютър, карта памет, USB носител и т.н. Интерфейсът е максимално опростен, а синхронизацията е двупосочна, просто избирате директориите, а програмата ще ги анализира и синхронизира. Скоростта на работа е много висока. GoodSync предлага автоматично синхронизиране и архивни копия на файлове, електронни писма, снимки, финансови документи, MP3 от своя настолен компютър, лаптопа, сървър или външно устройство. Лиценз: Платен (Trial).
   
  ангелинкаДата: Неделя, 17.06.2012, 11:40:43 | Съобщение # 18
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Mozilla Firefox Portable 13.0.1

  Напълно функциониращ вариант на Mozilla Firefox, специално оптимизиран, за работа от USB-стик. Програмата няма нужда от инсталиране, така че би могла да работи директно от носителя. Подходящ вариант в случай, че трябва да използвате чужд или служебен компютър. С портативният вариант на Файърфокс можете да пренасяте и да използвате записаните лични данни и пароли, запазените предпочитани страници и всички разширения, които сметнете за необходими. Освен от USB-устройство, Portable Firefox работи от CD, Flash-карта или MP3-плеър. Mozilla Firefox предлага всички удобства, необходими за безпроблемното сърфиране в мрежата: табове, поддръжка на RSS, pop-up блокер, даунлоуд мениджър, търсене в Google от адресното поле и др. Може допълнително да разширите възможностите и изгледа му чрез добавяне на разширения и теми, които могат да бъдат свалени от официалния сайт. Mozilla Firefox е един от най-бързоразвиващите се и набиращи популярност браузъри (има немалко такива на негова основа, които, може би, го надминават). Mozilla Firefox е базиран на ядрото на Mozilla и е значително по-бърз от съперниците си Netscape и Mozilla. Интерес представляват и неговите разширения (extentions), които могат в огромна степен да увеличат възможностите на браузера. Същевременно самия потребител избира нужните му допълнения и така оптимизира работната си площ. Екстенжъните са полезни за всеки - от обикновения потребител,който желае да получава информация за времето докато сърфира, и като се стигне до напредналите уеб мастери, които желаят всяка една страница да съдържа валиден HTML/XHTML и CSS. Лиценз: Безплатен (Open Source).
   
  ангелинкаДата: Неделя, 17.06.2012, 11:42:09 | Съобщение # 19
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Да, това също е една хубава портабле програма, която използвам и съм много доволна. Не съм зависима, само стига да има нет и воала.... 15
   
  ангелинкаДата: Неделя, 17.06.2012, 11:43:08 | Съобщение # 20
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  BWMeter 6.2.2

  BWMeter мери трафика, който минава през модем или LAN, докато сте в интернет. Анализира и филтрира пакетите по предварително зададени от Вас правила. Може също да се използва за контрол над трафика. Създава статистика за всички компютри в мрежата. Отчита и моментна скорост, може да прави извадка за средна скорост и трафик за определен период. BWMeter е мощно средство, с което ще можете да измерите скоростта на връзката си, както и да анализирате вида на пакетите (откъде идват, къде отиват, какви портове използват и т.н.). Така можете да разделите локалния и интернет трафика. BWMeter е мощно приложение, с което можете да следите трафика на Вашия компютър от- и към интернет. Можете също така да контролирате и ограничавате скоростта на теглене или качване, да следите обобщена статистика за всяка отделна програма или общо за всички. За разлика от другите програми от подобен тип, BWMeter може да анализира пакетите от информация, които получавате и изпращате, като можете да видите откъде идват, накъде отиват, кой протокол използват и много други. Лиценз: Платен (Shareware).
   
  ангелинкаДата: Неделя, 17.06.2012, 12:06:10 | Съобщение # 21
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  EarthView 3.16.2

  Динамичен wallpaper и скрийнсейвър във формата на карта или въртящ се глобус. Виждат се светлините на градовете, различават се геополитическите граници. Предвидени са много допълнителни настройки. EarthView показва красиви пейзажи от земната повърхност. Всяка от снимките се отличава с високо качество. Програмата поддържа различни карти на нашата планета, снимана от сателит. EarthView поддържа и четири карти на земното кълбо, които при увеличаване показват изключително от близо земната повърхност. Програмата е спечелила множество награди за уникалните си сателитни снимки. Лиценз: Платен (Shareware).
   
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 11:44:45 | Съобщение # 22
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  ZoneAlarm 10.2.074.000

  ZoneAlarm Free осигурява добра и надеждна защита на вашия компютър от нежелани посегателства. Блокира недоброжелатели от интернет или локалната мрежа. В реално време следи активността на всички приложения и позволява контрол на връзката им с Интернет. Така прави компютъра защитен както от външни атаки, така и от вътрешни (опити на злонамерен софтуер да изпраща лична информация в Интернет). Предлага интуитивни настройки, както и отлични филтри за софтуерни приложенията. ZoneAlarm e популярна защитна стена (Firewall), която решава успешно проблемите на сигурността в локална мрежа или Интернет. Има гъвкави и интуитивни настройки, перфектни филтри за приложенията, поддържа проверка на цифров подпис, прави подробен логфайл на събитията, прави автоматична проверка на електронната поща, контрол на бисквитките (cookies), блокиране на рекламни банери, изскачащи прозорци и още много. ZoneAlarm поддържа проверка на цифров подпис, генерира подробен лог файл на събитията и включва средства за неговия анализ с последващо представяне на информацията в текстов и графичен вид. В ZoneAlarm е реализиран настройваем контрол на "кукита", който блокира предаването на персонална информация за потребителя към уеб сайтове. Налична е и функция за блокиране на рекламни банери и изскачащи прозорци, като така се ускорява зареждането на уеб страниците. Лиценз: Платен (Shareware).
   
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 14:57:52 | Съобщение # 23
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Blender 2.64 Beta 2 / 2.63a Final

  Излезе нова версия на софтуера с отворен код за професионален 3D дизайн и анимация Blender. Blender е пълнофункционален 3D пакет, който включва голям брой функции - моделиране с полигони, NURBS, Subsurfaces и др., текстуриране, Scanline рендер. Прекрасни възможности предоставя вграденият Game Engine. Чрез него можете да направите кратки презентации и прости игри, които да публикувате в Мрежата, използвайки специалния Blender plug-in. Можете да пишете скриптове на Python, за да придадете "интелигентност" на игрите или за да разширите функционалността на самия Blender. Програмата включва и базови възможности за видеомонтаж (Video sequence editing). Лиценз: Безплатен (Open Source).
   
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 14:59:14 | Съобщение # 24
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Lucion FileCenter 7.1.0.70

  FileCenter е лесна за използване програма за сканиране, архивиране, организиране и търсене на файлове. Обединява в един интерфейс функционалност за управление на файлове, сканиране, OCR-разпознаване, конвертиране на файлове в PDF документи и възможност за преглеждането им. С помощта на програмата можете да организирате файловете по групи, да създадете предварителен преглед, без да е необходимо да ги отваряте, да извършите търсене на пълен текст на работния Ви или на компютър или на компютър в локалната Ви мрежа, да криптирате създадените ф� �йлове или напълно да изтриете всеки избран файл, да изпратите файлове по електронната поща, да архивирате писмата в Outlook в отделен файл и много други. Основни възможности: » Сканиране в PDF документ с едно кликване; » Създаване на PDF файлове с функция за търсене на текст благодарение на OCR; » Сканиране директно в текстов редактор; » Обединяване на PDF файлове с Drag and Drop; » Разделяне на документи без да е необходимо да бъдат отваряни; » Поместване на страници между PDF файловете; » Конвертиране на всякакъв вид файлове в PDF; » Автоматично разделяне и съхраняване на сканираните файлове; » Организиране на файловете по групи; » Съхраняване на файлове директно във FileCenter; » Предварителен преглед на файлове без необходимост от отварянето им; » Търсене на цялостен текст на компютъра; » Криптиране и безопасно отстраняване на файлове; » Изпращане на файлове по пощата в PDF формат; » Архивиране на пощата в Outlook в отделен файл. Лиценз: Платен (Trial).
   
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 14:59:46 | Съобщение # 25
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Lucion FileConvert 7.1.0.70

  FileConvert е програма за конвертиране на различни видове файлове в PDF документи в пакетен режим. С помощта на програмата можете да преобразувате съществуващите файлове като сканирани документи, факсове или документи на Word в PDF формат с възможност за търсене на текст. Програмата ще следи за нови сканирани файлове в скенери в локалната мрежа, както и ще конвертира съществуващите файлове в PDF формат. За целта е нужно само да създадете нова задача, като укажете пътя до папката, в която скенерът съхранява новите сканирани файлове и интервал от време, след което приложението да проверява за нови файлове в TIFF формат, като, естествено, е налице и възможност за ръчна проверка. FileConvert е особено подходящ за неголеми офиси, в които няма IT персонал, който да изпълнява тези задачи. Лиценз: Платен (Trial).
   
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 15:03:13 | Съобщение # 26
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Parted Magic 2012.08.09 Final

  Parted Magic представлява едно качествено и платформено независимо решение за форматиране на дискове, с което лесно би се справил всеки. То е LiveCD дистрибуция, която може да стартирате както от CD, така и от USB. Parted Magic работи с 16 файлови системи (AUFS, Ext2, Ext3, Ext4, FAT16, FAT32, HFS, HFS+, JFS, LinuxSwap, NTFS, OCFS2, ReiserFS, Reiser4, XFS и ZFS) и без проблеми конвертира дяловете от един в друг без загуба на данни. Още едно предимство на Parted Magic е пълноценната поддръжка на Windows 7, така че потребителите с най-новата операционна система на Microsoft няма нужда да търсят нещо различно за управление на дисковите дялове. Parted Magic поддържа всички стандартни операции с дяловете като промяна на размера или преместването им, проверява ги за лоши сектори и грешки, форматира ги в указаната от потребителя файлове система и т.н. С Parted Magic идват още множество полезни приложения: инструмент за възстановяване на изгубени данни, архиватор, софтуер за запис на дискове, mount мениджър, текстов редактор и много други. Пълният списък на наличните инструменти по категории може да видите на http://partedmagic.com/doku.php?id=programs. Лиценз: Безплатен (Open Source).
   
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 15:04:02 | Съобщение # 27
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Second Copy 8.1.0.9 Beta / 8.0.5.3 Final

  Second Copy е удобен софтуер за създаване на back-up. С него лесно ще създадете резервно копие на важните за вас файлове на вашия хард диск, на дисков носител, на друг компютър от вашата мрежа или на FTP сървър. След като създаде това резервно копие програмата ще продължи да наблюдава файловете ви и автоматично ще им прави ново копие на определен от вас период. Тя работи във фонов режим, без да й е нужна намеса от потребителя. Second Copy работи с Windows 9x/Me/NT4/2000/XP/2003/Vista/7. Лиценз: Платен (Shareware).
   
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 15:04:41 | Съобщение # 28
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  VSO Downloader 2.9.9.20

  VSO Downloader ще Ви помогне да изтеглите любимите си клипчета от популярните видеохостинги като Youtube, Metacafe, MySpace, DailyMotion и други. Програмата се отличава с висока скорост на работа. Разполага с възможност за автоматично откриване и сваляне на клипове още при самото сърфиране из глобалната мрежа. Притежава вграден блокатор на реклами, Download Accelerator, поддържа протоколите HTTP и HTTPS, работи с VPN и прокси сървъри и може да продължава прекъснати сваляния. VSO Downloader работи независимо от различните браузъри, следователно може да бъде използвана без никак� �и пречки с Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera и други. Лиценз: Безплатен (Freeware).
   
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 15:05:25 | Съобщение # 29
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Mozilla Thunderbird 15.0 Beta 3 / 14.0 Final

  Mozilla Thunderbird е пощенски клиент, който се разработва от Mozilla Foundation паралелно с популярния браузър Mozilla Firefox и е едно чудесно допълнение към него. Той е сигурен и бърз, притежава филтър за спам, поддържа протоколите IMAP/POP, SMTP, NNTP (newsgroups); поддържа кодиране и подписване на писмата. Mozilla Thunderbird може да се използва и като RSS четец, при което статиите се представят като писма в папки. Най-добре е да използвате Thunderbird с безплатна поща, поддържаща POP и SMTP, например GMail. Лиценз: Безплатен (Open-Source).
   
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 15:07:25 | Съобщение # 30
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Ashampoo Photo Commander 10.1.3 Final

  Ashampoo Photo Commander е още един софтуер тип All-in-one, насочен към работата със снимки и видео. С нея ще можете да организирате, редактирате, споделите или представите вашите снимки. В програмата са вградени много полезни инструменти, които биха улеснили и подобрили работата ви с изображенията. Ето част от функциите на Ashampoo Photo Commander: няколко инструмента за коригиране - накланяне, въртене и огледални копия; оправяне на ефекта "червени очи"; редактиране на цветовата гама; оразмеряване; преглед на "slide show"; конвертиране на изображенията в друг графичен формат; поддръжка на над 50 вида формати; създаване на анимирани GIF изображения(и от видео файлове); създаване на галерия и качването й в уеб-сайт; правене на скрийншотове; поддръжка на скинове по ваш вкус - и създаването им, и много други. Програмата предлага насочващ интерфейс. Лиценз: Платен (Shareware)
   
  Форум » Test category » Новините на модератора » Софтуер
  Страница 2 от 4«1234»
  Търси:

  Нито един от торентите не се хоства на сървъра на сайта. Сайтът http://black-zone.ovo.bg/ само предлага връзки към други сайтове и не носи отговорност за неуредени авторски права.

  Copyright MyCorp © 2017 Хостнат от