Тайните на тибетската медицина - Виктор Востоков - Текст книги - Ел. Книги - Торент каталог - black-zone
Black-Zone Неделя
23.07.2017
05:47:15
На пазара мъж продава комар в бурканче. На него има залепен етикет: "Заместител на мъже – само 25 лв." Една заинтересувана клиентка пита: - А как се използва? - В къщи се разсъбличаш,лягаш на леглото и го пускаш от буркана. Ако нещо не е наред – позвъни ми – ето телефонния ми номер. Вечерта жената звъни: - Прибрах се, съблякох се, легнах,отворих буркана, но той стои вътре и не се движи… - Стой така. Идвам веднага! Дошъл мъжът на мястото, разсъблякъл се и казал на комара: - Гледай, глупак! За последен път показвам
Добре дошли Гост | RSS Главна | Торент каталог | Регистрация | Вход
 • BGtop . Гласувайте за моя сайт в БГ чарт . Гласувай за мен в BGTop100.com


  МИНИ - ПРОФИЛ
  Здравейте: Гост
  Пол:
  Роден /а:
  Група: Гости
  Вие сте в сайта: -Дни
  Ip: 54.162.164.247
  Браузър:
  Лс:


  МЕНЮ

  РАЗДЕЛ КАТЕГОРИИ
  Текст книги [1456]
  Аудио книги [7]

  ИТ НОВИНИ

  »»»» Главна »»» Торенти »»» Ел. Книги »»»» Текст книги

  Тайните на тибетската медицина - Виктор Востоков
  26.04.2014, 17:50:29


  Тайните на тибетската медицина

  Автор: Виктор Востоков

  Жанр: Източна медицина

  Език: Български

  Размер: 2,28 МВ

  Страници: 105

  Формат на книгата: Doc

  Описание:
  Ако овладеете комплекса от знания по тибетска медицина, ще живеете дълго и няма да боледувате. Древните източни мъдреци твърдят, че минималната продължителност на човешкия живот е 154 години.
  Медицината на древния Тибет е обвеяна с легенди така, както е обгърната с облаци тази недостъпна страна на снеговете, отдавна считана за обител на всевъзможни чудеса и люлка на мистиката. От време на време до нас достигат легенди за изкусни източни лечители, които премахват болести с помощта на вълшебни билки, молитви, иглотерапия и масаж.
  Каква е тази чудодейна медицина, която подобно на древната мъдрост твърди, че няма неизлечими болести, а има неизлечими хора и която настоява, че може да се намери средство практически срещу всички заболявания?

  За автора:
  "...— Велики Разум! Дари ни с мъдрост, любов и светлина! В името на всички същества на Земята и във Вселената — АУМ!
  С това обръщение към Великия Разум започва и завършва деня си Ламата на Изтока, докторът по ти¬бетска медицина Виктор Фьодорович Востоков, пре¬карал много години в будистките манастири.
  Съвременен, доброжелателен човек, той не при¬лича на мрачен отшелник-шаман. Върху лицето му е изписана воля, калена от тежките изпитания, а в дви¬женията му се долавят точност и котешка грация, придобити от ежедневните тренировки в продълже¬ние на десетки години..."
  Категория: Текст книги | Добавено от: vaseto1212
  Преглеждания: 454 | Сваляния: 27 | Рейтинг: 0.0/0
  Общо коментари: 0
  Име *:
  Email *:
  Код *:
  РОЖДЕННИЦИ ДНЕС
  Мая(47), supermario(23), slavslavovstz(61), Radost(36), Дънди(48), galaba(42), digillusion(32), cvetko92(25), ATWA(31), vanilla(50), AngelinaJolie(27), Кало(40), dekilara(29), galeria(41), lachev(47)

  ТЪРСЕНЕ В САЙТА

  МИНИ ЧАТ

  ОНЛАЙН
  Общо онлайн: 1
  Гости: 1
  Потребители: 0

  СТАТИСТИКА

  Нито един от торентите не се хоства на сървъра на сайта. Сайтът http://black-zone.ovo.bg/ само предлага връзки към други сайтове и не носи отговорност за неуредени авторски права.

  /black-zone.ovo.bg/_ph/1/2/2458701.gif" rel="shortcut icon" type="image/x-icon" />
  Copyright MyCorp © 2017 Хостнат от