Софтуер - Page 3 - Форум
Black-Zone Събота
22.07.2017
01:43:00
На пазара мъж продава комар в бурканче. На него има залепен етикет: "Заместител на мъже – само 25 лв." Една заинтересувана клиентка пита: - А как се използва? - В къщи се разсъбличаш,лягаш на леглото и го пускаш от буркана. Ако нещо не е наред – позвъни ми – ето телефонния ми номер. Вечерта жената звъни: - Прибрах се, съблякох се, легнах,отворих буркана, но той стои вътре и не се движи… - Стой така. Идвам веднага! Дошъл мъжът на мястото, разсъблякъл се и казал на комара: - Гледай, глупак! За последен път показвам
Добре дошли Гост | RSS Главна | Софтуер - Page 3 - Форум | Регистрация | Вход
 • BGtop . Гласувайте за моя сайт в БГ чарт . Гласувай за мен в BGTop100.com


  [ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
  Страница 3 от 4«1234»
  Модератор на форума: robocob 
  Форум » Test category » Новините на модератора » Софтуер
  Софтуер
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 15:07:55 | Съобщение # 31
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Avant Browser 2012 Build 180 Final

  Avant Browser е един много добър интернет браузър, който освен това е и безплатен. Той използва ядрото на Internet Explorer, но по много от функциите си е подобен на Opera. В него са включени най-добрите качества на Internet Explorer и Оpera. Аvant Browser е надстройка на Microsoft Internet Explorer, която Ви позволява да разглеждате няколко страници в един прозорец. Avant Browser е лек, приятен и същевременно много добър Интернет браузър, който използва ядрото на Internet Explorer. Програмата разполага с възможност за работа с табове, вграден pop-up блокер, вграден RSS четец, вградена търсачка, различни нива на сигурност и възможност за възстановяване на активните страници, ако програмата бъде затворена принудително. Всички тези опции правят от браузъра една добра алтернатива на Internet Explorer. И накрая, но не на последно място - програмата разполага с български интерфейс. Лиценз: Безплатен (Freeware).
   
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 15:08:23 | Съобщение # 32
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Windows 8 Manager 0.2.0 Beta

  Windows 8 Manager е аналога на Windows 7 Manager и WinXP Manager, само че за новата операционна система на Microsoft Windows 8. Програмата представлява лесен и удобен системен пакет за настройка и оптимизация, който ще ви даде подробна информация за системата, има перфектни възможности за деинсталация на приложения, почистване на ненужни файлове, регистри и още много. Работи бързо и ефективно, неслучайно е толкова популярен. Windows 8 Manager дава подробна информация за потребителската система, офис продуктите и стартираните процеси. Има и опции за оптимизация и настройка на параметрите на Windows 8. В Windows 8 Manager са налични също възможности за почистване на регистрите и твърдия диск, за настройка на външния вид на интерфейса, както и функции за управление на десктопа, менютата, услугите и Internet Explorer. Програмата изисква Microsoft .NET Framework. Лиценз: Платен (Shareware).
   
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 15:09:15 | Съобщение # 33
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Maxthon 3.4.3.1200 Beta / 3.4.2.3000 Final

  Maxthon е правоприемникът на MyIE2. Той използва ядрото WebKit и има облика на един доста различен браузър, предоставящ множество улеснения за потребителя. Едно от тях е TAB контролът, който позволява зареждането на различните страници да не изисква стартирането на нов прозорец. Много от настройките са изнесени като бутончета на преден план и Ви спестяват досадното търсене по менютата. В Maxthon е добавена и възможността да управлявате браузъра чрез движения с мишката (посредством курсора описвате различни фигури, които браузърът отчита като команди, а хората около вас имат усещането, че играете кунг-фу със своя мишок). Maxthon поддържа "влачене и пускане" на информация (можете да "занасяте" адресите до адресната лента, търсачката и т.н.). Снабден е с функция за автоматично (или при ваше желание) заличаване на лични данни - записки за посетените сайтове, кукита, кеш и др.; филтри, премахващи всички банери и изскачащи прозорци; поддържа скинове, plug-in-и, toolbar-и; извеждане лентата с вашите "favorites" на преден план и т.н. Разполагате също и с възможност за инсталиране на плъгини, възможност за задаване на множество прокси сървъри, поставянето на допълнителни бутони и други допълнителни настройки. Лиценз: Безплатен (Freeware).
   
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 15:11:03 | Съобщение # 34
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  calibre 0.8.64

  calibre е приложение за четене, организиране и конвертиране на електронни книги (e-books). Приложението може да каталогизира електронни книги с тяхно описание и да ги сортира по заглавие, автор, дата, оценка, издател и размер. С него можете и да конвертирате от LIT, HTML, PDF, RTF и TXT в LRF формата на Sony. Към това можем да добавим и възможността за синхронизиране с различни E-reader устройства и възможността за изтегляне на новини от различни страници, преобразуването им в книги и качването ...
   
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 15:14:30 | Съобщение # 35
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  TSR Watermark Image Software 2.1.6.4

  Watermark Image е редактор за наслагване на защитни водни знаци върху Вашите снимки. Включваните знаци може да се използват, както за защита, така и за по-добра отчетност чрез маркиране. Продуктът комбинира простота и ефективност при обработването на изображенията. Особено полезна е функцията за настройване прозрачността на "водното" лого, като са допустими над 100 нива. Така можете да съчетаете по най-подходящ начин сигурността с естетиката. Можете да конвертирате вече обработените изображения в JPG, PNG, TIFF или GIF формат. Лиценз: Безплатен за н екомерсиална употреба (Free for personal use).
   
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 15:17:52 | Съобщение # 36
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Comodo Dragon 21.0.2.0 Final

  Comodo Dragon е браузър, който е базиран на популярния код на Chromium, като използва последните технологии в него по такъв начин, че да осигури оптимална защита при сърфиране в интернет. Браузърът е създаден с цел безопасност и конфиденциалност с технологията си за проверка на домейните и проверка на сертификатите. Приложението спира бисквитките и другите шпиони в уеб пространството и предотвратява проследяването Ви по време на зареждане на страниците в браузъра. Лиценз: Безплатен (Freeware).
   
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 15:18:31 | Съобщение # 37
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  McAfee Stinger 10.2.0.733

  McAfee Avert Stinger е самостоятелна програма за откриване и премахване на вируси. Използва се технологията за сканиране на McAfee, включваща сканиране на процесите, дигитално подписаните DAT файлове, boot секторите. Продуктът открива и премахва повечето от по-известните вируси и троянци. McAfee AVERT Stinger позволява на потребителите да открият и премахнат специфични вируси. Програмата има изчистен и елементарен потребителски интерфейс. Процесът на сканиране на файловете на диска не натоварва системата. Работи направо от изпълнимия файл, т.е. е портативно. McAfee AVERT Stinger не може да замени пълнофункционален антивирусен софтуер, по-скоро е помощен инструмент, който може да се използва от администратори и потребители при възстановяването на инфектирани системи. Лиценз: Безплатен (Freeware).
   
  ангелинкаДата: Петък, 10.08.2012, 15:20:31 | Съобщение # 38
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Linux Kernel 3.5.1 Stable

  Нова версия на ядрото на операционната система Линукс. Ядрото е общото между всички дистрибуции на Linux. Вие можете да се сдобиете безплатно с него. Обикновено го получавате в неговия изходен код (така, както са го писали Линус Торвалдс, Алан Кокс и др.), но за да се зареди операционната система, трябва ядрото да е в машинен код. Т.е. трябва да превърнете ядрото от изходен в машинен код, който процес се нарича компилиране. Това обаче позволява да компилирате само тези части, които са ви нужни. Например, Вие може би не се нуждаете от поддръжка на SCSI адаптери и устройства или на поддръжка на повече от 4GB RAM. Благодарение на това Вие можете да настроите така ядрото, че то да е най-оптимизирано за Вашата конфигурация. Когато инсталирате някаква дистрибуция на Linux, Вие получавате компилирано ядро, което обаче е направено така, че да поддържа почти всичко, което го прави доста неоптимизирано. Това предполага, че бихте желали да го прекомпилирате.

  Internet Download Manager (IDM) е един от най-добрите download manager-и. Той може да тегли едновременно няколко файла или файлови сегменти, поддържа resume, pause и най-важното - ускорява връзката повече от своите събратя. Независимо какъв браузър ползвате, Internet Download Manager (IDM) смъква файлове от всякакъв тип и се интегрира във всички браузъри. Работи с HTTPS, може да преглежда файлове с различни разширения, преди да ги свалите и т.н. Освен че ускорява изтеглянето на файлове чрез разделянето им на сегменти, Internet Download Manager (IDM) има функция за възстановяване от грешки при изтеглянето на файлове, преглед на zip файлове, HTTPS поддръкжа, възможност за изтегляне на клипчета от YouTube, Google Video, MySpace и други. С Internet Download Manager при прекъсване на свалянето, поради лоша връзка, мрежови проблеми или изключване на компютъра, ще можете впоследствие да продължите процеса оттам, докъдето е стигнал. Благодарение на изчистения графичен интерфейс, работата с приложението е лесна и интуитивна. Internet Download Manager поддържа прокси сървъри, ftp и http протоколи. Приложението се интегрира в Microsoft Internet Explorer, Netscape, Opera, Mozilla Firefox, AvantBrowser, MyIE2 и други популярни браузъри и автоматично обработва сваляните файлове. Програмата има още куп възможности, сред които изключване на компютъра при завършване на свалянето, влачене и пускане на файлове, звуково уведомяване при различни събития и много други. Лиценз: Платен (Shareware).

  System Cleaner 6.6.5.160

  System Cleaner е програма за отстраняване от твърдия диск на ненужни данни - временни и лог-файлове, "бисквитки", и други файлове, намиращи се в кеша на браузъра. System Cleaner открива над 100 разширения, използвани за обозначение на временни файлове, подпомагайки по този начин автоматизирането на процеса на почистване на диска. Също така ще можете да контролирате стартиращите се със системата процеси, да търсите за дублиращи се файлове, да дефрагментирате и почистите регистъра и други. System Cleaner е инструмент, който ще освободи място на вашият хард диск, като почисти устройствата от ненужните, временни файлове, браузър-кеша, бисквитките, историята на преглежданите файлове и други. След сканирането, можете да отметнете тези, които искате да се премахнат и да бъдат изпратени в кошчето или в избрана от вас папка. Освен това, програмата притежава мениджър на стартиращите се програми, както и модул за премахване на грешни записи в системния регистър. Лиценз: Платен (Shareware).
   
  ангелинкаДата: Понеделник, 20.08.2012, 14:13:44 | Съобщение # 39
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Miranda 0.10.1 Final
  Miranda IM е чат клиент, който има основните характеристики и възможности на повечето свои конкуренти. С тази разлика, че е значително по-малък и отнема по-малко системни ресурси. С него едновременно можете да чатите в: AIM, ICQ, mIRC, и MSN мрежите. А от официалния сайт можете да изтеглите различни плъгини, скинове, звуци и други екстри. Miranda IM използва изключително малко ресурси, като същевременно е и много бърз. Не изисква инсталация и е толкова малък, че се побира на една дискета. Miranda IM разполага с мощна plugin система, която го прави изключително гъвкав клиент. Само най-важните функции са вградени, а всякакви допълнителни глезотии могат да бъдат добавени чрез всеки един от над 350 безплатни pligin-и, достъпни за сваляне на официалната страница. Лиценз: Безплатен (Open-Source). Достъпни протоколи, поддържани от Miranda: ICQ, AIM, MSN, Jabber, Yahoo, Gadu-Gadu, Tlen, Netsend.
   
  ангелинкаДата: Понеделник, 20.08.2012, 14:18:33 | Съобщение # 40
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  AIDA64 2.50.2075 Beta / 2.50.2000 Final

  AIDA64 е една от най-добрите програми за диагностика на компютъра, наследник на Everest. Дава максимално пълна и подробна информация за хардуерното и програмно осигуряване на компютъра. Предлага мониторинг на системата - температура на процесора, дънната платка, твърдия диск, скорост на вентилаторите, волтажи, както и пълна информация за операционната система. Съдържа и допълнителни модули за тестване производителността на компютъра. AIDA64 дава подробна информация за всеки един инсталиран компонент (процесор, хард диск, видео карта и всичко останало), прави сравнителен тест и още много. Също така можете да оптимизирате хардуерната работа на своя компютър. Но и това не е всичко - AIDA64 разполага с множество инструменти за диагностика и създаване на доклади за производителността. Останалите възможности оставяме на Вашето любопитство. Лиценз: Платен (Shareware).

  WinSSHD 5.53

  WinSSHD ползва протокола SSH Secure Shell 2 protocol (SSH2) за свързване с отдалечен сървър и предаване на данни. Приложението може да стартира отдалечени програми, да прехвърля файлове както и да прехвърля други TCP/IP връзки по сигурна линия. WinSSHD е може би най-добрия SSH Deamon сървър за Windows, достоен конкурент и аналог на SSHD за UNIX. Лиценз: Платен (Shareware).

  VDownloader 3.9.1280

  VDownloader ще ви помогне да изтеглите любимите си клипчета от сайтове като Youtube, Google Video, Metacafe, MySpace, DailyMotion, Pornotube, Yuvutu и други. С VDownloader се работи изключително лесно, като дори не се налага да въвеждате адреса за избрания клип, а просто да го отворите в браузъра си. Заедно с това можете да избирате между множество формати за изходящия файл. Лиценз: Безплатен (Freeware).

  Kaspersky Rescue Disk 10 19.08.2012

  Kaspersky Rescue Disk представлява bootable дикс, базиран на Gentoo Linux и предназначен за аварийни спасителни работи на заразени компютри. Ако компютърът Ви е жертва на вирусна атака, Kaspersky Rescue Disk ще се опита да Ви помогне, като възстанови нормалната работа на РС-то, отстранявайки вирусите, включително тези, които пречат на нормалното му стартиране. Живият диск е построен на базата на Gentoo Linux и Kaspersky Anti-Virus. Макар че има надеждни антивирусни програми, винаги има риск от зараза с някой нов вирус, с който програмата Ви не е могла да се справи. Последствията често са фатални и тогава нещата стават не особено приятни. В такъв момент на помощ идва Каspersky Rescue Disk, който успешно унищожава всякакъв тип злонамерен код от Вашата система, като поправя повредените части от нея. По този начин ще избегнете пълна преинсталация и загуба на време, труд и ценна информация. Спасителният диск може да бъде инсталиран и на USB стик, от който после да бъде стартиран, с п омощта на инструмента, който е на разположение тук. Лиценз: Безплатен (Freeware).
   
  ангелинкаДата: Понеделник, 20.08.2012, 14:18:53 | Съобщение # 41
  Генерал-майор
  Група: Uploader
  Съобщения: 436
  Статус: Offline
  Хотел 3.0.0

  Владовсофт Хотел е софтуер за управление на хотели. Той отчита всички продажби на продукти и услуги, резервации и настанявания и прави управлението на Вашия хотел по-лесно от всякога. При първоначалното стартиране на хотелската програма въведете за име 'admin' и за парола 'admin', за да получите достъп до началния екран. 1. Възможности към настоящия момент * работа с неограничен брой продукти и услуги * работа с неограничен брой стаи, резервации и настанявания * работа с оператори с различни права * форми за основните търговски операции - доставки и продажби * работа с баркод скенери и баркод четци * използване на релационни бази данни * четене и запис на базите данни в Access формат * сортиране на таблиците в базата данни по определени колони * възможност за импорт и експорт на отделни таблици * експорт на таблици като интерактивни уеб страници, готови за публикуване в Интернет * автоматично попълване на регистри след извършване на определена търговска операция * автоматично изчисляване на средно-претеглена цена * богат набор от справки и отчети, както таблични, така и графични * предпечатен преглед, избор на принтер и печат на таблици, форми и отчети * импорт на данни от Аксес и Ексел * ежедневно архивиране на базата данни * изчерпателна помощна информация - вижте ръководството за работа с програмата 2. Основни предимства * компактен размер - в инсталиран вид програмата заема не повече от 3 MB * бързодействие - базата данни се зарежда в RAM паметта за няколко секунди и след това всички операции се извършват бързо * приятен външен вид - анимирани бутони и менюта, приятни за окото цветове * изчистен облик - без излишни менюта и бутони, без дублиращи се функции * многоезиков интерфейс - английски или български, изборът е Ваш * интуитивна работа - менютата и опциите са раположени там, където ги очаквате * автоматични изчисления - програмата пресмята и попълва автоматично множество данни, с което ви оттървава от досадна работа * експорт в HTML - прави публикуването на продуктите и услугите Ви по-лесно отвсякога * ежедневно архивиране на базата данни - не се страхувайте от повреда или загуба на данни, винаги можете да възстановите базата от архива. Лиценз: Платен (Shareware).

  AkelPad 4.7.8

  AkelPad е текстов редактор, проектиран да бъде лек и бърз. Той има възможност да обработва огромни файлове (няма ограничения за размера), както и такива с атрибут "Read Only", поддържа горещи клавиши, добавена е и вградена търсачка. AkelPad автоматично разпознава и работи с множество кодировки, поддържа плъгини, прозрачност, печат, езикови модули и др. AkelPad е добър текстов редактор, за който може да се каже, че външността лъже. Дизайнът му говори за лека програма с малки възможности, но зад простата фасада се крие редактор, който има способности да обработва огромни файлове (няма ограничения за размера), както и такива с атрибут "Read Only". Поддържа горещи клавиши, добавена е и вградена търсачка. AkelPad се разпространява абсолютно безплатно и има завидно малък размер. Лиценз: Безплатен (Open Source).

  PowerISO 5.4

  PowerISO е програма за работа с image на дискове - позволява да се конвертират от един формат в друг, да се архивират, шифроват образи на CD/DVD, да се отварят с вграден емулатор. Поддържани формати: ISO, BIN, NRG, CDI, DAA, MDF, BWI, B5I, LCD, CIF, P01, PDI, NCD, PXI, GI, FCD, VCD, C2D. PowerISO ще ви позволи да отваряте, конвертирате, създавате, компресирате, извличате и съединявате ISO файлове, и след което да ги зареждате във виртуално устройство. PowerISO може да работи и с още множество CD и DVD image файлове - BIN, NRG, CDI, DAA и т.н. Доста полезна екстра на програмата, е че се интегрира в операционната ви система, благодарение на елементи в контекстните менюта. Лиценз: Платен (Shareware).

  Win7codecs 3.7.6 Final

  Пакети с кодеци в интернет пространството има немалко. За Windows 7 обаче това е първият. Win7codecs си поставя за цел да е максимално опростен и същевременно да предлага максимално добра интеграция с плейъри и файлови формати. Макар пакетът да е насочен към Windows 7, той работи и под Windows Vista. Останалите версии на Windows обаче не се поддържат. Win7codecs съдържа всички най-нови версии на популярните кодеци, благодарение на което се осигурява възпроизвеждане на практически всички видеофайлове под Windows 7. В пакета не влиза мултимедиен плейър, затова можете да използвате всяка такава програма, с която сте свикнали. Удобният интерфейс позволява в движение да се променят асоциациите на файловете, както и параметрите на многоканалния звук. Win7codecs ще реши трудностите, които възникват при липсата на енкодери, декодери и филтри за едно по-приятно и безпроблемно гледане на филми под Windows 7. Друга добра новина е, че е безплатен. Преди да го инсталирате, премахнете наличните в момента кодеци на машината. Лиценз: Безплатен (Freeware).
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 14:49:30 | Съобщение # 42
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Weather Watcher Live 7.1.80

  С Weather Watcher Live може да следите промените на климатичната обстановка, тя ще ви покаже времето във всяка една точка на света. Програмата тегли необходимите данни от метеоролигчни сървъри в Интернет и предоставя винаги актуална информация. Интегрира се успешно в system tray на Windows системите и дава прогнози и за бъдещи дни. Weather Watcher Live е изключително полезна програмка за хората, които пътуват или по принцип се интересуват от времето в дадена точка на земното кълбо. Свързвайки се с метеорологични сървъри, тази програма ще ви покаже времето във всяка една точка на света, заедно с подробна прогноза, включваща скорост на вятъра, влажност и много други. Освен това ще можете да видите и прогнозата за следващите седем дни, включваща подробна информация дори и по часове. Лиценз: Платен (Shareware).
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 15:16:37 | Съобщение # 43
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Polyglot 3000 3.70

  Polyglot 3000 е програма за автоматично разпознаване на езици, която безпогрешно засича на какъв език е написан даден текст, фраза или дори една-едничка дума. Безплатният инструмент "владее" 474 езика (включително български и останалите източноевропейски езици) и поддържа цялостно едновременно Unicode и ANSI кодировки. С Polyglot 3000 просто отваряте желания текстов файл (TXT) или копирате желания текст в полето на програмата и след кликане на съответния бутон програмата ще Ви каже на какъв език е текстът. Polyglot 3000 има опростен интерфейс, преведен на много езици, включително и на български. Функции на Полиглот 3000: - Разпознава над 400 езика. - Поддържа Уникод текстове. - Удобен потребителски интерфейс. - Естествени цветове на иконите в менюто и инструментите. - Бързо и правилно езиково разпознаване. - Може да бъде зададено търсене само из популярните езици. - Многоезичен интерфейс (Английски, Немски, Френски, Испански и други). Лиценз: Безплатен (Freeware).

  Glary Utilities 2.52.0.1698

  Glary Utilities представлява безплатен комплект от инструменти за настройка, повишаване на сигурността и оптимизация на Windows. Можете да изтривате ненужни временни файлове, да почистите следите от престоя си в Интернет, да оптимизирате настройките на браузърите, да анализирате състоянието на системата, да криптирате информация, да изтриете ненужни записи от регистъра и т.н. Glary Utilities оптимизира използването на системната памет, дава възможност за редактиране на програмите, които се стартират заедно с операционната система, поддържа функция за търсене на празни директории и премахва файлове без възможност за повторното им възстановяване. Лиценз: Безплатен (Freeware).
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 15:18:37 | Съобщение # 44
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  MediaCoder 0.8.18 Build 5348

  Безплатен и универсален пакет за обработване на мултимедийни файлове, събиращ в едно всички необходими инструменти за работа с аудио и видео. С програмата може да се конвертират и компресират аудио и видео формати, като MediaCoder ви осигурява контрол над всички параметри на обработваните файлове. Пакетът MediaCoder съдържа всички необходими кодеци, филтри, дори плеър. Лиценз: Безплатен (Open Source). Основни приложения на програмата: - компресиране/намаляване на размера на файлове; - конвертиране на файлове - за изпълнение в портативни аудио/видео устройства, мобилни телефони, PDA, VCD/DVD-плейъри и др; - извличане на аудио файлове от видео; - "рипване" на CD или DVD дискове. Поддържани аудио/видео формати: - MP3, Ogg Vorbis, AAC, AAC+/Parametric Stereo, AMR NB/WB, MusePack, WMA, RealAudio - FLAC, WavPack, Monkey's Audio, OptimFrog, AAC Lossless, WMA Lossless, WAV - H.264, Xvid, DivX, MPEG 1/2/4, H.263 - AVI, MPEG/VOB, Matroska, MP4 - CD, VCD, DVD, CUE Sheet

  µTorrent 3.4 Build 28891 Alpha / 3.3 Build 28883 Beta / 3.2.3 Build 28705 Stable

  µTorrent е невероятно лек torrent клиент, който обаче по функции задминава много от тромавите си събратя. Програмата представлява ефикасен и богат на опции BitTorrent клиент, който използва неприлично малко процесорна мощ, памет и място, като същевременно предлага абсолютно всички функционалности, очаквани от най-мощните инструменти за теглене на торенти. µTorrent позволява стартиране на множество едновременни тегления, интелигентно употребяване на трафика, задаване на приоритетни нива за теглените файлове, лимитиране на upload/download скоростите (общо или само за отделен торент), моментално продължаване на прекъснати сваляния, UPnP поддръжка, генериране в реално време на диаграма, отчитаща скоростта на трансферите, водене на логове и др. Лиценз: Безплатен (Freeware).
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 15:20:27 | Съобщение # 45
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Skype 6.1.0.129 Final

  Skype е програма за PC2PC разговори през интернет. Основава се на P2P-трансфера на данни, като по този начин не е необходима постоянна връзка със сървър, както е при добре познатите ни месинджъри. Не накъсва, няма ехо, има изключително приятен и интуитивен интерфейс. Skype e компактна програма за провеждане на безплатни телефонни разговори из целия свят. Дори може да се каже, че Skype превъзхожда обикновените телефони, предоставяйки по-добро качество на звука. Друго предимство на приложението е, че работи дори през firewall и не се нуждае от допълнително конфигуриране. Програмата използва P2P (peer-to-peer) метод, за да Ви свърже с други потребители. Използваната технологията е доста стабилна, а навигацията е много лесна и удобна. Skype разполага с многоезичен интерфейс, включително български език. Авторите гарантират, че Skype не съдържа шпионски приложения. Има възможност за осъществяване и на видеовръзка. Допълнително се предлага SkypeOut - платена услуга, чрез която може да се говори с обикновени телефони по целия свят, при това на ниски цени. Лиценз: Безплатен (Freeware).

  eXtreme Movie Manager 8.0.4.2 Final

  С eXtreme Movie Manager можете лесно да конвертирате филми от един формат в друг, да добавяте или премахвате информация в тях, както и да създадете каталог на филмите си или да направите обложка за поредния си филм. Можете да го използвате и като плейър в реално време - поддържа AVI, OGG, MPEG, RealMedia и IFO (DVD), DivX, XviD, DVD, VHS, SVHS, VCD, DVD-R или LaserDisc. eXtreme Movie Manager е мощен софтуер за управление на филмохранилища. Той позволява да се каталогизират всякакви видео формати като DivX, XviD, VHS, DVD, VCD, SVHS, DVD-R или LaserDisc с подробна информация. Продуктът не е просто мениджър на колекцията от филми/видео, той също е управлява и база данни за филми, актьори и обложки. Може да запишете обширна информация за любимите си филми и актьори. Чрез специалната технология MagicScript разрешава да изтеглите филмова информация от всички онлайн бази данни за филми. eXtreme Movie Manager разчита данните за кодеците директно от видео файловете - информационния дебит (bitrate-а), аудио, канали, използван кодек, разделителна способност на екрана и т.н. Разполага с бързи клавиши Ctrl + N за лесно вмъкване на нов елемент; новост е FINDLINEPREVIOUS инструкцията към MagicScript механизма; а също и FINDPREVIOUS инструкцията пак към MagicScript; добавена е функция в ScriptEngine, която ще провери дали снимката на актьора вече съществува; има и нова специална област Filmography2; включена е връзка към Filmography of Actor за бързо прибавяне на филми към колекцията!; създаването на MediaCenterDir подпапка сега може да бъде изключено (от конфигурационния прозорец) и ред други нововъведения. Лиценз: Платен (Shareware).
   
  Форум » Test category » Новините на модератора » Софтуер
  Страница 3 от 4«1234»
  Търси:

  Нито един от торентите не се хоства на сървъра на сайта. Сайтът http://black-zone.ovo.bg/ само предлага връзки към други сайтове и не носи отговорност за неуредени авторски права.

  Copyright MyCorp © 2017 Хостнат от