Кислородната вода - страж на здравето - И. П. Неумивакин - Текст книги - Ел. Книги - Торент каталог - black-zone
Black-Zone Събота
22.07.2017
01:41:34
На пазара мъж продава комар в бурканче. На него има залепен етикет: "Заместител на мъже – само 25 лв." Една заинтересувана клиентка пита: - А как се използва? - В къщи се разсъбличаш,лягаш на леглото и го пускаш от буркана. Ако нещо не е наред – позвъни ми – ето телефонния ми номер. Вечерта жената звъни: - Прибрах се, съблякох се, легнах,отворих буркана, но той стои вътре и не се движи… - Стой така. Идвам веднага! Дошъл мъжът на мястото, разсъблякъл се и казал на комара: - Гледай, глупак! За последен път показвам
Добре дошли Гост | RSS Главна | Торент каталог | Регистрация | Вход
 • BGtop . Гласувайте за моя сайт в БГ чарт . Гласувай за мен в BGTop100.com


  МИНИ - ПРОФИЛ
  Здравейте: Гост
  Пол:
  Роден /а:
  Група: Гости
  Вие сте в сайта: -Дни
  Ip: 54.198.74.197
  Браузър:
  Лс:


  МЕНЮ

  РАЗДЕЛ КАТЕГОРИИ
  Текст книги [1456]
  Аудио книги [7]

  ИТ НОВИНИ

  »»»» Главна »»» Торенти »»» Ел. Книги »»»» Текст книги

  Кислородната вода - страж на здравето - И. П. Неумивакин
  05.06.2014, 20:26:30


  Кислородната вода - страж на здравето

  Автор: Иван Павлович Неумивакин

  Година на издаване: 2009

  Брой на страници: 192

  Език: български

  Размери: 20x13

  Кислородната вода е най-универсалното "лекарство" за всички болести, но поради своята простота и достъпност се премълчава или крие от фармацевти и лекари.
  Най-общо и накратко, кислородната вода има четири благотворни ефекта върху организма:
  - увеличава свободните радикали
  - убива патогенната флора
  - образува атомарен кислород, необходим за преноса на електричество между клетките
  - забавя процеса на стареене, който според повечето теории се свежда до "изгарянето" на въглеводороди, в което участвуват кислорода и деутериума /"тежката вода", 2/3 от която човек поема чрез кожата си !

  Биография:

  Иван Павлович Неумивакин – доктор на медицинските науки, професор, действителен член на международните академии по информатизация и енергоинформатизационни науки на Руската академия по естествени и медицинско-технически науки, заслужил изобретател на Русия, лаурeат на държавна премия, член на президиума на Общоруската медицинска асоциация на специалистите по традиционна народна медицина и лечители, водещ народен лечител на Русия, удостоен с висши награди в тази област –"“Кехлибарена звезда на магистъра", както и много други отличия.
  Отговарял за здравето на космонавтите. Лауреат е на много награди, водещ народен лечител в Русия, ръководител на лечебен център.

  От 1959 г. в продължение на 30 години Неумивакин се занимава с космическа медицина: разработка на методи и средства за медицинска помощ на космонавтите при полети с различна продължителност.

  На основата на комплексните изследвания, проведени с водещи специалисти в различни области, е създадена оздравителна система, която включва използването на кислородната вода. Този метод позволява не само да се избавим от много болести без ползването на синтетични лекарствени средства, а и служи като превантивна мярка за проявяването им.

  В книгата има много отзиви на болни, страдащи от различни заболявания, разкази за резултати от лекуването с кослородна вода. Дадени са и подробни препоръки за използването на кислородната вода.

  Външно прилагане:

  • При кожни заболявания (екзема, псориазис и др. може да се използва не само 3%-на кислородна вода (неразредена), но и 15-25-33%-на кислородна вода, която може да се купи в магазините за химически реактиви. Обривът трябва да се намазва 1-2 пъти на ден до пълното му изчезване.
  • Ако имате гъбички по краката или на други мес¬та, или брадавици по тялото, и други обриви, то трябва да се мажат с 3%-ен разтвор на Н2О2 няколко дни, и те ще изчезнат.
  • Използване на кислородната вода във вани. Ние, като правило, обръщаме малко внимание на на¬шата кожа, а нали нейната площ е 2м2 и тя работи като бъбреците и белите дробове. Т.е. чрез кожата ние също дишаме и през нея се извеждат продук¬тите на метаболизма. Ето защо след гимнастика, каквото и да е натоварване, обилно отделяне на пот, трябва непременно да си вземем лек душ. В противен случай вредните вещества отново ще се окажат в организма.
  Много добре действа на кожата вана с кислородна вода, впрочем отдавна вече официално препоръчвана в много страни: Англия, САЩ, Канада.
  За една топла вана да се вземат 5-6 шишенца кислородна вода (по 40 мл). Времето за ваната е 30-40 минути, след това в тази вода да се добави топла вода и да се измие тялото. Само помнете, че шампоани, сапуни, особено вносните, съдържат в състава си основи и, измивайки от повърхността на кожата киселия защитен слой, ви правят действително „голички" и така през кожата проникнат различни инфекции. Курсът: 5-7 вани през ден, след половин месец може да се повтори.
  Какво дават ваните с кислородна вода? Нормализиране на ходенето по голяма нужда, изгонване на глистите, нормализира се кожното покритие при екзема, псориазис, дерматити, трофически язви, намаляват болките в гръбначния стълб, съдовете и мускулите.
  Внимание! При взимането на вани с кислородна вода може да се наблюдава повишение на температурата, поява на розови петна по кожата, леко стомашно разстройство. Нищо страшно няма. Това са признаци на замърсяване на вашия организъм и колкото повече е (замърсен), толкова по-изразени са те. Здравият човек при такава вана ще почувства само облекчение."

  Вътрешен прием:

  Да се взема по 1 капка на 2-3 супени лъжици вода (30-50 мл) 3 пъти дневно, 30 минути преди ядене или 1,5-2 часа след храна. Ежедневно се добавя по една капка, докато се стигне до 10 капки на десетия ден. Да се направи пауза от 2-3 дни и да се взима вече по 10 капки, като се прави пауза на всеки 2-3 дни. Някои болни въобще не правят прекъсване.
  Ако има необходимост, на децата до 5 години може да се дава по 1-2 капки на 2 супени лъжици вода, от 5-10 години - по 2-5 капки, от 10-14 години - по 5-8 капки наведнъж, също 30 минути преди хранене или 1,5-2 часа след хранене.
  Ако след взимането на кислородната вода се появят каквито и да е дискомфортни състояния, болка, тежест и др., то за 1-2 дни трябва да се прекрати приема или да се понижи до 3-5 капки. При използването на водата трябва да се взима витамин С (една скилидка чесън на ден ще реши тази задача)."

  ПОКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА:

  Кислородната вода представлява необходимият регулиращ механизъм при нарушение на обменните процеси в организма, независимо от природата им - нарушение в сърдечно-съдовата, дихателната, нервната, ендокринната и другите системи. За начална форма на заболяването понякога са достатъчни 3-5 процедури вътревенозно вливане на Н2О2, за да се получи лечебният ефект, а за хроничните - от 10 до 20 процедури с постепенно увеличаване на времето между процедурите: през ден (в продължение на 2-3 седмици), 1 път седмично ( 2-3 пъти).
  Тъй като кислородната вода унищожава всяка патогенна микрофлора, то я използват при всякакви ви¬русни инфекции, гъбични заболявания, гнойни инфекции, дисбактериоза на червата и при такова жестоко заболяване, като кандидоза.
  Особено активна е кислородната вода при всякакви разстройства на сърдечно-съдовата система: за¬болявания на съдовете на главния мозък, на периферните съдове (церебрастения, разсеяна склероза, болестта на Паркинсон, болестта на Алцхаймер), при всякакви патологични прояви, наблюдаващи се в областта на сърцето (стенокардия, исхемия, инфаркт, в това число и в острия му период), при варикозно разщирение на вените, тромбофлебити, при исхемичен или хеморагичен инсулт, облитериращ ендартерит и др. Достатъчно добър ефект дава при инсулинонезависим диабет и показва положителна динамика при инсулинозависим диабет.

  ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ ЗА ВЪТРЕШЕН ПРИЕМ:

  Абсолютно противопоказани за вътревенозно вливане на кислородна вода са: афибриногенемия, капиляротоксикоза, тромбоцитопенична пурпура, хемофилия, хемолитична анемия, ДВС-синдром. В останалите случаи, противопоказания за вътревенозно вливане на кислородна вода в препоръчваните дози при съблюдаване на методиката, няма. Вътревенозният вариант на използване на кислородната вода е желателен само под лекарско наблюдение!
  Категория: Текст книги | Добавено от: vaseto1212
  Преглеждания: 2818 | Сваляния: 23 | Рейтинг: 0.0/0
  Общо коментари: 0
  Име *:
  Email *:
  Код *:
  РОЖДЕННИЦИ ДНЕС
  dani(38), jino997(50), valia(48), vania73541(39), krasvas(57), steki(27), filipopol88(29), pixi9007(27), mnogodiv(46), filipopol(29), pantera18(49), eskarina(44), master_nightmare(21), organizatora(26), target(55), ashoka(41), kokgu(30), ivka_x(33), vologes(46), vdanchev(45), manonegro(54), wan4elka(23)

  ТЪРСЕНЕ В САЙТА

  МИНИ ЧАТ

  ОНЛАЙН
  Общо онлайн: 8
  Гости: 8
  Потребители: 0

  СТАТИСТИКА

  Нито един от торентите не се хоства на сървъра на сайта. Сайтът http://black-zone.ovo.bg/ само предлага връзки към други сайтове и не носи отговорност за неуредени авторски права.

  /black-zone.ovo.bg/_ph/1/2/2458701.gif" rel="shortcut icon" type="image/x-icon" />
  Copyright MyCorp © 2017 Хостнат от