Софтуер - Page 4 - Форум
Black-Zone Петък
21.07.2017
01:39:08
На пазара мъж продава комар в бурканче. На него има залепен етикет: "Заместител на мъже – само 25 лв." Една заинтересувана клиентка пита: - А как се използва? - В къщи се разсъбличаш,лягаш на леглото и го пускаш от буркана. Ако нещо не е наред – позвъни ми – ето телефонния ми номер. Вечерта жената звъни: - Прибрах се, съблякох се, легнах,отворих буркана, но той стои вътре и не се движи… - Стой така. Идвам веднага! Дошъл мъжът на мястото, разсъблякъл се и казал на комара: - Гледай, глупак! За последен път показвам
Добре дошли Гост | RSS Главна | Софтуер - Page 4 - Форум | Регистрация | Вход
 • BGtop . Гласувайте за моя сайт в БГ чарт . Гласувай за мен в BGTop100.com


  [ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
  Страница 4 от 4«1234
  Модератор на форума: robocob 
  Форум » Test category » Новините на модератора » Софтуер
  Софтуер
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 15:22:24 | Съобщение # 46
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Process Lasso 6.0.2.38 Final

  Process Lasso позволява ръчно или автоматично манипулиране на стартираните процеси, което позволява постигане на максимално бързодействие и стабилност на системата. Програмата наблюдава процесите, които консумират най-много от мощността на процесора, и автоматично ги ограничава. Process Lasso може да прекъсне определен процес и да определя приоритети за определени приложения всеки път когато те се стартират. Process Lasso подобрява производителността на системата и нейната стабилност в "ситуации" с високи изисквания като наблюдава процесите, които консумират най-много от мощността на процесора, и автоматично ги ограничава, за да подобри стабилността на системата и да премахне евентуалното забавяне. Промените спрямо предишната версия можете да прочетете тук. Лиценз: Платен (Shareware).

  Orbit Downloader 4.1.1.15 Final

  Orbit Downloader е напълно безплатна програмка за теглене на файлове от интернет, без досадни банери, реклами и други. Тя има доста повече възможности от конкурентите си, като се набляга на удобния и ненатрапващия се интерфейс. Поддържа всички браузъри, следене на клипборда, дроп зона, може да следи за флаш или медия файлове (да теглите от YouTube примерно), поддържа прокси, всички видове протоколи и други. Твърди се че скоростта на теглене при нея е доста по- висока поради технологията която използва. Orbit Downloader е даунлоуд мениджър от ново поколение, базиран на p2p и multi-source технология за сваляне. Поддържа HTTP, HTTPS, FTP, MMS и RTSP протоколи. Програмата е малка по размер, но предлага много лесен за употреба интерфейс и разполага с наистина голямо количество възможности и опции спрямо конкурентите. Лиценз: Безплатен (Freeware).

  LibreOffice 4.0.0 RC1 / 3.6.4 Final

  След закупуването на Sun Microsystems от Oracle разработчиците на OpenOffice.org създадоха независим форк на проекта, наречен LibreOffice. Новият проект съдържа всичко необходимо за един офис пакет - текстообработваща програма, електронни таблици, програма за презентации, за графика и доста други, като повечето са по-добри от предложенията на Microsoft. С възможност за създаване на HTML файлове, таблици и т.н. Пакетът работи с набиращия популярност и изключително перспективен документен формат ODF. Без проблеми можете да отваряте повечето документи от MS Office (Word, Excel, Powerpoint), да ги редактирате и записвате както в стандартния формат на LibreOffice, така и в техния оригинален формат. LibreOffice се намира все още в стадий на разработка. LibreOffice работи много добре както под Windows, така и под Linux. Има перфектна поддръжка на формата OASIS OpenDocument, експорт на данни в PDF формат, вградени средства за работа с бази данни и други. Вече и с поддръжка на български език. Лиценз: Безплатен (GPL).


  Съобщение редактирано от robocob95 - Петък, 11.01.2013, 15:23:06
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 15:24:49 | Съобщение # 47
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  File Encryption XP 1.6.221

  Често се случва да искате да скриете някои файлове от чуждите очи. File Encryption XP ще Ви помогне в това Ваше желание. Програмата криптира избраните от Вас файлове, използвайки 384-битовия Blowfish алгоритъм. С няколко кликвания на мишката ще можете да направите self-executable файл, който да прехвърлите на Flash, флопи, CD или да го изпратите по e-mail. Единственото, което трябва да знае човекът, който ще отваря файла, е паролата, която сте сложили. File Encryption XP позволява криптиране на файлове от всякакъв вид, в това число документи на Microsoft Word, Excel и PowerPoint. По този начин се защитава информацията срещу разглеждане или модифициране без оторизация на притежателя й. Продуктът използва надежден и ултрасигурен алгоритъм за криптиране. Паролите не се съхраняват в самите криптирани файлове, което повишава сигурността. Има вграден генератор на трудни за разбиване пароли. File Encryption XP има удобен и интуитивен интерфейс и дори най-опитните потребители в областта на защитата на информацията могат доста лесно да защитят своите данни. В нея е вградена възможност за самостоятелно връщане на файловете в нормалния им вид. File Encryption XP е особено полезна за работа на различни устройства за съхранение на данни. Програмата може да се инсталира на дискета или флаш устройство и да се използва на всеки персонален компютър с Windows. Лиценз: Платен (Shareware).

  Password Manager XP 3.1.588

  Password Manager XP ви помага да подредите и съхраните паролите си в каталог с отделни бази данни. Всяка база данни има парола за достъп и е кодирана с разнообразни алгоритми (Blowfish, 3DES, Rijndael, TEA, Cast128, RC4, Serpent и Twofish). Имате ужасно много акаунти по различни сайтове, пощи и т.н. и всеки един е с различна парола ? Не си правете труда да запомните всички, защото няма да можете, а и не е нужно. С Password Manager XP лесно ще запазите всичките си пароли на едно място, като е нужно само една единствена парола да запомните, а именно за целият ви списък с пароли. Колко удобно. Има възможност да генерирате нови пароли като има различни алгоритъми в самата програма. Password Manager XP има възможност да се ползва от различни потребители, като всеки има различна парола и ниво на достъп. Лиценз: Платен (Shareware).

  FBackup 4.8.289

  FBackup е безплатна програма за правене на BаckUp файлове. С нея ще можете да направите резервно копие на файлове, определена папка или настройки за ОС. Архивираните данни могат да бъдат компресирани като се използва стандартната ZIP компресия или се създаде точно копие на оригиналните файлове. FBackup защитава важни данни чрез съхраняването им ръчно или автоматично на всяко USB/FireWire устройство, а също из локалната или глобална мрежа. FBackup има изчистен интерфейс и ръководства, които превеждат през процеса на определяне на запазването помощта на удобен помощник. Поддържа ползването на плъгини, които може да видите тук. Лиценз: Безплатен (Freeware).
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 15:27:10 | Съобщение # 48
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  G Anti-Virus Free 2013 13.0 Build 2890a6006

  Интерфейсът на AVG Anti-Virus е лек и приятен за работа. Защитата от вируси е постоянна, проверява се пощата, може да настроите времето за ежедневно сканиране за вируси, или да го правите, когато поискате. Безплатно можете да си изтеглите и новите вирусни дефиниции. AVG Anti-Virus осигурява максимална защита срещу вируси и потенциално нежелани програми, което го прави идеален за домашни потребители и малки офиси. Той е лесен за инсталиране и използване, и е сравнително лек откъм системните ресурси. Най-важни качества: - Защита в реално време срещу вируси на файловете, електронните писма и моменталните съобщения на програмите за моментални съобщения (IM) - Максимална сигурност – последните сертификати включват VB100%, ICSA и West Coast Labs Checkmark - Безплатни високоскоростни обновявания – автоматично получаване на всички осъвременявания на базата данни и нови програмни версии във времето на лиценза - Много езици в един пакет – няма нужда да закупувате специална езикова версия - Безплатна 24/7 поддръжка на живо по електронната поща от техническия персонал Лиценз: Безплатен (Freeware).

  AVG Internet Security 2013 13.0 Build 2890a6006

  AVG Internet Security е пълноценен пакет за защита срещу почти всякакви заплахи. Антивирусният модул се грижи да сте чисти от вируси, червеи и троянци. Антишпионският модул се грижи да сте чисти от рекламен и шпионски софтуер. Анти-рууткит модулът има за задача да открива и елиминира рууткити (rootkits). Анти-спам и анти-фишинг модулите имат за цел да отсяват зловредни и измамни e-mail съобщения. Web Shield е на линия, за да следи за заплахи в теглените файлове и месинджърите. LinkScanner пък се грижи да блокира достъпа до зловредни сайтове. Добавяме и класическа� �а защитна стена, която има за задача да блокира хакерски атаки и да филтрира пакетите, които влизат в и излизат от компютъра Ви. Последен, но не и по важност е модулът Identity Protection, който се грижи ценна информация като серийни номера на кредитни карти и др. да не напуска компютъра Ви. И всичко това в един лесен за инсталация и работа пакет. AVG Internet Security поддържа и 64-битови операционни системи. Лиценз: Платен (Shareware).

  AVG Anti-Virus 2013 13.0 Build 2890a6006

  Интерфейсът на AVG Anti-Virus е лек и приятен за работа. Защитата от вируси е постоянна, проверява се пощата, може да настроите времето за ежедневно сканиране за вируси, или да го правите, когато поискате. Безплатно можете да си изтеглите и новите вирусни дефиниции. AVG Anti-Virus осигурява максимална защита срещу вируси и потенциално нежелани програми, което го прави идеален за домашни потребители и малки офиси. Той е лесен за инсталиране и използване, и е сравнително лек откъм системните ресурси. Най-важни качества: - Защита в реално време срещу вируси на файловете, електронните писма и моменталните съобщения на програмите за моментални съобщения (IM) - Максимална сигурност – последните сертификати включват VB100%, ICSA и West Coast Labs Checkmark - Безплатни високоскоростни обновявания – автоматично получаване на всички осъвременявания на базата данни и нови програмни версии във времето на лиценза - Много езици в един пакет – няма нужда да закупувате специална езикова версия - Безплатна 24/7 поддръжка на живо по електронната поща от техническия персонал Лиценз: Платен (Shareware).
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 15:29:26 | Съобщение # 49
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  [b]Freemake Video Downloader 3.4.3.1

  Freemake Video Downloader е програма за бързо, лесно и напълно безплатно сваляне на видеофайлове от популярни сайтове като YouTube, Google, Facebookи др. Файловете могат да бъдат съхранени в MP4, FLV или 3GP формат, както и да бъдат конвертирани в MP3 или AVI файлове, които после да бъдат качени в уеб пространството. Приложението поддържа и сваляне на HD и 4K файлове. Списъка с поддържаните от програмата сайтове можете да видите тук. Лиценз: Безплатен (Freeware).

  Tag&Rename 3.6.5 Beta 1 / 3.6.1 Final

  Tag&Rename е страхотна програма за организиране на вашите MP3 и VQF (Yamaha's Sound VQ format) колекции. Една от най-добрите и функции е намирането на даден албум във FreeDB и импортирането на данните за него в ID3 таговете. В допълнение Tag&Rename може да коригира ръчно или автоматично текстове, обложки, рейтинг, номерация на аудиофайловете в албумите, имената на албумите, авторите, изпълнителите и още много. Също така с програмата можете да намерите информация за аудиофайл или албум в Интернет, както да експортирате информация за песните и албумите си в CSV, HTML, XML или текстов формат. С Tag&Rename ще можете да преименувате множество песни едновременно, да добавите или редактирате информацията в ID таговетеID3v1, ID3v2.2, ID3v2.3 и ID3v2.4), като изпълнител, жанр, албум, година, обложка, текст и т.н., да намерите автоматично информация в Интернет, да създадете плейлисти и т.н. Поддържаните музикални формати са MP3, OGG, WMA, M4A, FLAC, APE и други. Лиценз: Платен (Shareware).

  AllWebMenus Pro 5.3.902

  С помощта на AllWebMenus ще направите професионално изглеждащи менюта за вашия уеб сайт без дори да имате знания в JavaScript или DHTML. Програмата е лесна за работа - с няколко кликвания избирате един от вградените шаблони, конфигурирате по ваш вкус, добавяте надписите и линковете и всичко е готово. Кодът на генерираното меню е оптимизиран и ще работи с всички браузъри без проблеми. AllWebMenus Pro разрешава да създавате cross-browser, pop-up и drop-down менюта, които работят във всички браузъри, поддържащи DHTML. Менютата могат да бъдат вертикални, хоризонтални, подвижни, видими при скрол и да съдържат статични или анимирани изображения, очертания и цветове. Лиценз: Платен (Trial).
   
  robocob95Дата: Петък, 11.01.2013, 15:30:20 | Съобщение # 50
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Google Chrome 24.0.1312.52 Stable / 25.0.1364.26 Dev

  Google Chrome е браузър, създаден да направи работата в интернет по-бърза, по-лесна и по-безопасна, с минимален дизайн, който не се натрапва. Програмата съчетава в себе си минималистичен дизайн и нечувани технологии. Разработен е под мотото "Една кутия за всичко". Търсене в мрежата. История на сърфирането. Адресна лента. Предложения, докато пишете. Едно общо поле задоволява всичките Ви нужди при сърфиране. Всеки път, когато отваряте нов раздел, нагледно ви се представят най-посещаваните от вас сайтове, най-използваните търсачки и последно зап азените отметки и затворени раздели. Позволява да използвате уеб приложения, без да отваряте браузъра си. Може да зареждате предпочитани онлайн приложения направо от преките пътища към тях. Дава възможност да изваждате раздели от браузъра, за да създавате нови прозорци, да събирате няколко раздела в един прозорец или да подреждате разделите, както пожелаете - бързо и лесно. Всеки раздел, който използвате, работи самостоятелно в браузъра, така че ако в едно от приложенията възникне срив, това няма да се отрази на останалите раздели. Ако не искате посещаваните от вас страници да се показват в посетените сайтове, изберете режим инкогнито, за да използвате лично сърфиране. Chrome предупреждава, ако има опасност да посетите подозрителен сайт с фишинг, злонамерен софтуер или друга заплаха за сигурността. Лиценз: Безплатен (Freeware).
   
  robocob95Дата: Сряда, 10.04.2013, 16:02:36 | Съобщение # 51
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Adobe Air 3.7.0.1530 Final

  Adobe AIR е модул за различни операционни системи, който дава възможност на разработчиците да използват познати технологии, включително HTML, Ajax, Adobe Flash и Adobe Flex, за изграждане на богати интернет приложения и разгръщането им на работния плот. С Adobe AIR разработчиците могат да използват досегашните си умения и инструменти, за да изграждат привлекателни и визуално обогатени приложения, съчетаващи мощта на локалните ресурси с достъпността на Интернет. Adobe AIR (Adobe Integrated Runtime) е среда за стартиране на различни приложения независимо от операционната система. Така става възможно използването на HTML/CSS, Ajax, Adobe Flash и Adobe Flex за пренос на уеб програми (Rich Internet Applications, RIA) на настолни компютри. Лиценз: Безплатен (Freeware).
   
  robocob95Дата: Сряда, 10.04.2013, 16:03:41 | Съобщение # 52
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Adobe Shockwave Player 12.0.2.122

  Adobe Shockwave Player е изключително полезен plug-in за Вашия браузър, позволяващ стартирането на анимации с образователно, развлекателно, както и с друго съдържание, създадени с Adobe Shockwave Studio. Можете да се насладите на мултимедийни игри, бизнес-презентации, анимации и демонстрации на продукти и услуги, създадени с Adobe (Macromedia) Director. Лиценз: Безплатен (Freeware).
   
  robocob95Дата: Сряда, 10.04.2013, 16:05:30 | Съобщение # 53
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Adobe Flash Player 11.7.700.169 Final

  Adobe Flash Player е добавка за вашата операционна система, която ще ви позволи да преглеждате flash клипчета в браузъра ви, без нуждата да инсталирате допълнителни програми. Също така ще можете да стартирате flash игри и да използвате пълните функционалности на Интернет страници изградени с flash технологията. Adobe Flash съчетава векторна и растерна графика, а благодарение на вградения скриптов език ActionScript става възможно реализирането на интерактивност. Има богати възможности за възпроизвеждане на видео и аудио, което прави средата изключително привлекателна както основно средство в работата на много професионални дизайнери. Flash позволява създаването на така наречените rich internet applications. А благодарение на Adobe Flash Player можете да преглеждате всичко създадено с Adobe Flash. Лиценз: Безплатен (Freeware).
   
  robocob95Дата: Сряда, 10.04.2013, 16:06:31 | Съобщение # 54
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Windows 8 Manager 1.0.9

  Windows 8 Manager е аналога на Windows 7 Manager и WinXP Manager, само че за новата операционна система на Microsoft Windows 8. Програмата представлява лесен и удобен системен пакет за настройка и оптимизация, който ще ви даде подробна информация за системата, има перфектни възможности за деинсталация на приложения, почистване на ненужни файлове, регистри и още много. Работи бързо и ефективно, неслучайно е толкова популярен. Windows 8 Manager дава подробна информация за потребителската система, офис продуктите и стартираните процеси. Има и опции за оптимизация и настройка на параметрите на Windows 8. В Windows 8 Manager са налични също възможности за почистване на регистрите и твърдия диск, за настройка на външния вид на интерфейса, както и функции за управление на десктопа, менютата, услугите и Internet Explorer. Програмата изисква Microsoft .NET Framework. Лиценз: Платен (Shareware).
   
  robocob95Дата: Сряда, 10.04.2013, 16:07:52 | Съобщение # 55
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  Samba 4.0.5

  Нова версия на популярния сървър за споделяне на файлове или принтери за Линукс/ UNIX, под протокол Server Message Block (SMB). Този протокол се използва от Windows базирани компютри за споделяне на файлове (file share) и принтери (printer share). Лиценз: Безплатен (GPL).
   
  robocob95Дата: Сряда, 10.04.2013, 16:10:12 | Съобщение # 56
  Подполковник
  Група: Модератори
  Съобщения: 138
  Статус: Offline
  System Cleaner 7.20

  System Cleaner е програма за отстраняване от твърдия диск на ненужни данни - временни и лог-файлове, "бисквитки", и други файлове, намиращи се в кеша на браузъра. System Cleaner открива над 100 разширения, използвани за обозначение на временни файлове, подпомагайки по този начин автоматизирането на процеса на почистване на диска. Също така ще можете да контролирате стартиращите се със системата процеси, да търсите за дублиращи се файлове, да дефрагментирате и почистите регистъра и други. System Cleaner е инструмент, който ще освободи място на вашият хард диск, като почисти устройствата от ненужните, временни файлове, браузър-кеша, бисквитките, историята на преглежданите файлове и други. След сканирането, можете да отметнете тези, които искате да се премахнат и да бъдат изпратени в кошчето или в избрана от вас папка. Освен това, програмата притежава мениджър на стартиращите се програми, както и модул за премахване на грешни записи в системния регистър. Лиценз: Платен (Shareware).
   
  Форум » Test category » Новините на модератора » Софтуер
  Страница 4 от 4«1234
  Търси:

  Нито един от торентите не се хоства на сървъра на сайта. Сайтът http://black-zone.ovo.bg/ само предлага връзки към други сайтове и не носи отговорност за неуредени авторски права.

  Copyright MyCorp © 2017 Хостнат от